Zpět na články

Jaký bude týden od 13. 6. 2022 do 19. 6. 2022 podle kartářky

Berani: čísla pro tento týden jsou: 1, 3, 11, 21, 22, 28. Vytažené karty: Rytíř pohárů, Král pentaklů, Čtyřka holí. Máte široký okruh známých, s nimiž si rozumíte a kteří vás mají rádi.

Jaký bude týden od 13. 6. 2022 do 19. 6. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle tarotových karet.

Berani:

čísla pro tento týden jsou: 1, 3, 11, 21, 22, 28. Vytažené karty: Rytíř pohárů, Král pentaklů, Čtyřka holí. Máte široký okruh známých, s nimiž si rozumíte a kteří vás mají rádi. Vaše činnost je roztříštěna do více oblastí, a nyní nastal čas, že poplynou výdělky z různých forem práce a zájmů. Zadaní prožívají harmonické vztahy. Všichni zrozenci mohou očekávat zesílení radostných událostí v okruhu rodiny. Těšte se na období relaxace a odpočinku, budete mít konečně čas věnovat se sobě, svým fyzickým potřebám, zdraví, kráse svého těla. Nezadaní mohou navázat bližší vztah s mladší osobou. Celkově je to ale týden, kdy se budete zajímat hlavně o to, co vás baví. Pracovní povinnosti odsunete na druhou kolej a budete mít chuť se zabývat pouze příjemnými věcmi. Plánujte dovolenou. Vhodné zaměstnání pro ty, kdo hledají práci: psycholog, psychiatr, masér, kadeřnice, kosmetička.

Býci:

čísla pro tento týden jsou: 4, 11, 14, 22, 25, 31. Vytažené karty: Císař, Spravedlnost, Mírnost. Setkáte se s vlivnou osobou, která vám poradí, pomůže a napomůže k úspěchu, k získání významného společenského postavení a uznání. Kromě toho, že to bude vlivný pomocník, se můžete spolehnout i na jeho nebo její spolehlivé přátelství a moudrost. Nové situace, do nichž budete náhle vtaženi, je třeba přijmout a možné nepříjemnosti, spojené se zájmem médií, hodit za hlavu, případně jim čelit odvahou i morální silou. Ve všem,

do čeho se pustíte, je na místě pokora, plnění slibů. Nezadaní, kteří se domnívají, že potkali možného životního partnera, poznají to podle toho, že najednou najdou v sobě mimořádný vnitřní klid.

Blíženci:

čísla pro tento týden jsou: 1, 3, 5, 8, 13, 24. Vytažené karty: Trojka mincí, Pětka holí, Osmička mincí. Umíte překonávat překážky, dosahujete mimořádných pracovních výkonů. Prokazujete manažerské schopnosti a neminou vás pocty v oblastech, které jsou spojeny s uniformou. V partnerském životě až tak úspěšní nejste, někdy se nedokážete ovládat a vybuchnete. Po zdravotní stránce vás karty upozorňují na trávicí potíže a choroby žaludku. Nezadaní skoncují s hledáním vhodného protějšku, protože nový vztah se vyznačuje vřelostí a trvalostí. Ve volném čase byste se mohli věnovat bojovým sportům, literární činnosti, přátelským debatám.

Raci:

čísla pro tento týden jsou: 3, 9, 10, 14, 18, 40. Vytažené karty: Eso holí, Trojka pohárů, Devítka pohárů. Máte sílu i odvahu na překonávání životních překážek. Svým optimistickým postojem si vytváříte naděje i půdu pod nohama pro zvýšené vyhlídky na úspěch. Odoláváte chorobám, protože žijete zdravě, vnitřní energii neustále doplňujete a obnovujete. Pokud hledáte zaměstnání, sledujte nabídky povolání sekretářky, psychologa, tajemníka a dalších činností, které můžete vykonávat z domova. Nastává příznivá doba pro studium odborné literatury, ale i pro návštěvu společenských akcí. U žen je možný umělecký úspěch, u mužů pak úspěch v poskytování právnických rad.

Lvi:

čísla pro tento týden jsou: 8, 10, 16, 25, 34, 45. Vytažené karty: Páže pohárů, Král holí, Desítka pohárů. Očekávejte příjemné rodinné nebo společenské události. Osvobodíte se od nepříjemných emocí z minulosti. Důvěřujte svým pocitům a své intuici, vedou vás správným směrem. Máte kolem sebe hodně upřímných lidí, kterým můžete věřit. V partnerských vztazích si budete více vážit jeden druhého. Organizační talent na pracovišti vám dopomůže k lepšímu postu. Pokud hledáte zaměstnání, nabízí se tyto vhodné možnosti uplatnění. Zdravotnictví, sociální oblast, dozorce ve věznici, policista, strážný. úspěch mohou očekávat lidé kolem čtyřiceti let a starší. Nastává příznivé období pro vstup do pozdního druhého manželství.

Panny:

čísla pro tento týden jsou: 2, 21, 25, 31, 36, 47. Vytažené karty: Královna mečů, Dvojka holí, Svět. Na obzoru je drobné finanční přilepšení, ale opravdu jen drobné. Tak se příliš neradujte. Podle karet byste se měli ucházet o povolání u státních drah, případně se zajímat o práci v masových sdělovacích prostředcích. Práce doma vám nesvědčí, raději pracujete v širším kolektivu, výborně se cítíte v samotném středu a dění společnosti. Muži se mohou uplatnit v těžkém průmyslu a v armádě. Ženy budou ve své činnosti rozptylovány zájmem ze strany mužů, impulzivně budou navazovat nová přátelství a vztahy. Máte před sebou nové cíle, kterých dosáhnete, když budete vytrvalí a pilní.

Váhy:

čísla pro tento týden jsou: 17, 19, 26, 33, 38, 42. Vytažené karty: Rytíř mincí, Král pohárů, Slunce. Pozor si dávejte

na cévní choroby, nezdravou životosprávu a zbytečné utrácení peněz. V manželském svazku jsou trochu napjaté vztahy, možná nastala ponorková nemoc. Dusnou atmosférou a hádkami se nic nevyřeší. Uvědomte si, že život ve dvou je důležitější než osobní svoboda a nezávislost. Někdy se cítíte hodně osamělí. špatnou náladu řešíte čtením psychologické a náboženské literatury, někteří začínají sami psát detektivní romány. V závěru týdne čekejte úspěch a hodně radostných chvilek. Jestli podnikáte, pak výsledky v podnikání vás mile překvapí. Vhodné zaměstnání: překladatel, tlumočník, zahradník, učitel v mateřské škole, chůva.

štíři:

čísla pro tento týden jsou: 2, 6, 15, 21, 39, 48. Vytažené karty: šestka mečů, Ďábel, Dvojka pohárů. Vaše intelektuální plány nacházejí odezvu zejména mezi mladými lidmi. šíření myšlenek a vašich vizí probíhá nejen ústně, ale taky písemně, navázali jste řadu korespondenčních přátelství. Osobní setkávání s cizinci je pro vás příjemné, osvěžíte si svoje jazykové znalosti, možná se v budoucnu budete věnovat překladatelské činnosti. Karty radí, abyste kontrolovali svoje vášně, a pokud to zvládnete, čekejte úspěch. Můžete se setkat s osobou, která vám v budoucnu hodně prospěje. V současném vztahu byste svému protějšku měli projevovat více lásky a důvěry.

Střelci:

čísla pro tento týden jsou: 4, 8, 14, 23, 31, 33. Vytažené karty: Eso holí, Čtyřka mincí, Osmička holí. Ve všem, co děláte a čemu se věnujete, se snažíte dosáhnout úspěchu. Do vínku vám byla dána síla i odvaha překonávat překážky. Pozor si dávejte na menší nehody, sobectví a panovačnost v prosazování svých osobních zájmů. Doba není vhodná pro cestování do zahraničí, nepodceňujte podrážděnost, nevolnost a bolest hlavy. úspěchy budou mít lidé, kteří se věnují podnikání s nemovitostmi. Pokud hledáte nové úkoly, uzavíráte nové obchody nebo čekáte povýšení, potěšující zpráva už je na cestě.

Kozorozi:

čísla pro tento týden jsou: 2, 9, 12, 15, 23, 33. Vytažené karty: Velekněžka, Devítka mincí, Královna holí. Lidé, kteří jsou zadaní, si uvědomuji, že jejich setkání nebyla náhodná a zřejmě mají splnit nějaký společný úkol. Začínají poznávat i jiné roviny společného soužití, v nichž nabývají na významu slova svoboda a přátelství. Jejich vztah se vyznačuje pevností a zralostí. Vztahy jsou i nadále harmonické. Pro ty, kteří hledají uplatnění, se nabízí profese v sociálně - zdravotnické oblasti, ve finančnictví, finančním poradenství, v obchodování s uměleckými předměty. U starších osamělých mužů se možná dostane do povědomí veřejnosti informace ohledně nemanželského dítěte s rusovlasou ženou.

Vodnáři:

čísla pro tento týden jsou: 5, 6, 13, 25, 32, 34. Vytažené karty: Eso pohárů, Král mincí, Poslední soud. Čeká vás zahraniční cestování přes vodu. Zajímat vás bude cizí kultura, cizí víra i farmakologie. Karty varují před navazováním intimních styků s lidmi, které dobře neznáte. Nemusíte se stále bavit a navštěvovat každý večírek, Občas se zastavte a ujasněte si, čeho chcete v budoucnu dosáhnout. Je načase věnovat více pozornosti svým nejbližším. V popředí vašich zájmů a životních hodnot stojí hlavně materiální zisky. A opravdu se vám brzy začne dařit. Muž získá majetek od svého otce, žena zbohatne přes svého manžela.

Ryby:

čísla pro tento týden jsou: 6, 17, 23, 25, 33, 38. Vytažené karty: šestka pohárů, Zamilovaní, Hvězda. Získáte sympatie partnera, na něhož už dlouho myslíte. U zadaných je rodinný život podrobován zkouškám. V zaměstnání si dávejte pozor na možnost selhání, konkurence má oči všude. Některé čeká nová a zajímavá nabídka, která se neodmítá. Budete se ale muset rozhodnout co nejdříve. Pozor na to, kam budete investovat nebo ukládat své peníze. Hledejte informace u více odborníků, než se s konečnou platností rozhodnete. Vaše životní cesta je prozářena světlem. Nezadané čeká příslib pravé lásky a brzké těhotenství.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu