Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 4.

Denní karta  -  Předčasné pálení mostů, sebetrýzeň. „V životě je nejtěžší se naučit, který most přejít a který spálit.“ —  David Russell. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní horoskop pro všechna  znamení - 17. 4.

Beran

Dnešní den vám může přinést osvícení, informaci, na kterou jste dlouho čekali. Hledali jste dlouho odpovědi na nějaké otázky a nevíte, co si o daném problému myslet? Buďte připraveni, že vás může zasáhnout prozření, blesk z čistého nebe a náhle vám bude vše jasné, dávat smysl. Možná vám pomůže i uvědomění, co jste kdysi řekli a jak jste to přednesli vašemu okolí. Ve vztahu komunikujte jasně a stručně.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Býk

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Nebo zažijete pocit, že nic okolo vás nedává smysl. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Je to doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na sólo cestu, přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Dnes se u vás jistě projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Můžete se přistihnout, že neskrýváte ochotu se pohádat. Někteří třeba zjistí, že se s pomocí vymanili z určité závislosti. Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Rak

Ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Tím jste dosáhli prvního cíle nebo fáze projektu. Může se jednat o spěšný pohovor, prezentaci nebo přednášku, kterého se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a tleskají vám. To vás podnítí k další aktivitě. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a směřujte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Lev

Některé vztahy fungují na neustálé výměně názorů a střetů a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Zkuste si nedělat předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Panna

Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ve vztahu se mějte na pozoru před žárlivostí a vlastnických sklonů.Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině ošálit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Váhy

Dnes zažijete pocit, jaké to je být pod vlivem finanční stability a to třeba tím, že budete vnímat rodinné štěstí. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. Dědictví nemusí být přímé, ale třeba i přes vzdálenou tetičku z Ameriky. Celkově se jedná o štěstí rodinného zázemí, koupě pozemku, domu a ti, co jsou už v penzi najdou nějaké nové uplatnění. Využijte svých skvělých komunikačních schopností, které vás mohou nasměrovat k opravdovému bohatství. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a spřádáme pavučinky tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení, kudy cesta ven? Nenechte se vyvést z míry, když ten dnešní situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se vám to zdát na první dojem kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu přivítáte. To se mohlo stát, když jste v nějaké situace zapírali sami sebe a snažili jste se zalíbit okolí. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Pokud jeden z partnerů pochybuje o společné budoucnosti je klidně možné, že se rozhodne pro dočasné nebo opravdové odloučení. Učiňte to nejlepší rozhodnutí a oddejte se mu.  Možná vás tento den postaví i před volbu mezi dvěma partnery, dětí nebo prarodičů. Volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Srdce versus rozum. O správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Nezadaní mají šanci potkat nového životního druha.

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Kozoroh

Nedělejte si z partnera obětního beránka. Zamyslete se, komu je třeba dát odpuštění. Nevytvářejte si domněnky. Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba se trestat a mít sklon ke kritice. Vezměte v potaz, že vaše kritika a sebeodsuzování a destrukce vám může způsobit bezesnou noc. Vaše trýznivé myšlenky vám zraňují duši. Během dne se tedy nad nimi pozastavte a přeměňte je na pozitivní. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Vodnář

Rýsuje se před námi velmi šťastný a optimistický den. Pokud jste prožívali těžké období, tento den by měl ukončit toto období a nastolit příznivé. Ve vztazích zažijete štěstí a cit mezi dvěma osobami, oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. V pracovním prostředí se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Ryby

Pokud se dnes objevily vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Kde zavíráte oči před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude na místě, nebraňte se vzdorovat. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Karta k poslechu - video - 10. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=eIQXIEWTxic 

Kolektivní výklad pro ispiraci vyložila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

DNEŠNÍ HOROSKOP NA 30. 4.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Transformace, změna. „Relativní znehodnocení ženy znamená toto: muž ji v jistém smyslu miluje méně, zato však žena vystupuje jako pronásledovatelka, to znamená jako čarodějnice. Tak se spolu se zvýšeným uctíváním Marie a v jeho důsledku vyvinul blud o čarodějnicích, tato nesmazatelná skvrna na pozdním středověku.“ C. F. Jung. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu