Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 29. 4.

Karta dne -   Ztráta, zmatek. Nepodléhejte smutku. „Smrt není nejhorší ztráta v životě.  Nejhorší ztráta je, když uvnitř nás něco zemře zatímco my žijeme“ -  Norman Cousins. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení -  29. 4.

Beran

V době klidu a rozjímání možná zjistíte, že máte někde uvnitř ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. Příčina může být tehdy, když jeden chce vlastnit druhého. Vemte na vědomí, že nemůžete partnera udržet silou a že se paradoxně může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Barva dne - oranžová.

Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Nenechte se odradit od vašeho nového nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování lyží a saní, zaplatit účty. Ženy by neměly hledat v muži dokonalého otce, pana Božského, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Posilněte svou Třetí čakru, pomůže žlutá barva nejen v oblečení. Nepotlačujte své city na úkor racionálna.

Barva dne žlutá.

Potraviny žluté barvy - citróny, banány.

Čakra - solar plexus.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Blíženci

Nemáte toho naloženo na svých bedrech až příliš? Berte na vědomí, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro další dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a způsobuje vnitřní napětí.To může přivodit migrénu. Předejít jí můžete popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Ve vztazích jsou velké šance na prožití dne protkaným city, náklonností a porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a ta by vám měla přinést velký potenciál transformace. Rozhodněte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem. Projevte své ambice a touhy a nechte je přijít na světlo světa a projevit se. Pusťte svou uzdu fantazie na odiv okolí a díky své kreativitě vyrobte třeba krmítko nebo se vyjádřete skrze umění, hudbu, tanec, malování, psaní veršů a vše, co vás zabaví.

Barva dne - oranžová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Lev

Klíčová slova - pohyb vpřed, hnací síla.

Máte se na co těšit, budete odhodlaní i sebejistí a máte na to překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého dne ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Makléři a zájemci o prohlídků bytů budou spokojeni. Taktéž ti, co se chystají na pohovor.

Afirmace - Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Panna

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat pozornost svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Buďte v souladu s přírodou. Zúčastněte se vyčištění parků a okolí vašeho obydlí. Dělejte vše, co vás baví a dejte do toho ambice. Přijměte všechny součásti vaší osobnosti a uzemněte se a hledejte vše, co přináší trvalé hodnoty, nejen ty finanční.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Váhy

Využijte dnešní den pro setkání s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Buďte štědří a podělte se s ostatními o to, co jste získali. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Budete vyhledávat pro sebe to nejlepší, luxus, blahobyt, krásu. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Štír

Hluboký cit mezi partnery nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu. Díky nějaké situaci poznáte hodnotu přátelství. Možná ztratíte své iluze, avšak pro dobro věci, posílí vás to. Podívejte se skutečnosti tváří v tvář. Ve sporech uplatněte právní předpisy. Co zasel, to sklidil. 

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Střelec

Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste o nich neslyšeli a očekáváte zprávu? Věřte, že budete potěšeni. Vaše spolupráce s kolegy v práci by vám měla přinést radost. Propusťte ostych a trému a řeknete si o radu staršímu kolegovi. V oblasti zdraví se očekává uzdravení nebo alespoň ulevení od zdravotních potíží. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Kozoroh

Nestavte své úspěchy na předešlých zkušenostech a jděte naproti těm novým a změnám.  Tento den je předzvěstí stability, vnitřního naplněním, avšak je potřeba být bdělý. V práci to znamená vytěžit maximum z rutinní každodenní práce a učinit z ní zdroj vnitřního obohacení. Dnes zažijete pocit, jaké to je být pod vlivem finanční stability a to třeba tím, že budete vnímat rodinné štěstí. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Radostná zpráva se blíží k vám, věřte, že se vám nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze, které se vrátili z těžkého boje. Je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, od partnera, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit satisfakce.. Umělci, kteří čekali na svoji šanci mohou dnes zazářit a být na vzestupu své slávy.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Čeká vás uvědomění a zjištění, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed. Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. To vše a ještě navíc vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Karta dne k poslechu : 5. pohárů. https://www.youtube.com/watch?v=qw-1BiKf8xs 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 14. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Povýšení, uznání, pochvala. Věnujte zvýšenou pozornost vaší páteři. Více informací k ozdravění ve videu na konci příspěvku. „Chceš-li dosáhnout nejvýš, začni nejníž.“ —  Publilius Syrus 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu