Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 4. květen.

Karta dne 4. 5. - Finanční gramotnost. https://www.youtube.com/watch?v=1bLipA1lzkE . * Karta dne 5. 5.  - Důvěra, stabilita, růst. https://www.youtube.com/watch?v=1bLipA1lzkE . * 🎀 „Když archeologové objeví nějaký poklad,  jak mile se usměje ministr financí!“ Valeriu Butulescu . 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - sobota 4. květen.

Beran

Jsou místa a kouty světa, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako možná plány na podnikání? A co ten partner od vedle? Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a sny. Příležitosti do budoucnosti budou přicházet. Buďte si sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

 

Býk

Je tady výzva k ujasnění si priorit, zjistit, co vlastně chcete a následně se nenechat odvádět od vytyčeného směru. Ve vztazích se přestaňte podřizovat a myslete na své zájmy. Vzpomínáte si na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe a vystaví si tak pomyslný ochranný štít. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Blíženci

Prozkoumejte své ideály s danou přítomností. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte a propusťte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Rak

Buďte ten, kdo bude dnes nápomocen svému okolí, a to nejen ve finanční oblasti. I k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů. To vyžaduje zásadovost, dodržování stanovených postupů, neodchylovat se od prověřených principů. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Ve vztahu se mějte na pozoru před žárlivosti, rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině ošálit.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Budou k vám přicházet impulsy a pocit, že musíte mít vše pod kontrolou. Taktéž se očekává, že nejeden jedinec bude mít vysoké očekávání jak na své cíle, tak i vůči ostatním a bude se vyžadovat dokonalost.Tato tvůrčí a dynamická energie se dá využít tam, kde potřebujete ostatní inspirovat pro vlastní nápady a přesvědčit druhé pro vaše cíle a záměry. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Panna

Za dveřmi na vás čeká změna, která oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud nepropustíte něco, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. V pracovní činnosti jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle, třeba jít jinou cestou do práce.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Váhy

Buďte o krok dopředu před ostatními, vžijte se do role diplomata, dejte na první místo svou výřečnost a možná budete mile překvapeni reakcí vašeho okolí a zájmu o vás. Lidé vás požádají o radu a budou se rádi zdržovat ve vaší společnosti. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Vaši mysl snadno jak v jiné dny ovládne strach z vlastního selhání, a to může vést k sebedestrukci a k pocitu, že mnohé okolo vás nedává smysl. To vám může zastřít jasné uvažování. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Odpočívejte.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Máte tady příležitost k usmíření nebo udělejte gesto Lásky. Projevte soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí. nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna na pracovním poli. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a protřiďte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

 

Kozoroh

Přestaňte zaměřovat pozornost na nějaký problém a následně vymýšlet katastrofické scénáře. Odstraňte destruktivní chování. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a děláte si obavy ze ztráty. Je na čase vidět situaci v lepším světle než se jeví právě teď a právě tady a začít se cítit lépe. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. Jestli vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple. Večer si proto dopřejte teplou lázeň se solí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Vodnář

Věřte, že kolegové v práci jsou stejně šikovní jako vy a vzájemnou spoluprácí vám pomohou se snadněji dostat o krok vpřed. Odměnou vám může být to, že vám někdo navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Ryby

Není to pro vás únavné a skličující, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody ze dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. Alespoň nabudete dojmu, že jste pro to něco udělali.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Karta dne k poslechu : Sobota - Královna pentaklů

Neděle - Rytíř pentaklů.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 18. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Všudypřítomná Láska. Pohár přetékající Lásky. 🎀 „Láska, láska, láska. Vše, co potřebuješ je láska. Láska je vše, co potřebujete.“ John Lennon . 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu