Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 2. 4 . / Karta dne - Diplomacie, podnikání.

„Pokud jsme v práci samostatní a nikdo si nás nevšímá, to je známkou toho, že vše děláme správně.“ Pavel Konečný. Denní karta - diplomacie, samostatnost, podnikání, být o dva kroky napřed. Více o denní kartě ve videu. Odkaz na konci příspěvku. Zájemci o osobní výklad, neváhejte se ozvat. Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 2. 4 . /  Karta dne - Diplomacie, podnikání.

Beran

Nemusí být vše zlé, jak se na první pohled zdá. Cítíte se pod psa a chybí vám pocit bezpečí? Je to dočasný duševní stav. Je potřeba se podívat na situaci dnešního dne z druhé strany. To pro vás znamená, že se máte naučit růst pomocí těžkostí a nenechat se vyvést z míry. Buďte sami sobě pozorovatelem a udělejte si analýzu, jak přistupujete k problému, který se před vámi vynoří. Někdy stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního pohledu na věc. Pokud vás bolí nohy, dejte si je večer do lavoru se solí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Býk

Pokud nechcete v tento den zažívat pocit osamělosti a vzdalování se od okolí, je dobré si být vědom toho, že vás bude snadno ovládat ženská stránka, která je založena pouze na rozumovém vnímání, s absencí citů, pak nebude daleko od pravdy, že okolí vyhodnotí takové chování jako důvod k odtažitosti. Takové ženy jsou kariéristky, nebojí se jít přes mrtvoly. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Blíženci

Mystika vám bude zasahovat od samého rána do tohoto dne. Pak budete mít často krát možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Avšak řešení a vnuknutí nebude přicházet unáhleně, ale v pravý čas. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed, soulad a pochopení. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na svůj šestý smysl, který není velký kamarád s logikou.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Rak

Vztahy na dálku nebývají zrovna ideální, ale pokud se zrovna vám naskýtá možnost takového vztahu, zkuste tuto možnost přijmout jako dočasné řešení. Zvažte dnes uvážlivě konečná rozhodnutí, vše by mělo být v rovnováze a ještě chvíli potrvá, než se ukáže vaše rozhodnutí jako to nejlepší. Budete-li přesto dlouze váhat, pak je na místě zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma protichůdnými názory. A zítra už se rozhodnout budete muset.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Lev

Jak jste na tom se svou žárlivostí? Jste si vědomi toho, že není na místě držet partnera silou? Pak se může dostavit opačný efekt. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Uklidňující hudba bude váš věrný přítel. Někteří možná u sebe objeví a projeví básnické nebo malířské střevo, nechte se inspirovat a vést vnitřním vedením, možná vytvoříte mistrovské dílo. Rozpohybujte tělo orientálními rytmy.

Barva dne - oranžová.

Potraviny barvy oranžové citrusy, mrkev, dýně.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty. 

Panna

Vaše city a emoce by měly být postaveni nad rozumem, a to vás přivede k laskavosti, zájmu o druhé. Budou vás vnímat jako laskavou osobu, jako matku, která dává svému dítěti tu největší péči. To vás povede k touze být v jednotě s vašim okolím. Pokud se budete potřebovat rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím předčasně své karty. Ženy, dojděte si ke kadeřnici a kupte si hezký kousek na sebe, udělejte si pro sebe relaxační odpoledne.

Klíčová slova- intuice, předtucha, péče.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Váhy

Vyvěste bílý prapor na váš dům. Ohlašte tak tím vaše vítězství, mír. Vy budete ten, kdo se přemístí na stranu vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat na něco úplně jiného. Bude konečně zúročena vaše snaha, to znamená, že jste vyhráli. Ve vztahu můžete dosáhnout toho, po čem jste tak dlouho prahli. a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k uskutečnění. Sen má naději se proměnit v realitu. Je možné, že dostanete zprávu nebo vám někdo zavolá. Umělci mohou být na vzestupu své slávy.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Štír

Jste odpočatí více, jak v jiné dny a pak není divu, že vás bude ovládat ohnivá až adrenalinová vlna energie. To může vyvolat touhu po nových zážitcích a dobrodružství. Máte naplánovanou prohlídku bytu a realitní makléř má zpoždění a nedostupný telefon? To chce klid a umění mát svou netrpělivost pod kontrolou. Vše má svůj čas a vás to má naučit, že trpělivost přináší růže.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Střelec 

Buďte samostatní, spoléhejte na sebe a nenechte se využívat od ostatních. Partnerství tady není proto, abyste zaplnili místo tam, kde cítíte nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti. Vaše síla se znásobila zkouškami a ty vás přivedly k sobě samotné. Při řešení úkolů využijte diplomacie, podnikavosti a moudrosti.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Možná vás čeká pozvání na oslavu, kde se potkají tři známé osoby, jež jsou blízké vašemu srdci a které si vzájemně pomůžou tím, že je každá individuální a že ovládá něco jiného. Propojte tyto vlastnosti dohromady a nechte vzniknout něco nadpozemského. Vaše nálada bude skvělá, budete mít radost ze všeho, čeho jste dosáhli. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Vodnář

Klíčová slova - klepy, právní náležitosti.

Doba soubojů je dávno pryč a vy dnes možná budete cítit, že je na místě obhájit svou čest. Mějte pod kontrolou svoje úmysly a plány a zvažte co pustíte do éteru ať už ústně či písemně. Pokud budete řešit situaci, která se týká právních záležitostí, nájemní smlouvu nebo jiné listiny, nebraňte se právního poradenství. Připravte se na možnost, že vás někdo bude s oblibou kritizovat. Obhajte sami sebe, berte to jako výzvu ke konstruktivní výměně názorů.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Jakou roli ve vztahu zastáváte raději? Chcete hrát roli oběti nebo zachránce? Idealizujete si své vztahy a hrajete mocenské hry? Cítíte se v bezpečí? Sužuje vás žárlivost a potřeba vlastnit partnera? Máte nutkání mít vše, co se kolem vás děje pod kontrolou? Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků, i když jsou očividně přehnané? Je na čase slevit ze svých nároků a pohnout se o kus dál. Pozorujte sebe sama, kde lpíte na majetku, na jistotě, na zažitých vzorcích.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Karta dne k poslechu : Královna holí https://www.youtube.com/watch?v=L6V9n_khERs&t=13s  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu