Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení - 21 . 4.

Denní karta  - Péče o sebe sama. Finanční gramotnost. Mějte pod kontrolou svou žárlivost. Obklopujte se přírodou. Více ve videu na konci příspěvku. 🎀 „Konečně vím, co odlišuje člověka od zvířete: finanční potíže.“ —  Jules Renard. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna  znamení - 21 . 4.

Beran

Neděle je od slova nicnedělání, vás to však od časného rána bude vnitřně směrovat k novým zážitkům a touze po dobrodružství. Tuto energii je vhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Ve vší podstatě se jedná o vám blízkou energii, proto i v partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Býk

Rýsuje se před vámi velmi šťastný den. Někdy se celé dny lopotíme a snažíme se cokoliv vymyslet a bezúspěšně. V tento den máte štěstí na vaší straně. V zaměstnání je naděje na úspěch využít nevšední nabídky a dosáhnout svého cíle. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se!, a tím najít poklad své duše nebo i mimo ni.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Blíženci

City nebudou váš nejlepší kompas, potřebujete se rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu a hledáte únik od zodpovědného rozhodnutí. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete zůstat, odejít nebo i v zaměstnání? Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do situace vstoupí nějaký nový činitel.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Rak

Dejte rozum do popředí. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. Jestliže po všech pro a proti usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se neposunuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, kde vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí. Někdo třetí vstoupil mezi vás. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Lev

Využijte sílu svých myšlenek, díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Ukažte se ve vaší přirozenosti a síle. Překážky padnou a budou odstraněny. Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má v tento den šanci pochopit, že existují věci mezi nebem a zemí a uplatnit svou magickou přitažlivost. 

Afirmace: Svým pozitivním naladěním mohu ovlivnit i vesmír.

Panna

Kdo by nechtěl zažívat radost? Vám se nabízí den plný blaženosti. Začněte u sebe tím, že proměníte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salonu. Kdy naposledy jste si užili masáže očí nebo hlavy?  

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Sklízejte plody svého bohatství. Avšak pro horečné podnikání neopomínejte i vnitřního naplnění a bohatství, které si prožijte uvnitř sebe. Takové bohatství můžete pocítit v okamžiku uvědomění, že ti, co jsou vaši nejbližší jsou pro vás výhra, protože ten, kdo je bohatý na duši, může předávat svou radost dál. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde více generací pospolu a budou se řešit smlouvy, investice v rodinném majetku, dědictví.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Možná budete vnímat takový zvláštní pocit, že se okolo vás neviditelně pohybuje strážce moudrosti, že vás provázejí sny, záhady a tajemství, jež se skrývají pod povrchem. Můžete se setkat s učitelem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své telepatické schopnosti. Tím vás navede na správnou cestu. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých uvnitř vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Střelec

Dnes můžete pocítit příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že je tady den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn k jeho promyšlení a plánování. Je ale zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Stává se vám, že si občas povzdechnete, zda nestojí celý svět proti vám? Voláte synovi domů a on má vybitý telefon? Zůstanete bezmocní před vchodovými dveřmi, protože se vám zlomil klíč v zámku? V práci pociťujete rivalitu mezi kolegy? Co vám tyto situace chtějí říct? Zkuste si stanovit priority a odstranit okolnosti, které vás vyrušují a zdržují od důležité práce. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že uvízli ve spárech Murphyho zákonů. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

 

Vodnář

Přijměte nově přicházející impulzy, které ohlašují příchod něco nového. Tím by mohla být nová parta lidí, která bude mít stejné koníčky a zájmy jako vy, mělo by to být něco, s čím dnes začnete a budete se tomu věnovat delší čas. Tím v sobě rozvinete kreativitu i péči o sebe sama. Tanec, zpěv, vaření, rozdávání úsměvu jsou možné způsoby, jak se spojit se sebou samým.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Ryby

Vy jste ten, kdo má dnes na okolí působit jako slunce, prozařovat cestu a den všem bez rozdílu tak, jako to dělá slunce. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, třeba dokážete vnímat, že jste na správné cestě. Projasněte si neshody a nedorozumění a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i mezi partnery. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím vrcholu ve vztazích. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus.

Karta k poslechu - Královna pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=OCCrvJGy24E 

Kolektivní výklad pro ispiraci vyložila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. květen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -   Pozastavení. Rekonvalescence. „Odpočinek, jako všechno, končí únavou.“  Alexandre Mladší Dumas 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu