Zpět na články

Dnešní horoskop - 24 . březen 2024

Nedělní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne je z velké Arkány a vybízí vás k prověření a propuštění strachů. Nestavte si vzdušné zámky a poslouchejte svou intuici.

Dnešní horoskop  - 24  . březen 2024

„Luna a láska - když nerostou, ubývají.“ Portugalské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* 

Karta dne - Luna, intuice, strach.

Beran

Využijte energie, která je pod taktovkou plánování a velkých změn. To je pro každého něco jiného. Stěhování, zasnoubení, pořídit si domácího mazlíčka, výpověď a změna pracovního místa. Je možné, že se s vámi někdo rozloučí nebo to bude vaše rozhodnutí a vy sami uvážíte, že nastal čas změny a tím se odhodláte vstoupit na jiný, dosud neznámý břeh. Toto rozhodnutí se může projevit po šesti týdnech. Proto mějte na paměti, že některá rozhodnutí už nejsou vzít zpět. 

Klíčové slovo dne - hudba.

Býk

Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo nechť je to vaše. Pak budete pro ně ten, ke komu mohou vzhlížet pro dodržení slova. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování lyží a saní, zaplatit čekající účty. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Posilněte svou Třetí čakru, žlutou barvou v oblečení. 

Barva dne žlutá.

Klíčové slovo dne - tanec.

Blíženci

Dostáváte se opět do centra dění, setkání s více lidmi jak v jiné dny je tudíž na místě, zrovna tak zvýšená komunikace, jak osobní, tak i v písemném podání. V obou případech se vyjadřujte na rovinu a pokládejte přímé otázky, na které chcete dostat odpověď. Cesty, které vás čekají mohou být i na delší vzdálenost mimo domov a bude žádoucí si nastavit priority mezi schůzkami, projekty a přáteli. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku.  

Klíčové slovo dne - příroda.

Rak

Prožijte den volně, na pohodu, projevte svou pružnost a spontánnost. V zaměstnání se zamyslete nad tím, zda berete situaci vážně nebo na lehkou váhu. Na druhou stranu můžete prozřít a dojít ke zjištění, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, zbavte se obav. Zítra je taky den.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Lev

Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči. Věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži, ti ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Setkání s příjemnou ženskou společnicí obohatí někomu chvíle klidu a rozjímání, nejlépe někde v přírodě.

Klíčové slovo dne -moře. 

Panna

Každý z nás jistě zažil špatné zkušenosti, které nejspíš zanechaly šrámy na duši. Pak není divu, že člověk se stane nedůvěřivým k situacím, které tuto zkušenost připomínají. To hlavní z celé této situace je uvědomění, že to vše bylo důležité k poznání, které je moudré nyní využít ku prospěchu věcí budoucích a stejné chyby už neopakovat a nebát se jich ještě dříve, než by mohly přijít. Propusťte své strachy a máte-li komu odpustit, udělejte to teď, uleví se vám.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Váhy

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a spřádáme nitky tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení, jak se z toho dostat ven. A pak přijde den, jako ten dnešní a ten situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se vám to zdát na první dojem kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu přivítáte. Je to jako byste padli na samé dno. Tu můžete dojít k uvědomění, že horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Klíčové slovo dne - přátelství. 

Štír

Dnešní setkání s mladou osobou bude pod taktovkou skrytých pohnutek. Na první dojem může působit jako přátelská osoba, ale ve skrytu duše čeká na vaše jakékoliv zaškobrtnutí. Proto si chraňte svoje úmysly a plány a zvažte co pustíte do éteru ať už ústně či v písemné formě. Připravte se na možnost, že vám vstoupí do tohoto dne někdo, kdo vás bude s oblibou kritizovat a bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Hledejte v tom pravdu, smysl života. Obhajte sami sebe, berte to jako výzvu, ten kdo je ve střehu a je připraven, má velké šance z této situace projít bez úhony.

Klíčové slovo dne - tanec.

Střelec

Stůjte si pevně za svým stanoviskem a jděte si za svým cílem. Držte se svých záměrů a neustupujte ani o krok zpět, naopak před ostatními buďte o dva kroky dopředu. Využijte vaší přirozenou schopnost pro uplatňování diplomacie. Myslete diplomaticky, a tak, jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým spoluhráčem, okolím. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nehrnuli do situací bez promyšlení a zbrkle. 

Klíčové slovo dne - moře.

Kozoroh

Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích, tam, kde klamete sami sebe a situace ukazuje něco jiného. Je na čase změnit barvu růžových brýlí. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Můžete se přistihnout na pochybách, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít a pochopit. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho, co vás baví.

Klíčové slovo dne - cestování.

Vodnář

Ve vztahu byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím ani smlouvou. Láska je dítětem svobody. Tento den vás bude zkoušet a prověřovat. Spravedlnost bude někomu nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nevzali do rukou, někomu věnujte. 

Klíčové slovo dne - radost. 

Ryby

To co můžete zažít, pocítit někde uvnitř sebe by se dalo nazvat dočasný stav duševní tísně. K odstranění někdy  stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního nastavení. Přehodnoťte staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. Cítíte-li vnitřní bohatství, pak se projeví materiální bída jako bezpředmětná. Změňte destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná natrefíte na moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. 

Klíčové slovo dne - příroda.  

Karta dne k poslechu - Měsíc.   

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu