Zpět na články

Dnešní Velikonoční horoskop - 30. - 31. březen 2024

Je tady sváteční víkend. Předpověď pro všechna znamení obohacena o Velikonoční pranostiky. Užijte si prodloužený víkend na pohodu.

Dnešní Velikonoční  horoskop  - 30. - 31. březen 2024

Je-li večer silná rosa, zrána zpívá dobře kosa.

Kdo na jaře neseje, v zimě nevěje.

Prostuzené ranní rosy, ohlašují pěkné časy.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dokud vlaštovička nezašveholí, jara nebude.

Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování lyží a saní, zaplatit čekající účty. Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí.

Zanechte za sebou staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. To vám přinese očistný pocit, jako byste prošli zkouškou ohněm. Cítíte-li se vnitřně bohatí, pak se projeví materiální bída jako bezpředmětná. Sužuje vás slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim večer věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? 

Býk

Časné jaro-mnoho vody, jarní deště-mnoho škody.

Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu, která se může nazvat satisfakcí nebo přestup na stranu vítězů. Prožijete pocit vítězství, spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. 

Příležitosti tohoto dne pracuje pro vaši budoucnost. To, co začnete a vytvoříte bude mít úspěch v následujících dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti získané znalosti, neboť se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a věnujte pozornost všemu, co vyžaduje pevné zakořenění a trvalé hodnoty.

Blíženci

Málo trávy na louce, málo peněz v tobolce.

Dostavila se nuda a sklíčenost, prozkoumejte okolnosti a podívejte se situaci pod pokličku místo toho, abyste vše mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do dění okolo vás. Partneři, kteří drží bobříka mlčení již možná přehlédli gesto k usmíření. 

Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní.

Rak

Je-li večer silná rosa, zrána zpívá dobře kosa.

Zůstávat dlouho v neutrální pozici není žádoucí, proto se nedivte, budou-li přicházet výzvy, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být nerozhodní. Je na čase se přiklonit na jednu stranu, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který sedí v koutě. 

Mějte svou přicházející zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a následného rizika. Nebuďte však ten, kdo svou energií rozhoupá koráb na klidném moři. 

Lev

Slavík začíná zpívat až když se může napít rosy z březového listu.

Buďte všímaví, přichází den plný výzev. Možná se ocitnete v roli dobrodruha s horkou hlavou, budete šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat a překypovat temperamentem.

Říká se, že bez umírání nelze žít, zkuste toto poznání přijmout za své. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů, kolegů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V oblasti zdraví je na čase nevěnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama. Nastavte nový životní a také stravovací styl. 

Panna

Jak prvně zahřmí, fialka víc nevoní.

V tento volný den z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Očekávejte příjemné změny, protože intuice a vaše srdce bude váš nejlepší rádce.

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Uvolněte se z pout, do kterých jste se uvěznili. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Váhy

Kukačka dříve nezakuká, dokud se nenažere zeleného ovsa.

Jsou okolnosti a poměry, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžete najít řešení? Skládáte jednotlivé dílky do celku a nejde vám vyjít z této bezvýchodné situace? Možná ten dnešní situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se to zdát na první dojem kruté, avšak věřte, že už nemá význam pokračovat v sebetrýznění a změnu přivítáte.

Je na čase posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzlykáte nad minulostí, která nejde změnit a je to podobné situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. 

Štír

Prostuzené ranní rosy, ohlašují pěkné časy.

Užívejte si svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme pozornost pro další nabídky, které se tiše nabízejí. Jenže když jsou oči otevřené jen pro jednu nabídku, pro jednu osobu, přehlédnete i jiné výhodnější partie. 

Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Jsou dny, které jsou zalité sluncem, jiné se podobají pocitu vyhoření, beznaděje. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu.

Střelec

Kdo na jaře neseje, v zimě nevěje.

Vaše denní karta oznamuje, že vás čeká den plný radosti, kterou dokážete nakazit druhé a své okolí. Užijte si luxusu, blahobytu, nenechte se lacině pohostit a udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý moučník, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. 

V tento volný den můžete zažít pocit, že ztrácíte půdu pod nohama, svůj majetek, přátelství, existenci. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné klenoty. Přijměte proto tyto změny. Propusťte obavy, co bude dál? Nežeňte se hlavou proti zdi, přehodnoťte své záměry. Čeká vás změna, a to tak, pokud začnete myslet srdcem a své ego necháte odpočívat.

Kozoroh

Je-li vrána nablízku, je nejvyšší čas síti.

Nemějte hlavu v oblacích a stůjte pevně nohama na zemi, abyste došli k přívětivým výsledkům. Chce to být ve své pravé podstatě bez přetvařování. Možná vás nemine informace, nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému projektu, za dobrý peníz. 

Nečekejte na letošní narozeniny nebo poslední den v roce, abyste se zúčastnili velkých oslav. Zorganizujte oslavu nebo se vydejte do víru veřejných radovánek. Společenství tří lidí je ideální k popíjení dobrého červeného vína.

Vodnář

Jarní déšť je pro rostliny, podzimní pro prameny.

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje, vydejte se tam, kde se sdružuje společenství mladých lidí. Mládí má dnes zelenou, nechte se inspirovat jejich svěží energií. Vydejte se na cestu, na výlet a prohlédněte si letní destinace v katalogu.

Využijte příležitosti svátečního dne a choďte mezi přátele, kde uvítáte navazování nových kontaktů, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Doplňte vápník z čaje chudobek nebo makovým závinem.

Ryby

Slavík začíná zpívat až když se může napít rosy z březového listu.

Dnes můžete prosadit své plány i v soutěživosti vašeho okolí. Je na místě zvýšit své sebevědomí, zdá se, že si věříte méně, než je na místě, Tam, kde bude větší skupina žádat o stejnou přízeň, budete vy ve výhodě před ostatními, proto se nenechte ovlivnit trémou.

Ať vás obklopovaly jakékoliv problémy, věřte, že se situace konečně v dobro obrátí. Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti, je šance obnovit skomírající vztah. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. V případě, že budete mít svrbění v rukou, že si máte vsadit, neváhejte. Je-li pro vás štěstí setkání s rodinou, tak za nimi jděte. 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu