Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 26. 3. / Denní karta - Prosazení vlastních ideálů a talentů.

Předpověď pro vaše znamení. Denní karta je nakloněna k prosazení vlastních talentů a cílů. Buďte sami sebou a projevte se v oblasti, která vám je nejbližší.

Dnešní  horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 26. 3. / Denní karta -  Prosazení vlastních ideálů a talentů.

„Dělat snadno to, co je obtížné pro druhé, je talent.

Dělat to, co je nemožné talentu, je dílo génia.“

Henri Fréderic Amiel

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Připravte se na to, že bude potřeba využít všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Je to vlastně taková vaše zkouška, jak přistoupíte na to, když se okolo situace nevyvíjí tak, jak by se očekávalo a bylo libo. Život nám občas hází klacky pod nohy, nevzdávejte se svého cíle předčasně a ještě vydržte. Nezavírejte oči před problémem a přiznejte si nepříjemnosti okolo vás. Máte dostatek sil jim čelit a neklamat se, že je vše pod kontrolou.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Býk

Pokud se budete potřebovat rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím své karty dříve, než budete mít jasno. Srdce bude vaším nejlepším rádcem. Lidé k vám budou pociťovat důvěru, budou mít potřebu se vám svěřit se svým tajemstvím už i proto, že ví, že se nedostane od vás dál a tím nezklamete jejich důvěru. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Dokážete přijmout a pochopit svého partnera bez kritizování i s jeho klady i zápory? Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte vy a okořeňte váš vztah něčím novým. Je na místě odpustit sobě a druhým, pak uvítáte znovuzrození, jakoby vám bylo odebráno břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde vyšlete upřímné přání a pokoru, že jste selhali, se vám dostává druhá šance ke změně, tam, kde se to zdálo konečné, neměnné.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Rak

Vy budete ten, kdo bude mít dobrou vyřídilku, pokud však nebudete jednat zbrkle a neuváženě, je potřeba mít ohnivou energii pod kontrolou. Leží vám v hlavě, zda si máte říct o zvýšení platu? Rozhodně v tento den ano. Promyslete si do detailu vaše počínání k tomuto kroku a jednejte. Svou dychtivost nasměrujte k někomu z okolí, kdo stále váhá. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Lev

Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti, nabízí se rozetnout nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Nečekejte na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování, až potkáte partnera ze snů a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Od časného rána si všímejte znamení a udělejte vše, co si myslíte, že by vám mohlo přinést radost, abyste večer nemuseli litovat toho, co jste neudělali a nechali si proklouznout štěstěnu mezi prsty, která vám bude více než dost nakloněna. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Panna

Někdy nechceme vidět situaci takovou, jaká opravdu je a pak se může stát, že přivíráme oči a nebo máme negativní očekávání a to přitáhne negativní události okolo nás. Proto mějte na zřeteli, na co budete myslet, to můžete k sobě přitáhnout, tudíž si dejte pozor na krádeže v hromadné dopravě. V práci můžete zažít stísněné podmínky a omezování od kolegů. V té chvíli pomůže si vzpomenout na něco příjemného a nezůstávat v negativní energii.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným naladěním a pak není divu, že vám někdo vyjde vstříc a bude k vám přistupovat s otevřenou náručí. Pak je moudré nesedět doma a využít tento příznivý den k návštěvě vašich kamarádů. Z jednoho z nich se může nečekaně vyklubat budoucí partner a trvalý vztah. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Štír

Pro vaše znamení se nabízí užít trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Co pro vás znamená šťastný den? Uvítali byste finanční dárek, peníze, pozvánku na skvělou večeři, abyste se na okamžik mohli ocitnout v dokonalém životním stylu? Jděte štěstí trošku naproti, na taková místa, která vás učiní šťastnými nebo zkuste štěstí ve Fortuně.  

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Střelec

Pokud budete v klidu a zamyšlení, náhle se vám může stát, že budete vytrženi z tohoto nastavení a náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů, urovnání sporu mezi partnery. Nemluvte v hádankách, ale přímo a na rovinu, aby bylo jasno, co chcete říct a dostala se k vám ta správná odpověď.Věnujte péči svým hlasivkám.  

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Kozoroh

Víte o ženě z vašeho okolí, která je úspěšná obchodnice, je pevná ve svých přesvědčeních, na co sáhne, to promění se ve zlato? S takovou se máte šanci potkat a využít rad a zkušeností pro váš prospěch a nasměrování tím správným směrem. Některé vlastnosti objevíte i u sebe. Věnujte péči svému tělu i duši, salon krásy vám přijde vhod.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Vodnář

Máte se na co těšit, protože k vám budou přicházet radostné zprávy, okamžiky radosti. Máte nějaké tajné přání? Využijte toho, že tomuto je den nakloněn, proto plánujte a dělejte první krůčky k tomu, po čem toužíte. Začít můžete tím, že se budete obklopovat radostí, blahobytem, dobrým jídlem, hudbou a přáteli. Dělejte to, co máte rádi. Tančíte rádi? Pak to bude tanec, kdo vám udělá radostný tento den. Máte rádi děti? Pak nechť jsou to oni, kdo vám zpříjemní den.  

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


Ryby

Do vaší přítomnosti může náhle vstoupit někdo z minulosti a to vám na chvíli navodí pocit zasněnosti, nostalgie, až melancholie a to v případě, že se zasníte a zavzpomínáte na pracovní místo, kde vám bylo dobře. To vám může zlepšit náladu nebo naopak uvést do melancholie, proto mějte své emoce pod kontrolou. Nešetřete dnes něhou a pohlaďte druhé byť jen vlídným slůvkem. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Karta dne k poslechu - Rytíř pentaklů.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu