Zpět na články

Dnešní horoskop na 10. dubna

Karta dne - Vrtkavost, jednou jsme nahoře, jednou dole. „V životě je to jako s českými uvozovkami.  Někdy dole a někdy nahoře…“  Háku. Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop na 10. dubna

Beran

Využijte své silné stránky, tvořivost a komunikativnost. Představte si tu nejlepší budoucnost a jděte jí naproti. Stůjte si pevně za svým stanoviskem, držte se svých záměrů a neustupujte. Myslete diplomaticky a jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým okolím. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nehrnuli do situací bez promyšlení a zbrkle. Láká vás napsat knihu? Neváhejte a pusťte se do toho, budete mít inspiraci a to více, než byste si kdy dokázali představit.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Býk

Zármutek se znenadání dostane do vaší blízkosti a může být zničeno něco, na čem vám doposud záleželo. Svou bolest ovšem nemusíte prožívat sami, počítejte v této těžké chvíli s podporou vašich přátel. Berte na vědomí, aby se podobná situace nemusela opakovat, bude pro příště na místě být méně lehkovážným, protože to může být právě ten důvod, proč jste o něco nebo někoho přišli. Naděje na nalezení východiska z této nepříjemné situaci se může ukázat v období pěti dnů.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Blíženci

Je čas převzít otěže, prosadit si svou autoritu a soustředit se na výkonnost v práci i ve svém domově. To se může ukázat jako dobrý tah k povýšení. K řešení budou praktické problémy. Co je žádoucí pro tento den je projevení moudrosti, spravedlnosti a nastolení řádu tam, kde druzí okolo vás tápají. Buďte ve svých názorech a přesvědčeních pevní jako skála, lidé k vám budou vzhlížet jako k autoritě. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Rak

Pokud jste v minulých dnech měli pocit finančního strádání, tento den už to tak být nemusí. Čeká vás obchodní úspěch. Doba vhodná na dlouhodobé investování. Zkontrolujte si vaše uložené finance a poklady. Okolí vás bude vnímat jako věrného, dobrosrdečného, spolehlivého člověka se smyslem pro spolehlivost a píli. Bude vás po celý den provázet radostná mysl a nejspíš zažijete pocit, že jste propojení s přírodou a svou rodinou. Máte rádi ochránce přírody? Přidejte se k nim.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Lev

Možná dojdete k uvědomění, že nastal čas k větší samostatnosti a odpovědnosti, bude hnát touha po nových vědomostech, ale i k materiálnímu uspokojení. Co myslíte, vzali byste na sebe zodpovědnost vlastní živnosti? Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Potřebujete-li v rodině mluvit o nějakém problému, udělejte to právě dnes a to optimistickou cestou a cestou diplomacie, myslete o dva kroky dopředu před ostatními.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Panna

Vaše středa by se dala nazvat dnem boje. To může být vnitřní, kdy člověk bojuje sám se sebou nebo představuje zdravé soutěžení mezi kolegy v práci, partnery i obchodními společnostmi. Nejste ten, kdo má rád chaos a ostrou výměnu názorů? Pak bude tedy na vás, abyste nastolili příměří, hledali schůdné řešení. Není čas na odklad pokud nechcete, aby se spory s vámi táhly ještě pýr následujících dní.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou

Váhy

Vy jste ten, kdo sebou již nenechá manipulovat. Jděte naproti svým ideálům a využijte svůj smysl pro spravedlnost. Nastavte správnou míru, nedělejte ukvapená rozhodnutí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze. Vztahy mají příležitost se nadchnout pro nové cíle. Především ty rodinné.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Pokud zvažujete začít s podnikáním nebo jste už započali, pak není divu, že vás zaskočí starosti o peníze. Ve vztahu možná pocítíte sklíčenost, opuštěnost. Je to dočasný stav duševní tísně. Buďte sami sobě pozorovatelem a udělejte si analýzu, jak přistupujete k problému, který se před vámi vynoří. Někdy stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního nastavení. Zanechte za sebou staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. To vám přinese očistný pocit, jako byste prošli zkouškou ohněm.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým 

Střelec

Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Hledejte krásu, štěstí a péči. Bylo by dobré si najít nového koníčka, něco čím dnes začnete a budete se tomu věnovat delší čas. Tím v sobě rozvinete kreativitu i péči o sebe sama. Tanec, zpěv, vaření, rozdávání úsměvu jsou možné způsoby, jak se spojit se sebou samým. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Ženy, buďte za dámu.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Kozoroh

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Vodnář

Určitě víte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako plány v podnikání nebo v partnerství. Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a sny. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřen/á.

Ryby

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte více, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Zrovna tak jako rozloučení se s obchodním partnerem. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Karta dne k poslechu: Dvojka pentaklová

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu