Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení - 15. 4.

Karta dne - Nová, ohnivá energie. Sexuální svěžest. 🥢 „Bez vášně nemáte energii. Bez energie nemáte nic.“  Warren Buffet. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení  -  15. 4.

Beran

Kterou důležitou část své osobnosti mlčky přehlížíte? Vaše omezení na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Pak často říkáte, já bych ráda, ale… Neomezujte se. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Přemýšlíte, zda by vám nebylo lépe s Lukášem od vedle nebo jste měli zůstat s Liborem? Takové myšlenky se mohou proměnit v trápení a mohou narušit váš současný vztah. Právě teď není vhodný čas na změnu partnera.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využijte svou energii promyšleně a s rozumem. Čekají vás změny spojené s cestováním, kdy je dobré být ve střehu. Pokud víte, že některé z jmenovaných je vaše téma, den vám bude nakloněn, tak s chutí do toho. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zažijete touhu po nových začátcích, třeba stěhování.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Blíženci

Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být ztraceno a znovu být obnoveno na základě nově získaných zkušeností. Počáteční vzdor odezní rychleji, pokud přijmete, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv. Toto poznání přinese úlevu a pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Rak

Radost a úspěch tohoto dne je pro vás nakloněn ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být otevřen neobvyklým nabídkám, zcela jiného rázu, než jsou vaše priorita. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Lev

Dnešek vám může být nakloněn v určitých finančních záležitostech. Buď můžete uspořádat zásnuby nebo být na ně pozváni a spojit tak dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění. Někomu se naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného krbu. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů. Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Nabízí se vám nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být ochoten riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu je třeba přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi. Možná budete působit jako pošetilec, ale dělejte dle svého pocitu.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Váhy

Zdá se, že jste o víkendu neměli mnoho příležitostí na oslavy, proto přichází pondělí k uskutečnění oslavy. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Prožijte bohatý společenský život, kde zaznamenáte náklonnost třech osob, kdy každá vládne jiným charakterem.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Štír

Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se nevyhnete. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, bez ohledu na to, co si ten druhý pomyslí. Proto, cítíte-li se unaveni a máte domluvenou schůzku, jednoduše ji zrušte. Vaše zdravotní stránka si zaslouží rekonvalescenci, klid a péči.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Rozhodovat se mezi dvěma možnostmi může být dosti náročné a vysilující. Možná vás to bude vést k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. To může být nabídka partnera, kdy vy budete před rozhodnutím odcestovat s ním nebo, že tato nabídka bude nabídnuta vám a on bude stát před podobnou volbou. Obě možnosti jsou správné. Pokud je váš partner ten pravý, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Kozoroh

Ne vše, co se hlásí k pravdě, musí pravdou být. Proto nejprve prověřujte a shromažďujte informace, sledujte okolnosti, než vynesete jasný soud. Nejlépe podobnou situaci vystihuje zkušební doba v novém zaměstnání, dejte si i vy čas na zhodnocení vývoje situace, klidně i sedm dní. Ve vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nadměrné nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Vodnář

Dnešní den nás čeká štěstí, radost, pohár přetékající Lásky, můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění, jedná se o velmi pozitivní předpověď. To může znamenat pro ty, jež čeká pohovor šťastné pracovní místo, kde máte šanci si vytvořit přátelské prostředí a vztahy s novými kolegy. Nezadaní mají šanci najít Láskyplný vztah, pokud se budou pohybovat ve společnosti lidí. Ti, co prahnou k Lásce k penězům, i tady jsou šance k uspokojení, pokud najdete tu správnou příležitost pro investování, někdo vám možná nabídne lukrativní nabídku, proto mějte oči otevřené. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Ryby

Láska se bude chtít projevit, buď ji někdo projeví vám, nebo i od vás je žádoucí projevit Lásku svému okolí a rodině a tím jim dát najevo, jak vám na nich záleží. Setkání s příjemnou ženskou společnicí obohatí někomu chvíle klidu a rozjímání, nejlépe někde v přírodě. Muži, zvolte společnost takových lidí, kteří představují mateřskost a ženskost. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového, třeba nové zájmy a nový koníček. Věnujte péči zahrádce a svému tělu a kráse.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Karta dne k poslechu : Eso holí - https://www.youtube.com/watch?v=sxIj1lnOBa4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu