Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu 6. 4.

Denní karta - uznání, pochvala, spolupráce. „Lidé mají větší šanci uspět na základě vzájemné spolupráce než o samotě. A toto je jedna za základních teorií, na které je manželství postaveno.“  Lafayette Ronald Hubbard

Dnešní  horoskop pro všechna  znamení Zvěrokruhu 6. 4.

Beran

Buďte obezřetní v době rozjímání a mějte pod kontrolou příchozí myšlenky, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Nedejte na plané naděje a mazání medu kolem úst. Buďte upřímní k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem. Neobcházejte pravidla a smlouvy.  

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Jste pod nejvyšší ochranou kartou, to pro vás znamená, že je možné setkání s duchovním učitelem, který vám objasní některé situace a tím se máte možnost posunout ve svém vývoji dál. Zastávejte tradice a vše, co je spojené s vírou a vyššími principy. Pokud hledáte pomoc v otázkách zdraví, přijdou vhod rady od léčitele nebo alternativní medicína. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Blíženci

Chytrost, jasné, analytické myšlení a inteligence jsou vaše dnešní atributy pro komunikaci. Ta by vám neměla činit žádné potíže, spoustu záležitostí vyřídíte díky bystrému rozumu. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Nedělejte ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Rak

Mějte na paměti, že pokud se situace vyvíjí jinak, jak byste chtěli, že to má skrytou výhodu, kterou v době přítomného okamžiku netušíte. Přijměte váš vztah takový, jaký je teď a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát, kdyby se situace vyvíjela jinak. Jsou dny, kdy je třeba jednat, rozhodně se však nejedná o ten dnešní. Ten naopak vyzývá k trpělivosti a vyčkání na správný okamžik. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Lev

V životě se nejvíce naučíme přes prožití bolesti a zkušenosti, které zažijeme na vlastní kůži. Buďte tudíž druhým příkladem a směrujte je správným směrem, aby nesešli z cesty. I vy samotní budete pod drobnohledem vyšší síly, proto se nenechte vmanipulovat do nekalých praktik a svodů z vaší cesty. Aby jste prožili dnešní den na pohodu, bude moudré dodržovat pravidla morálky, jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte návrhu na flirt se zadaným kolegou, zda se při obchodních jednáních nenecháte se zatáhnout do nekalých praktik. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Jsou situace, které vás unavují a jako jediné východisko vás napadá se stáhnout do ústraní. Tam možná budete zvažovat, co dál? Nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pak můžete dojít k uvědomění, že vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub, než abyste je mlčky přijali. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Váhy

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Nebojte se této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Aby mohlo přijít něco nového, je potřeba udělat tomu novému prostor a nechat odejít nefunkční a přežité vzorce. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. Pak je tedy moudré situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Štír

Jestliže vás čeká pracovní jednání, kterého se zúčastní větší počet lidí, možná budete mít potíže s tím, aby váš hlas byl slyšet. Jedná se o zkoušku vaší trpělivosti a také umění se prosadit v kolektivu. Ze zkušeností už víte, že hádky nic nevyřeší, naopak ani odchod do ústraní. Propusťte předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Střelec

Využijte víkend k načerpání nových sil relaxací a odpočinkem. Možná máte naplánovaný výlet nebo návštěvu bazénu, vaše tělo je však unavené a potřebuje nabrat síly. V případě, že byste se přepínali, může se dostavit onemocnění z vyčerpání a vy odpočinku neuniknete. Pro co se tedy rozhodnete?  

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Dnes můžete zažít zklamání až hořkost. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a vzít na vědomí, že pozitivní stránkou této situace je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. Pak je na místě otevřeně říkat svá přání, aniž byste očekávali, jak na ně bude reagovat vaše okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Využijte sobotní den k tomu, abyste začali něco nového, nějaké učení, nové projekty, které budou dlouhodobého rázu a vy získáním nových informací a dovedností můžete časem postoupit o stupínek výš v pracovní pozici. Nebo pokud víte, že vás současné místo nenaplňuje, poohlédněte se po rekvalifikačním kurzu. Ve vztahu buďte otevřeni inovaci.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Ryby

Naskýtá se příležitost, uspořádat rodinnou oslavu, setkání přátel a nebo pokud máte rozjednané rodinné záležitosti, využijte přízně tohoto dne k znásobení rodinného majetku, naplánování koupě domu a všeho, co vaše rodina v budoucnu ocení. Léto se blíží úprkem, zapište v předstihu své děti do letního tábora.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Karta dne k poslechu - 3.pentakly https://www.youtube.com/watch?v=qs0xaypx7OQ 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu