Zpět na články

Jaký bude týden od 29. 4. 2024 do 5. 5. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Tarot magie druidů. Na prastarý svátek lásky a vášně se staví májka, která přináší ochranu, požehnání a plodivou sílu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 29. 4. 2024 do 5. 5. 2024  podle kartářky

Berani:

Čtyři hole, Velekněz, Deset pentaklů

Konečně se dočkáte výsledků své dlouhodobé námahy. Svůj potenciál byste ale neměli potlačovat, ale začít ho dále rozvíjet a prezentovat. Někteří zrozenci najdou nový domov, nebo se pustí do renovace toho stávajícího. To může být spojeno se sňatkem nebo rýsujícím se společným bydlením. Do vašeho života přichází nesmírně moudrá osoba, která vám bude umět dobře poradit. Život vám přináší hojnost a požehnání, které k vám vysílají vaši předkové. Jste pod jejich ochranou. Radujte se z každé maličkosti, která vás nabíjí pozitivní energií.

Býci:

Princezna mečů, Eso mečů, Slunce

Prostřednictvím telefonu nebo internetu budete hodně komunikovat s někým, o němž jste sice slyšeli, ale neznáte ho osobně. Rozhovory budou nesmírně plodné, otevřou vám cestu k získání nových znalostí. Mezi vámi se bude rodit něco nového, něco, co vám rozjasní pošmourné dny. Bříza na vytažené kartě je symbolem zrození a nových začátků. Ve vašem životě začíná tvůrčí období plné radosti. Budete mít chuť pustit se do nových projektů a dokončit ty staré. A hlavně, už budete vědět, jak postupovat, aby vám vše, nač sáhnete, přineslo úspěch.  

Blíženci:

Mág, Deset pohárů, Princezna holí

Dost bylo plánování a snů, nastal čas činů. Nezapomínejte využívat k prosazení toho, co chcete, moc svého slova a hlasu. Více komunikujte s kolegy v zaměstnání, pomohou vám. Napjatá atmosféra v domácnosti ustoupila, na vytažené kartě se objevuje duha. Těšte se na dny lásky a pohody. Připravte se na to, že období odpočinku skončilo, začíná nová fáze ve znamení činorodosti. Hodně se rovněž zapojíte do společenského života v místě bydliště, možná uvažujete o vstupu do politiky.

Raci:

Kolo, Tři poháry, Král holí

Uvolněte se, nesnažte se mít věci stále pod kontrolou. Karta Kolo je příznivým znamením a říká, že vám v životě vše vychází. I nadále zasévejte kolem sebe semínka lásky. Radujte se, oslavujte, někteří zrozenci zažijí úspěch v umělecké oblasti. Díky smyslu pro detail máte před sebou výrazné zlepšení finančních záležitostí, možná i drobnou výhru. Některé zrozence čeká v zaměstnání nabídka lepší pracovní pozice. Počítejte se zaškolením, dalším studiem, kurzem, stáží. Ale i s více povinnostmi.  

Lvi:

Znovuzrození, Velekněžka, Královna pohárů

Probouzíte se do světla a do nového dne. Starosti a trápení jste nechali za sebou, těšíte se na sluníčko, moře, svěží vánek, čistý vzduch, zkrátka už potřebujete nutně dovolenou. Při nejbližší příležitosti někam vyrazte. V zaměstnání se nezapojujte do klepaření, mohli byste na vyjádření svého názoru doplatit. Patříte k vynikajícím kamarádkám nebo kamarádům, rovněž jako starostliví rodiče nemáte široko daleko konkurenci. I nadále se zabývejte nějakou uměleckou činností, uspořádejte výstavu, dejte o sobě okolí vědět.

Panny:

Vladař, Dva poháry, Princ pohárů

Patříte k lidem se silnou vůlí, s jasným a racionálním myšlením. Vždy v sobě dokážete najít dostatek síly, abyste uskutečnili své sny. Jestli zastáváte vedoucí nebo nějakou zodpovědnou pozici, připravte se na to, že budete muset učinit závažné rozhodnutí, které ostatní budou považovat za tvrdé. Budete muset hledat cesty ke zklidnění napjaté atmosféry na pracovišti. Jednou z možností je pozvánka na společenské setkání, případně někomu zkuste nabídnout svou pomoc. Připravujte se na cestu přes vodu – letadlem nebo lodí.

Váhy:

Eso pentaklů, Král pohárů, Síla

První vytažená karta je příznivá pro finanční odměnu, nabídku práce, povýšení, dědictví, výhru. Jestli máte s někým vztah, tak se jedná o vztah trvalý, klidný, bezpečný. V pracovním kolektivu jste oblíbeni pro své přátelské a nekonfliktní vystupování Některé zrozence přitahuje lékařská a terapeutická profese, jiné hudební a umělecká branže. Pokud jste právě vy tento případ, využijte všech nabídek, na které narazíte. Příležitosti se neopakují. Svým vlastním úsilím se můžete vypracovat na vysokou úroveň.

Štíři:

Dva pentakly, Luna, Královna holí

Horké chvilky vám mohou přinést dvě domácnosti, dva náročné vztahy. Z radosti se pak může stát břemeno. Dávejte si velký pozor na peníze, mohli byste se dostat do dluhů. Vsadíte-li na dvě zaměstnání, můžete počítat se zdravotními problémy. Občas budete mít pocit, že jste na všechny problémy sami. Musíte se ke svým obavám postavit čelem, jinak vážná rozhodnutí nezvládnete. Vaší velkou devízou je osobní kouzlo, důvtip, umění prosadit se. Milujete výzvy a vzrušení, takže si nakonec s prekérní situací poradíte.

Střelci:

Dvě hole, Spravedlnost, Král mečů

Stále se za něčím ženete. Navzdory pocitu spokojenosti toužíte po něčem větším. Možná chcete cestovat, třeba čekáte na nějaký zázrak. Máte bystrý úsudek, výborné rozlišovací schopnosti. Uvědomte si, že vše ve vašem životě je takové, jaké má být, nic nesmíte uspěchat, budoucí rozhodnutí by mělo být v souladu s porozuměním, soucitem a spravedlností. Možná budete nuceni změnit zaběhaný životní styl, možná požádat o radu právní nebo finanční. Každopádně se vyhněte flirtování a nezdravému nátlaku na lidi ve svém okolí.

Kozorozi:

Královna mečů, Vládkyně, Sedm pentaklů

Zastáváte vznešené ideály, vyzařuje z vás moudrost získaná skrze bolest a utrpení. Pro své okolí jste dobrým spojencem, přítelem, umíte rozdávat radost a štěstí. V každém záměru intelektuální povahy, zažijete úspěch – v komunikaci, psaní, v debatách, při zkouškách. Někteří zrozenci se mohou těšit na sňatek nebo těhotenství. Odkliďte ze svého života veškeré harampádí, nepotřebné věci. Pokud jste investovali čas a peníze do obchodování, buďte trpěliví, v pravý čas budete sklízet plody.

Vodnáři:

Milenci, Tři hole, Devět pohárů

Nevíte, jestli jste si vybrali toho pravého životního partnera. Očekáváte od něho nebo od ní více romantiky. Možná současnou lásku hodně srovnáváte s někým z minulosti. Nikdo vám neporadí, jak se máte rozhodnout. Zkuste se na svoji situaci podívat z nadhledu nebo očima nezainteresovaného člověka. A nezapomeňte zapojit především rozum. Máte před sebou rodinnou nebo jinou společenskou oslavu, život vás obdarovává zase jiným způsobem. Plnými doušky si užívejte vztahy s nejbližší rodinou. V profesním životě máte před sebou úspěšné období.

Ryby:

Vůz, Eso pohárů, Princezna pohárů

V oboru, který studujete, nebo jste vystudovali, zažijete úspěch, slávu, ocenění. Ale neusínejte na vavřínech, abyste si své postavení a svou reputaci udrželi, potřebujete být disciplinovaní, nápadití a činorodí. Pokud nemáte milostný vztah, brzy ho najdete. Pokud ho máte, dojde k jeho upevnění a prohloubení. Převládat bude citlivost, otevřenost, vřelost, vzájemné pochopení a úcta. Zvýší se i vaše životní tempo, nastává fáze aktivity. Chystejte se na kurz, školení, cílem bude rozvíjení vašich znalostí.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu