Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19. duben 2024

Karta dne - Izolace, strach. Nenechte se omezovat druhými. Více ke kartě dne ve videu,. Odkaz na konci příspěvku. 🎀 „Každé štěstí v izolaci je jenom částečné štěstí. Neboť jsme skutečně tvorové kolektivní.“  - Jan Procházka. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  19. duben 2024

Beran

Úspěch a radost provázené tímto dnem budou nakloněny ve všech směrech, nejvíce se dá očekávat ve finanční oblasti. Není to však úspěch všedních dní, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela jiného rázu, než na jaké jste zvyklí, proto pokud dostanete nabídku, využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Mezi partnery vznikne větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem

Býk

Projevte svou píli a odhodlání a předneste světu vaše pravé já. Nechť se propojí duch s hmotou.Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. Stanovte si cíl a jděte mu naproti, v poklidu, abyste vnímali, co k vám samo přichází. Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v budoucnu. Upřednostněte praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu.Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Blíženci

Přichází završení nějaké životní etapy. Pak snáze najde nové poslání, nový životní směr. Na úrovni vědomí to znamená, učinit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Co nejvíce plánujte, cestujte. Dnes platí- svět patří nám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Rak

Udělejte si narozeniny nebo oslavu již dnes a nečekejte na důvod k oslavě. Přesně takový den je tady dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, komedii v kině, a to s nejlepšími přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Dnešek vám může být nakloněn v určitých finančních záležitostech. Buď můžete uspořádat zásnuby a spojit tak dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Tento den je pod energií motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho jste uvažovali o změně. Pro někoho to může být menší rekonstrukce bytu, změna profese, výměna bytu za větší. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Jestliže zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího chlupáče, změnit svůj dosavadní job, to vše může mít skvělý předpoklad k jejich uskutečnění. Berte však na vědomí, pokud se pro něco takového rozhodnete je moudré toto rozhodnutí zvážit, neboť už nemusí být cesty zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Váhy

Můžete být potěšeni tím, že někdo dokáže ocenit vaši práci a píli.Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Štír

Ve vašem srdci hoří Láska a ta určuje správný směr. Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může obklopovat při mnohých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba na nové bydlení nebo nová pracovní pozice. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla, můžete zkusit její sílu.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Střelec

Kde se nemůžete rozhodnout? Proč odmítáte pocity jak vaše, tak pocity těch druhých? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Před jakou situací přivíráte oči? Pro okolí hrajete hru, že je vše na pohodu, dokážete vyprávět vtipy, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit. Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, vyzpovídejte se mu.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Kozoroh

V oblasti pracovní možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost s kolegy. Je tu velká pravděpodobnost k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi příjemná cesta. 

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Vodnář

Otevřete své srdce Lásce. Vystoupáte k nejvyššímu bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Inspirujte a chvalte druhé. Získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, spontánnost dětí. V práci můžete zažít příjemné finanční ohodnocení.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Ryby

Síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Inspirujte druhé pro vaše plány. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Berte na zřetel názory ostatních, vyhněte se vychytralosti, lsti a nepřiměřeně ostrému jazyku, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen mezi partnery, v zaměstnání, na sociálních sítích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Karta dne k poslechu : 8.mečů - https://www.youtube.com/watch?v=nATfgXxxeKc&t=7s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. květen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -   Pozastavení. Rekonvalescence. „Odpočinek, jako všechno, končí únavou.“  Alexandre Mladší Dumas 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu