Zpět na články

Jaký bude týden od 8. 4. 2024 do 14. 4. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. „Víc, než cokoliv jiného, si pamatujte toto: buďte upřímní sami k sobě. A se stejnou jistotou, se kterou noc střídá den, nikdy nikomu nelžete.“ Toto řekl William Shakespeare. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 8. 4. 2024 do 14. 4. 2024  podle kartářky

Berani

Noste co nejčastěji svoji ochrannou barvu, ochráníte si tak vlastní pozitivní energii. Vaše ochranná barva oblečení je zelená nebo světle modrá a vaším životním cílem by mělo být směřovat stále výš. Vhodným amuletem je pro vás sáček se světlíkem,  devětsilem, růžovými lístky nebo s meduňkou. V náručí partnera zapomeňte na všechny trampoty a povinnosti. Osoba, o kterou máte zájem, vás požádá o setkání. Možná nabídne i různé varianty strávení společné dovolené. Rozumně vysvětlete svoje požadavky a příliš v tomto směru neustupujte. Častěji si kontrolujte e-maily a hlavně si dávejte pozor, abyste si při odesílání pošty nepopletli adresáta.

Býci

Pokud máte dojem, že se pohybujete mezi nepřáteli, darujte jim v duchu třeba auto, dort, květiny. A za pár dnů zjistíte, že se vám daří lépe a lehčeji postupujete vpřed. Vaším životním cílem by mělo být rozdávání lásky a porozumění. Malý váček s chmelovými šišticemi vám poskytne ochranu zejména při řešení pracovních záležitostí. Nezadané muže zaujme žena, vzdělaná, tvořivá,, trochu záhadná, moudrá, nositelka starých tradic. Budete se jí snažit přiblížit, navázat spolupráci, získat časem i její lásku.

Blíženci

Veškerá životní energie vychází z chodidel a ze sedmého krčního obratle. Proto se snažte co nejvíce a co nejčastěji chodit bosí. Jestli to právě nejde, potírejte si chodidla i sedmý krční obratel /najdete ho na místě, kde krk přechází v trup/ studenou vodou. Nepřeceňujte materiální život, nezapomínejte, že v životě jsou i krásnější věci než hromadění peněz. Připravujte se pečlivě na vystupování před veřejností. Otázky, které vám budou kladeny, mohou být opravdu zapeklité. V kartách vidím nějakou ztrátu – zaběhne se vám pes, někdo nenechavý vám může ze zahrady odcizit nářadí. Pečlivě doma zamykejte. Ochranný amulet, sáček s pampeliškovými listy.

Raci

Milujete život, umíte lidem dobře poradit. Nezadaní, nebo ti, kterým se dosud moc v životě nedařilo, se mohou těšit na hezčí a pozitivnější období. Na těle nebo v kapse noste váček s jitrocelem. Zůstaňte i nadále takoví, jací jste, důvěřujte intuici. Díky svému šarmu budete profitovat i z bouřlivých situací. Štěstí, které k vám mílovými kroky kráčí, nezapomeňte chytit za pačesy a nepustit. Některé zrozence čeká stěhování, výměna bytu, koupě domu. Vy, kterých se tato změna týká, se připravte na to, že volný čas nebude žádný a víkend budete trávit v pracovním oblečení.

Lvi

Moc se obětujete pro rodinu a zapomínáte na sebe. Nepochybujte o sobě, o svých kvalitách, více si věřte a do budoucnosti se dívejte s odvahou. Pozor na žaludek, krevní tlak, psychiku a srdce. Zkuste vstoupit do politiky, začněte třeba tou komunální. Jako amulet vám dobře poslouží sáček s dubovými listy. Při procházkách na výše položená místa nezapomeňte na ochranný krém, mohli byste se spálit. Na ušetřenou finanční rezervu v žádném případě nesahejte, raději si něco odepřete. Každý větší nákup si předem rozmyslete.

Panny

Proč se pořád něčeho bojíte? Zklamání? Odmítnutí? Jenže kdo nic neriskuje, nic nemá. Když se dobře připravím a vím, do čeho jdu, tak nutně musím uspět. Máte velké šance uspět v každé činnosti, do které se nyní pustíte. Do svého diáře si zapište pravidelné plavání. Zhubnete a přestanou vás bolet záda. Při podpisování smluv a uzavírání obchodů se snažte být pružnější, dlouho nepřemýšlejte, záležitosti zbytečně neodkládejte, raději jednejte. Máte-li dojem, že vaše obočí je řídké, natírejte si ho na noc šťávou z cibule, případně v kombinaci s olivovým olejem.

Váhy

Udělejte si rekapitulaci svých znalostí. Uvědomte si, co umíte dobře, co vám až tolik nejde, co potřebujete zlepšit. Jednejte, nic neodkládejte a hledejte cestu k dalšímu rozvoji. Vykročte tou správnou nohou, ostatní přijde samo. Nezapomeňte rovněž do svého života začlenit zábavu, humor a smích. Slušet vám bude vše ve světlých barvách. Amulet – váček se zrny žita, případně s listy bazalky, vás bude chránit jen tehdy, když bude vaše duše zcela čistá. Jinak na žádnou ochranu nespoléhejte.

Štíři

V těchto dnech prokážete své dobré vychování, otevřenost v jednání a věrnost. Rovněž nebudete mít důvod se jakkoliv podceňovat. Hodně času budete trávit v přírodě, na zahradě, při rekreačních sportech. Ochranu vám poskytne váček naplněný koprem. Prioritou bude pro vás rodina, děti, vzdělání a duchovní bohatství. Už si řádně předem promyslíte, co komu řeknete, rozhodně se nebudete snažit vyslovit vše, co vám slina přinese na jazyk. Taky přestanete kritizovat ostatní, více se soustředíte na sebe a na svůj vzhled.

Střelci

Ochranným amuletem je pro vás malý váček s opály a heřmánkem nebo třezalkou. Váš životní cíl – nepřeceňujte materiální hodnoty, nezapomínejte, že v životě je plno krásných a zajímavých věcí. Naplánujte si cestu do Španělska, Itálie a Hongkongu. Je to výzva a karmický úkol pro současný život. Hlídejte si kosti, plíce a imunitní systém. Máte velké plány do budoucna, nic pro vás není nemožné, karty radí, abyste i nadále zůstali takoví, jací jste. To znamená šarmantní, trpěliví, skromní a diplomatičtí.

Kozorozi

Patříte k milým a spolehlivým lidem, přátelé si vás nesmírně váží. Starší ročníky by měly hledat způsoby, jak si zlepšit paměť – luštění křížovek, sudoku, práce s mapou a slovníkem cizích slov, opakování základních frází z cizího jazyka, studium apod. Dovolenou si naplánujte do Irska nebo Skotska. Ochranným amuletem je váček s vrbovými listy nebo s tymiánem. V zaměstnání se snažte být ve střehu. Může se totiž objevit problém, který jindy hravě zvládnete, avšak tentokrát byste mohli zazmatkovat.

Vodnáři

Občas zapomínáte na dochvilnost. Také se domníváte, že ostatní mají hezčí život než máte vy. Častěji se oblékejte do světlejších barev. Vytyčte si nové cíle a začněte se vzdělávat. Studium vám půjde téměř samo. Dosáhnete  úspěchu i vnitřního naplnění, můžete uskutečnit své tajné sny. Radujte se z maličkostí, častěji se scházejte se vzdálenějšími příbuznými. Ochranu vám poskytne sáček s mátou nebo s lístky bazalky. Připravte se na záplavu nových událostí, nových kontaktů, ale i na finanční přilepšení.

Ryby

Jste mimořádně nadaní, pilní, spolehliví, nenechejte se vyvést z míry sporadickými drobnými neúspěchy. I neúspěch je součástí života. Ochranným amuletem je sáček s lístky jetele nebo s třezalkou. Máte-li dojem, že musíte vyřešit nějaké karmické problémy, jezte houby a bambusové výhonky, jsou dobrými nositeli pozitivní energie. Až budete připravovat jídlo, nemíchejte barvy, vše by mělo zůstat v jednom barevném odstínu. Do života vám opět vstoupí lidé, které jste již dávno odepsali. Proto zapracujte na svém šarmu.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu