Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 28. 3 .* Karta dne - Překvapení, nečekané zprávy.

- Obilí na Zelený čtvrtek vyseté bujně roste a mnoho sype. - Na Zelený čtvrtek se má vysévat hrách a otevírat včelín.

Horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 28. 3 .* Karta dne - Překvapení, nečekané zprávy.

- Kostelní zvony po mši na Zelený čtvrtek odlétají až do Bílé soboty do Říma.

 A když na Zelený čtvrtek naposledy zní,

má člověk cinkat penězi, aby se ho držely.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Klíčová slova - štěstí, krása.

Láska se chce projevit, buď ji někdo projeví vám, nebo ji projevujte svému okolí a rodině a tím jim dejte najevo, že vám na nich záleží, i když jste to v minulých dnech viditelně neprojevovali. Rozjímejte někde v přírodě.

Afirmace: Jsem bohatá a smířená sama se sebou.

Býk

Klíčová slova - péče, matka.

Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Bylo by dobré se angažovat pro nového koníčka. Začněte s něčím dnes a věnujte tomu delší čas. Budete se mít na co těšit a podpoříte kreativitu i péči o sebe sama. Tím by mohl být tanec, zpěv, vaření. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci.  

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Blíženci

Klíčová slova- vrtkavý osud, příležitost, změny, bohatství.

Nečekejte na štěstí, které si představujete, až vás povýší, až dostavíte dům, až shodíte pár kilo, až, až. Prožijte ho i běžnými událostmi, třeba při siestě s rodinou nebo v práci v okamžiku, kdy vám kolega nabídne radu, která vám vytáhne trn z paty  nebo okamžik, kdy zažijete nespokojenost až bezmoc, což vás má přivést k uvědomění, že je to impuls k uchopení osudu do svých rukou. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších změnách.

Afirmace: Vnímám svůj život jako součást kola osudu a přijímám své místo.

Rak

Klíčová slova- intuice, předtucha, něha a péče.

Vaše intuice a citlivost k vašim blízkým bude to, co je k vám bude přitahovat a tím pádem se budou více, jak jindy rádi zdržovat okolo vás. Pokud stojíte před nějakým rozhodnutím v zaměstnání, vyčkejte na příznivý okamžik, váš šestý smysl bude váš nejlepší rádce a kompas tohoto dne. Pokud se chystáte na návštěvu za maminkou, vnímejte, zda vám nechává svobodu nebo vás stále bere jako vaše dítě. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Lev

Klíčová slova - porážka, konec, úleva.

Zdá se, že jste pod vlivem stresových událostí a nevíte, pro co se rozhodnout. A pak se může stát, že pocítíte úlevu, a to, když se situace vyřesí sama od sebe a úplně jinak, než byste očekávali. Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte obhájit svou hrdost. Ukončení je na místě a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a sebetrýznění.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Klíčová slova - soutěživost, výzvy, Murphyho zákon.

Jak jste na tom se soutěživostí a prosazování sebe sama? Snad nebudete zaskočeni, pokud se před vámi objeví sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerou obratnost a vaše dovednosti. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár lechtivých pozoruhodností o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Klíčová slova - udobření, zásnuby.

Využijte přízně hvězd, kdy se naskýtají možnosti k zhmotňování vašich přání. Přáli jste si povýšení? Investovali jste v minulosti do nějakého projektu? Rádi byste posunuli váš vztah? Je možné ohlásit zásnuby a dostat informaci, která povede k realizaci vašich snů. Buďte otevřeni příznivým nabídkám a informacím. 

Odpověď na vaši otázku. ANO.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Štír

Klíčová slova- poker face, stagnace.

Je dosti pravděpodobné, že jste se ocitnuli v situaci, kdy stojíte na rozcestí a těžko se rozhodujete jakým směrem se vydat. Zůstaňte v klidu, nadechněte se a sledujte okolnosti okolo vás, nevynášejte předčasné soudy. Říkejte jen důležitá fakta a hledejte v sobě harmonii a vnitřní klid. Vaše současné rozpoložení může na okolí působit, že žijete v přetvářce. Podívejte se pravdě do očí.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Střelec

Klíčová slova - pád ega, uvolnění.

Možná jste to právě vy, kdo si brání svým současným nastavením ke změně k lepšímu. Otevřete se novým nadějím a šanci na vztah, který se vám může nabízet. Něco, co mělo dočasnou funkci se musí propustit.  Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Kdo umí přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. Pak přijde k uvědomění, že už jím jen tak něco neotřese. 

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Kozoroh

Klíčová slova - rodinný majetek, změna.

Jsou nějaké rodinné záležitosti, o kterých víte, že by potřebovaly nastavit nový úhel pohledu a pravidla, hlavně v oblasti finanční? Jako jsou listiny v katastru, rodinné investice a dědictví? To se může týkat i zdánlivě vyřešených sporů mezi sousedy. Potřebujete inspiraci a radu? Přijde vhod rada od někoho, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Vodnář

Klíčová slova - podnikavost, diplomacie.

Čekají vás dny volna a odpočinku, avšak v tento den se od vás vyžaduje plné nasazení, protože k vám přichází tvůrčí a podnikavá energie. Proto se soustřeďte na to, co chcete mít vyřízeno a nedávejte pozornost těm věcem, které ve svém kalendáři nechcete. Vaše skrytá touha být přitažlivou a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, k tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Ryby

Klíčová slova - opuštění starých cest, vyhoření.

Líbánky jsou dávno pryč, emoce a touhy, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neinvestujte energii do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se prožít strach ze samoty. Nepropadněte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane svěží vítr.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Karta dne k poslechu : 8. holí https://www.youtube.com/watch?v=5vhzG3dP-™ 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu