Zpět na články

Dnešní horoskop - 11. duben

Karta dne - Předtucha, intuice, vnímavost. Více o kolektivní předpovědi na tento den se dozvíte ve videu. Okaz na konci článku. 🎀 „Srdce moudrého člověka není z kamene. Je vnímavý k citům jiných lidí stejně jako ke svým.“  Lao-c' Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop  - 11. duben

Beran

Dnes u vás zavládne klid a pocit vítězství, který se v minulosti oslavoval vavřínovým věncem pro vítěze, kteří se vrátili z náročného boje. Třeba umělci a přednášející ve svém projevu zazáří. Možná právě vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů, o kterém sní ne jeden kolega z vašeho kolektivu. Problém, který byl hluboce uložen v partnerském vztahu, najde rozřešení.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne - sport.

Býk

Je na čase propustit a změnit zastaralé představy o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce, třeba meditací nebo, že si o nich s někým promluvíte. Ženy by neměly hledat v muži dokonalého otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti současného nebo jakéhokoliv partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Je potřeba nastolit větší disciplínu a řád, nechat si poradit, ale poslední slovo by mělo být rozhodně to vaše.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Klíčové slovo dne - hudba.

Blíženci

Dnes můžete zažít zklamání, rozčarování. Co se neodehrálo tak, jak jste očekávali? Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Není odsouzení hodné oplakat to,o co jste přišli. Máte pár dní na to vyvinout větší snahu tam, tak, kde jste vydali malé úsilí. Bylo by od věci přijmout zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu, Nepropadejte dnes melancholii a smutku. Je nutné posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už pláčete nad minulostí, která nejde změnit. Přijměte zklamání jako výzvu proměnit se k lepšímu.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Rak

Určitě víte, že se nedá stavět na jistotě, proto berte tento den pružně, lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. V zaměstnání je dobré dojít k uvědomění, jak posuzujete příchozí situace, zda vážně nebo lehkomyslně. Jedná se o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra zas slunko vyjde na obzor.

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Klíčové slovo dne pes- přítel. 

Lev

A je to tady! Budete opět ve své síle a přirozenosti, máte tady kartu vaší osobnosti, proto probuďte svou nevyužitou sílu a odvahu, vyneste svůj názor na světlo světa a neustupujte od něho ni krok zpět. Možná už ze zkušeností víte, že se nejedná se o sílu fyzickou, leč tu duševní a emocionální. Tato vnitřní síla si nic nevynucuje násilím. Mějte své pudy a touhy na uzdě a pod kontrolou. Máte na to se odprostit od pocitů viny a překonat přežité představy o morálce. Projevte svou smyslnost. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Klíčové slovo dne - tanec. 


Panna

Přichází den plný skvělých nápadů. Obklopujte se dětmi a jejich přirozeností, spontáností a smíchem. Ony budou ti, jež vás nabijí svou přirozenou energií. V partnerství i v pracovním prostředí se rýsuje úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid, oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Klíčové slovo dne - smích . 

Váhy

Máte pocit, že jste pod tlakem a že jste na všechno sami? Nebojte se požádat vyšší moc nebo Anděla, budou vám vám blíž, než v jiné dny. I vy budete na své okolí působit mírumilovně, pro někoho budete pozemský anděl, který umí jednat s klidem a nenechá se ovládnout situací, která vyžaduje rychlý úsudek. Bude vás obklopovat harmonie a klid. Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je vhodný čas pro dlouhodobé plánování. Pokud si koupíte něco nového, něco starého věnujte potřebným.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Klíčové slovo dne - hudba . 

Štír

Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. Ve vztahu můžete očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale v žádném případě na kompromisu. Vzduch se může vyčistit. Buďte tomu nakloněni. Pokud vlastníte firmu nebo uvažujete o jejím založení, myslete globálně. Bez ohledu na to, do kterého oboru investujete, máte velké šance uspět dál, jděte za hranice svého města.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřen/á.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Střelec

Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do pomluv, protože vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Klíčové slovo dne - motivace.

Kozoroh

Budou k vám přicházet originální myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se předložit nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Klíčové slovo dne - moře.

Vodnář

Probuďte k životu svou nevyužitou sílu a odvahu, vyneste svůj názor na světlo světa a ten prosazujte. Zkuste svou vnitřní sílu využít pro motivaci, radost a odvahu. Taktéž je vhodné být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do stereotypu. A tam, kde vládne na prvním místě sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Klíčové slovo dne - hudba. 

Ryby

Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste o nich neslyšeli a očekáváte zprávu? Věřte, že budete potěšeni. Vaše spolupráce s kolegy by vám měla přinést radost. A to třeba i tak, že se nebudete ostýchat a řeknete si o radu. V oblasti zdraví se očekává uzdravení nebo alespoň ulevení od zdravotních potíží. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - hory-les.  

Karta k poslechu - Královna pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=n87rdPsf1F0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu