Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 29. 3. / Denní karta - Transformace, změna.

Když na Velký pátek hřmí, na poli se urodí. Velký pátek vláha – úrodu zmáhá.  Na Velký pátek se nemá prát prádlo a má se držet půst.

Dnešní horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 29. 3. / Denní karta -  Transformace, změna.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Přemýšlíte nad vaším vztahem a ptáte se sami sebe : “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré zastavit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte myslet na to, co by se mohlo stát kdyby.. Situace okolo vás nehýbají a stojí na místě a vy máte jasný plán, co podniknout. Vše má svůj čas a pro vás je tady doba zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy méně je více.

„Nečiň se, pátku, nedělí!“ Polské přísloví.

Býk

Straňte se nesmyslných a nikam nevedoucích dohadů a hašteření a pokud by vás druzí tlačili ke kompromisu, zvolte asertivně říci ne. y. Pokud si přesto chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to toto rozhodnutí stojí. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a jasné hranice. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě. Nevydávejte se na pospas druhým.

„Každý pátek může být velký.“ Pavel Kosorin

Blíženci

Očekávejte větší motivaci, tvořivost, píli do pracovních projektů, nápady, které vás v jiné dny ani nenapadly. Nebude překvapení, že vaše plány se točí okolo cestování. Bude vám hnát touha objevovat nová místa a prostředí. Dnes vás může navštívit a překvapit svou energií náhlá návštěva nějakého mladého člověka, plného ideálů a inspirace. Inspirujte se jeho otevřeností.

„Pšenice se neptá, zda-li pátek nebo svátek.“ České přísloví.

Rak

Nehledejte inovaci a nové impulsy, je žádoucí využít vašich osvojených zkušeností a poučení se z vlastních chyb. Na místě je logika, argumenty podložené prožitou skutečností, které nemají nic společného se sobeckým záměrem. Vaši kolegová i rodina uvítají vaši pomoc, dobrou radu a to především v oblasti peněz a obchodu. Můžete zažít zvýšený pocit žárlivosti. Vaše šíje ocené masáž.

„Nevybírej koně v dešti a ženu ve svátek. Každý kůň se v dešti leskne a každá žena ve svátečním zdá se být krasavicí.“Tádžické přísloví.

Lev

Jestliže jste nabyli pocitu, že se vám ve vztahu nedaří, můžete být zkoušeni, jak se zachováte, když se situace nevyvíjí tak, jak jste si naplánovali. Jedná se tedy o to, že tato situace je předzvěstí krachu, nýbrž prověření vašich možností a obav ze ztráty. Podívejte se na minci i z druhé strany. Chce to klid a nohy v teple. Večer jim dopřejte teplou lázeň.

„Moje nohy jsou můj jediný kočár.“ Bob Marley.

Panna

Jestli jsou sociální sítě vaší životní doménou, tento den vám přeje a to tak, že zde můžete zazářit a dobře se zviditelnit. Vyjadřujte bez okolků své názory, aniž byste se obávali, jak bude reagovat okolí. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou vycházet přímo ze srdce. Někomu bude svěřeno tajemství, které mělo by zůstat u vás s tím, že se nedostane dál. 

„Lidé se nás ptají na tajemství našeho dlouhého manželství. Uděláme si dvakrát týdně čas na večeři v restaurantu při svících, s jemnou hudbou a tancem. Ona v úterý, a já v pátek.“Henny Youngman.

Váhy

Vaše jistota a představa o tom, že jsou věci a situace, které jsou neměnné a doživotní může být podlomena a vy můžete zažít nečekanou změnu a ztrátu. Je dosti pravděpodobné, že tomuto předcházela předtucha, kterou jste nebrali na zřetel. Prožití této ztráty vás posílí a vy si můžete vystavět nové, pevnější základy.

„Smrt není nejhorší ztráta v životě. Nejhorší ztráta je, když uvnitř nás něco zemře zatímco my žijeme.“ Norman Cousins.

Štír

Očekávejte výzvy a soutěživost. Ta nemusí být na sportovním hřišti, ale i v zaměstnání. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád s předstihem, prodloužený víkend se blíží a vy byste jistě nechtěli uvíznout v koloně.

„Člověk vynalezl auto, aby pohodlně seděl v zácpách.“ Andrzej Majewski.

Střelec

Bylo by žádoucí se zamyslet a prověřit, zda to nejste vy, kdo nese starosti celého světa na svých bedrech. Děláte to proto, že jste se vžili do role oběti nebo proto, že se chcete zavděčit své rodině a okolí? Využijte svátečních dnů k relaxaci, rekonvalescenci a nabrání nových sil a to tak, že se upřednostníte a budete se mít na prvním místě. 

„Už vím, na co je týden. Aby se člověk mohl zotavit z únavy neděle.“ Mark Twain.

Kozoroh

Bylo by dobré si uvědomit, zda to, co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody? Odstraňte jisté závislosti a nezapomeňte, že jste to vy, kdo má nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto buďte bdělí a obezřetní, pokud vás čeká podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny. Nenechte se sexuálně vydírat.

„Kam čert nemůže, nastrčí bábu.“ České přísloví.

Vodnář

Dnes o mnoho více, jak v jiné dny máte na to, překonat svou žárlivost a posílit svou sebedůvěru, nabízí se šance zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Někteří uvítají, že padnou pouta připoutanosti k partnerovi a zmizí manipulace a boj. Tím získáte více nezávislosti. Dojděte si na kosmetiku, do salonu krásy a připravte si šatník na letní sezonu.

„Jediná omluva pro sňatek z lásky je nepřekonatelná vzájemná náklonnost.“ George Bernard Shaw.

Ryby

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, přichází k vám velké množství adrenalinové energie. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů až dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. 

„Život je rychlost, rychlost je adrenalin a adrenalin je sport.“John Freedom.

Karta dne k poslechu - Transformace, smrt

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný, sváteční den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu