Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop - 20 . 4.

Denní karta -  Výzva, soutěživost. Překonání sebe sama. „Život není o nalezení sebe sama. Život je o vytvoření sebe sama.“ George Bernard Shaw.- 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní ♑ horoskop  - 20 . 4.

Beran

Buďte obezřetní, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z minulých dní a ty nezasahovaly do toho dnešního. Jiskra ohně ve vás plápolá a ta může vyčistit staré rány tím, že si je zvědomíte, prosvětlíte, vynesete z temnoty na světlo. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Býk

Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo zda je skutečně potřeba něco důležitého mít křečovitě pod kontrolou. Čeká vás prověrka. Jak to vlastně máte se svými city? Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete hrát roli oběti nebo zachránce? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Odpovím až zítra, ať si zas tak moc o sobě nemyslí. Pokud jste si již odpověděli na tyto otázky, pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Blíženci

Čekejte dlouhodobou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Změňte své zažité konvence, je na čase je nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Je žádoucí změna a ti, kdo opravdu věří na výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí v Šťastných deset. V oblasti vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna mezi sousedy. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak

Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů, nežli řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů, dostat se k hojnosti a být pro své okolí úspěšným obchodníkem a partnerem, s kterým za to stojí uzavírat i nadále smlouvy.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Lev

Dnešní den není rozhodně o setrvávání v samotě, naopak vybízí k sdružování, společenskému životu a oslavám všeho druhu. Budete k sobě přitahovat lidi podobně naladěné, pro které večírky a mejdany jsou příležitostí k poznávání nových lidí a užívání si radosti při sklence kvalitního červeného vína. Sobotní den je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Všeho, co lvíčkům dělá dobře, blýsknout se ve společnosti. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Jste sami, prožíváte jarní probuzení? Mějte oči otevřené, pohybujte se ve společnosti lidí, bude se nabízet šance vytvořit Láskyplný vztah. Jde o to, že jste pod nejvyšší kartou Lásky, a tak se vám mohou zhmotnit přání vyřčené z Lásky. Někdo může naopak prahnou k Lásce k penězům, i tady jsou šance k uspokojení, pokud najdete tu správnou příležitost pro investování, někdo vám možná nabídne lukrativní nabídku, proto mějte oči otevřené. Jednalo by se o nevšední nabídku.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Váhy

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se ocitnete, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Je možné zažít pocit vzplanutí Lásky na první pohled. Z tohoto setkání může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem nenásilně vzniknout i trvalý vztah. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Štír

Ty ženy, které delší dobu plánují rozšíření rodiny mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, rozdávejte Lásku, pak se vám bude vracet. Ovšem tam, kde byste dávali více a zpozorovali, že je vkládána, kde o ní není zájem, vás to bude směřovat tak, aby byla nastolena harmonie. V myšlenkách se toulám v krajinách mých přání.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Střelec

Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda dát na svůj rozum nebo uposlechnout intuici, své tělo nebo ducha. Další odklad není již žádoucí a je nutné se postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné okolnosti. Věřte, že se dostaví úleva. Rozuzlení k nastolení vašeho vnitřního klidu vede přes zbavení se potřeby a pocitu cokoliv měnit na sílu. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Kozoroh

Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, o čem víte, že potřebuje změnu a co ještě není ideální. Tím se zlepší vývoj vašeho vztahu. Výletujte s přáteli za poznáním, poznejte něco nového, neobvyklého. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly zdroj chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Nevkládejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se přijmout a prožít strach ze samoty. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.


Ryby

Jestliže dlouhodobě přemýšlíte o nějakém plánu, vizi, neobvyklém nápadu, je tady den, který je přímo stvořen pro nevšední situace. Dejte do zmiňovaného náboj, odvahu a mějte oči otevřené. Něco se může proměnit v realitu rychlostí blesku. Je třeba rozvinout svou ctižádost a sebevědomí. Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám. Ve vztahu očekávejte větší náboj až dramatičnost. 


Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Denní kata k poslechu : 5. holí - https://www.youtube.com/watch?v=Z0CZcZwhFbE 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. květen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -   Pozastavení. Rekonvalescence. „Odpočinek, jako všechno, končí únavou.“  Alexandre Mladší Dumas 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu