Zpět na články

Jaký bude týden od 6. 6. 2022 do 12. 6. 2022 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle starobylé čínské věštby pomocí karet I-ťing. Filozofie těchto karet odráží asijskou poslušnost a respekt k autoritám či předkům, který pramení

Jaký bude týden od 6. 6. 2022 do 12. 6. 2022 podle kartářky

Jaký bude týden od 6. 6. 2022 do 12. 6. 2022

Výklad pro tento týden jsem připravila podle starobylé čínské věštby pomocí karet I-ťing. Filozofie těchto karet odráží asijskou poslušnost a respekt k autoritám či předkům, který pramení z konfuciánských principů a učí nás pokoře.

Berani:

čísla pro tento týden jsou: 4, 22, 30, 31, 39, 44. Vytažené karty: Pokrok, Putování, Hojnost. Jestli se nad něčím staráte, staráte se zbytečně. I když se něco na počátku nedařilo a cítili jste zklamání nebo osobní selhání, nyní je otevřena cesta vpřed. Plánujte a těšte se na dovolenou v cizině. Setkáte se s nabídkou v zahraničí načas pracovat. A karta Hojnost vám věští vše dobré. Začínejte s novými projekty, plánujte opravy nebo údržbu domu či bytu, studujte. Pokud hledáte novou lásku, těšte se na dopis, e-mail, telefon. Protějšek bude kvalitní a je vám předurčen. Budete zářit jako polední slunce.

Býci:

čísla pro tento týden jsou: 5, 15, 21, 30, 35, 39. Vytažené karty: Velení, Skromnost, Vnitřní pravda. Jste nesmírně pracovití, svůj osobní i pracovní život máte pod kontrolou. Na cestě je povýšení a vyšší finanční ohodnocení. Na místo, které získáte, si však brousil zuby někdo jiný a začne se k vám chovat arogantně. Vy ale jednejte jemně, mluvte tiše, snažte se být v klidu. Jste si jisti sami sebou a díky tomu se nikoho nezaleknete. Okolí si vašeho přístupu samozřejmě všimne a ocení ho. Na milostné nové vztahy není v tomto týdnu vhodná doba. Připravte se na to, že okolnosti vás přinutí jednat s cizinci.

Blíženci:

čísla pro tento týden jsou: 2, 6, 25, 26, 29, 33. Vytažené karty: Bitva, Bdělost, Uvolnění. Čelíte potížím, které nezdoláte silou. Připravte se na jednání s policií nebo jiným člověkem v uniformě. Podle toho, jak se bude situace vyvíjet, budete bojovat nebo ustoupíte. Někdy je moudré se vzdát, abyste mohli jít vpřed. Třeba oklikou, obtížnější cestičkou, ale vpřed. V každém případě se objeví někdo, kdo vám pomůže prekérní situaci vyřešit ke spokojenosti všech účastníků konfliktu. Osobní plány budete muset o pár dní odložit. Za týden bude vše jinak, problém postupně bude mizet a vy ve své práci můžete v klidu pokračovat.

Raci:

čísla pro tento týden jsou: 5, 6, 8, 33, 34, 37. Vytažené karty: Nadšení, Svazek, Jednota. Vše, do čeho se pustíte, vykonáváte s nadšením. Pro své projekty získáte podporu svých spolupracovníků i rodiny. Okolí vám fandí, protože ve výsledku se i oni budou přihřívat na vaší slávě. Jen nesmíte zpychnout a chválit se svými úspěchy. Raději pochvalte své kolegy, kteří vám rádi pomáhali. Pozor na žárlivost těch, kteří se na projektu nepodíleli. Budou mít zbytečné a poněkud nevhodné připomínky. Nehádejte se s nimi, raději jim poděkujte za přínosnou kritiku a hlavně je aspoň drobností oceňte. Důležitá je přece harmonie mezi spolupracovníky a klid na práci.

Lvi:

čísla pro tento týden jsou: 1, 3, 9, 29, 33, 34. Vytažené karty: Přijetí, Rodina, Radost. Nechejte odejít vše, co je nefunkční, zejména je třeba ukončit milostné vztahy, které ustrnuly a způsobují vám vrásky na čele. Rýsuje se něco nového v oblasti trávení volného času a v zaměstnání. Pokud máte neurovnané rodinné vztahy, k jejich narovnání a stabilizaci dojde za sedm měsíců. Děti mají poslouchat své rodiče, ale přehnaná přísnost není rovněž v pořádku. Ukládání náročných požadavků střídejte s laskavostí a pochvalou. Méně tolerantní muži by měli pro klid v rodině nechat občas rozhodnout ženu. Vlídným chováním dosáhnete víc než mocí, křikem a násilím.

Panny:

čísla pro tento týden jsou: 5, 6, 9,10, 12, 13. Vytažené karty: Záření, Vykročení, Mír. Blýská se na lepší časy, nezadaní se do dvou měsíců do někoho zamilují. Choďte co nejčastěji do společnosti, právě nyní budete zářit a poutat na sebe pozornost přítomných. I v jednáních na úřadech budete úspěšní, stačí vystupovat klidně a mírně. S úsměvem. Vyřešíte záležitosti, které na první pohled vypadaly beznadějně nebo se táhly neúměrnou dobu. Díky aktivaci 3. oka víte, s kým a jak jednat, kam jít. Radujte se ze života, všechno se na vás usmívá, tento čas je příznivý pro podnikání. Bohatí lidé by o svých majetkových poměrech neměli mluvit a své bohatství rozhodně před sousedy nevystavovat. Těhotenství pro ty, kteří chtějí založit rodinu.

Váhy:

čísla pro tento týden jsou: 2, 3, 6, 16, 32, 36. Vytažené karty: Růst, Obrat, Půvab. Jedná se o příznivou věštbu, vaše situace v zaměstnání se zlepšuje a směřuje k větší zodpovědnosti. Překážky vám nevadí, zdoláte je zodpovědně a bez riskování. Se změnami, které hodláte provést, raději vyčkejte na vhodné načasování. A když už s nimi začnete, je třeba je dotáhnout do konce. Ale pamatujte si, že se neobejdete bez pomoci a podpory druhých. K nezadaným ženám přijíždí rytíř na bílém koni, proto ve zvýšené míře pečujte o svůj zevnějšek. Zadaní začnou mít potřebu věnovat se rodině, dětem. Na společné zážitky budete dlouho vzpomínat.

štíři:

čísla pro tento týden jsou: 3, 7, 8, 17, 37, 38. Vytažené karty jsou: Síla, Skousnutí, Očekávání. Čas není vhodný na velké činy. Karty radí, abyste řešili drobné záležitosti, a hlavně jejich řešení dovedli do konce. Pořádek v každodenních povinnostech je také důležitý a právě nastal čas, abyste rozpis úkolů v rodině i na pracovišti přepracovali. Musíte spojit sílu s klidem a obrnit se proti žárlivosti, vzteku a připomínkám lidí, kterých se změny dotknou. Tolik potřebný vnitřní klid hledejte v přírodě a ve sportovních aktivitách. Připravte se na kontrolu ze strany nadřízených. Při jízdě autem i při pohybu na komunikaci si počínejte opatrně, neriskujte. Stopařům se vyhýbejte a ignorujte je.

Střelci:

čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 5, 13, 44, 50. Vytažené karty: Studna, Ukončení, Nečekané. Velmi často v poslední době meditujete a zabýváte se filozofickými úvahami. Přemýšlíte o lidech, s nimiž spolupracujete a hledáte cestičky, jak zvýšit vlastní kvality, by vás okolí více přijímalo. Na první pohled se zdá, že je všechno v pořádku. Ale pod povrchem něco bublá, rýsují se potíže a pomluvy. Bohužel vám nikdo ze začarovaného kruhu nepomůže ven. Zatím nechejte věcem volný průběh, ale připravte se na možné komplikace. Hlavně nikomu nedovolte, aby se chlubil vašimi úspěchy. Na nebi se objevují mraky, avšak není v silách člověka, aby je proměnil v déšť. Všechno má svůj čas, zachovejte klid a rozvahu, Obtížné období by mělo za tři měsíce skončit. Starší osoby tohoto znamení se mohou těšit na vyzvánění svatebních zvonů.

Kozorozi:

čísla pro tento týden jsou: 4, 7, 8, 9, 44, 49. Vytažené karty: Milenci, Tvorba, Malý pokrok. Legalizace mileneckého vztahu, žádost o ruku, svatba a vzájemná sexuální přitažlivost. Nezadaní se mohou těšit na nové lidi, kteří jim vstoupí do života. V některých případech bude ale nutná vytrvalost, nesmíte tlačit na pilu, v namlouvání buďte nápadití. Nový partner potřebuje čas, aby se choval tak, jak chcete vy. Pozor si dávejte na konkurenci, závist, případně negativní vliv jiných osob. Hexagram poslední vytažené karty je příznivý a představuje světlo, které vychází ze země jako slunce, které stoupá vzhůru a září. Jedná se o symbol vzestupu, jasu a rozmachu. Tak nic nepokazte, protože příznivé znamení vám sice otevírá cestu k úspěchu v osobním i pracovním životě, ale nic netrvá věčně a i působení tohoto hexagramu je časově omezeno na dobu tří měsíců.

Vodnáři:

čísla pro tento týden jsou: 1, 3, 8, 21, 26, 30. Vytažené karty Vzdálení, Přitažlivost, Plnost. Připravte se na menší výměnu názorů. Zachovejte klid, raději ustupte, do budoucna vám to přinese štěstí. U partnera hledejte hlavně kladné stránky, netrvejte na svém názoru. V brzké době se setkáte s někým, s kým si budete hodně rozumět, přitažlivost bude vzájemná. Někteří z vás se budou rozhodovat, zda zůstat v současném vztahu, nebo kráčet v životě dál společně s někým novým. Ať se rozhodnete jakkoliv, na nějakou dobu ztratíte vnitřní klid a budou vás pronásledovat výčitky svědomí. Nikdo vám nepomůže, raději se nerozhodujte pod vlivem emocí a v afektu, vyčkejte a věcem nechejte volný průběh.

Ryby:

čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 5, 7,13, 14. Vytažené karty: Velký kotel, Stoupání, Vytrvalost. Máte před sebou velký životní a profesní úspěch. S pokorou se obracejte k tomu, kdo mezi nebem a zemí nad vámi drží ochrannou ruku. K výšinám stoupáte pomalu, krok za krokem, hromadíte drobné úspěchy. Malou překážkou se nesmíte nechat odradit, nýbrž se snažte dosáhnout na vrchol. I když budete mít dojem, že zadané úkoly jsou náročné a nad vaše síly, ve svém úsilí nesmíte polevit. Na pomoc vám přijde vlivný člověk. Časem se budete ucházet o zodpovědnější pracovní místo. Nezapomene na vás ani Venuše, udělá všechno pro to, aby do vašeho života pustila Slunce, a vy se mohli vznášet na křídlech lásky.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu