Zpět na články

Jaký bude týden od 6. 5. 2024 do 12. 5. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Ivy Hüttnerové. Cituji od Louisy May Alcottové: „…říká se, že manželství člověka připraví o polovičku práv a zdvojnásobí jeho povinnosti“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 6. 5. 2024 do 12. 5. 2024  podle kartářky

Berani:

Společnost, Dítě, Věrnost

Doma se příliš zdržovat nebudete, volný čas budete trávit v příjemné společnosti. Budou to ale lidé spíše neznámí, nahodilé známosti, prohodíte s nimi pár slov, zasmějete se. Žádný hluboký vztah nečekejte, ale dobrá nálada také není k zahození. Rodina vás požádá o hlídání dětí – vnoučat, pravnoučat. Neodmítejte, bude to příjemně strávený čas. Omládnete a rozšíříte si slovní zásobu o nová neznámá slova. V zaměstnání se sice nudit nebudete, čeká vás plno povinností, ale také získáte nové přátele.

Býci:

Dar, Láska, Žárlivost

I když neslavíte žádný svátek ani jiný významný den, můžete se těšit na dárek, pozornost, kterou vám chce někdo vyjádřit poděkování nebo úctu. Mohou to být květiny, kniha, láhev kvalitního vína. V milostných vztazích je vše v pohodě, i když vrásky na čele vám občas přibydou díky žárlivosti vašeho partnera nebo partnerky. Pelargonie, které se nejlépe daří venku, na přímém slunci, otevře vaše srdce radosti, vlídnosti a něze. K vašemu obydlí přiláká víly lásky, dále pohodu, prosperitu, štěstí.

Blíženci:

Smutek, Vdova, Pokušení

Zklamal vás někdo, komu jste hodně věřili. Náhle se cítíte osaměle, nic vás nebaví. Poplačte si, ale dlouho se nestresujte, přece pro jedno kvítí slunce nesvítí. A při nejbližší příležitosti se vydejte někam do neznáma, nejlépe na poznávací zájezd. Na každém rohu tam bude na vás čekat nějaké pokušení, flirt, ale především poznáte samé pozitivně naladěné lidi. Vaší slabinou je nepořádek v autě. Přestaňte shromažďovat věci v kufru nebo na zadním sedadle. Když nepořádek uklidíte, auto hned pojede lépe.

Raci:

Dopis, Myšlenky, Naděje

Dostanete informaci, na kterou jste dlouho čekali. Může vám být sdělena ústně, telefonem, e-mailem, dopisem. Konečně se můžete pustit do realizace svého záměru, projektu. Díky doručené zprávě už nemusíte na nic čekat a můžete začít jednat. Konečně se vám nabízejí skvělé vyhlídky do budoucnosti. Zbavte se oblečení, které vám nepadne, nebo se vám nelíbí. Zasloužíte si mít v šatníku jen takové věci, v nichž vypadáte skvěle. Stejně tak se zbavte knih, které vás nebaví a nezajímají.

Lvi:

Dům, Faleš, Touha

Odstraňte staré účtenky, milostné vzkazy z dřívějších vztahů, narozeninová přání z minulých let, záruční listy na spotřebiče, které už nevlastníte. Snažte se, aby váš dům a domov opět svobodně dýchal. V zaměstnání si dejte pozor na lichotníky, ne vždy se k vám chovají upřímně. Pokud chcete, abyste na okolí působili svým osobním kouzlem, zasaďte si na zahradě bazalku. Buď k přednímu vchodu, nebo k vzdálenějšímu okraji zahrady. Listy bazalky dejte do vody na umývání podlahy, přivoláte k sobě prosperitu a štěstí.

Panny:

Soudce, Cesta, Dar

Připravte se na jednání s úřady. Mnohým přijde složenka k zaplacení domovní daně. Rovněž se nezapomeňte pojistit při výjezdech do ciziny. Máte před sebou řadu možností, jak se pobavit ve volném čase. Může jít o zábavné odpoledne nebo výlet, milostnou schůzku, služební cestu, setkání s přáteli a posezení u ohníčku. Jestli rádi utrácíte, oceníte, když budete mít vedle sebe partnera, který vydělává dost peněz. Snažte se být vnímavější k pocitům jiných, přestaňte jim radit a poučovat je.  

Váhy:

Láska, Voják, Vdovec

Počítejte v brzké době s láskou na první pohled. Váš výběr se ale příbuzným příliš líbit nebude. Připravte se na třenice a dusnější atmosféru. Při hledání zaměstnání se zkuste poohlédnout do oblasti veřejného stravování, zásobování a prodeje potravin. V obchodních záležitostech projevíte svůj bystrý úsudek, houževnatost, píli a diplomatické jednání. Budete-li pozváni na pohovor, předem se připravte, nic neponechávejte náhodě. Rozhodně ale nebuďte skromní, vyzdvihněte své klady a přednosti.

Štíři:

Nemoc, Mrzutost, Velký pán

Hlídejte si životosprávu, při sebemenších příznacích kašle nebo slabosti vyhledejte lékaře. V práci se s někým nepohodnete, nehledejte řešení hned, vyčkejte pár dní, než se obě strany zklidní. Hlavním důvodem zjitřené atmosféry na pracovišti bude změna vedení a následné propouštění. Možná byste měli začít hledat nové uplatnění. Počítejte s tím, že vám bude nabízena méně kvalifikovaná práce. Příznivé dny pro hledání něčeho nového jsou čtvrtek, pátek, neděle, nejméně vhodným dnem je úterý. 

Střelci:

Milenka, Štěstí, Zloděj

Nepříjemnosti, pokud se vyskytnou, nebudou mít dlouhého trvání. Máte vedle sebe věrné a spolehlivé přátele, které kdykoliv můžete požádat o pomoc. Vyvarovat byste se měli zabřednutí do mnoha milostných poměrů, nic dobrého by vás nečekalo. Pokud žijete v zaběhnutém pořádku, můžete mít problém s lidmi, kteří sledují, kdy odcházíte z domova a kdy se domů vracíte. Mnozí zrozenci mají před sebou úspěšné složení zkoušek, příjmy bez práce, úspěch v podnikání. Imunitu podpoříte stravou bohatou na vitaminy.

Kozorozi:

Klevety, Vdova, Bohatství

Najevo vyjde nějaké rodinné tajemství, o němž jste sice kdysi dávno něco zaslechli, ale příliš pozornosti jste této informaci nevěnovali. V souvislosti s osobou, o které se něco z její minulosti dovíte, vás čeká další překvapení. Tentokráte příjemné, půjde o dědictví. Tuto pozitivní zprávu si raději nechejte pro sebe, nešiřte se o tom mezi příbuznými. Není třeba, aby všechno věděli. Mohli byste se ocitnout pod tlakem, což by vůbec neprospělo vašemu zdraví. Zatím neutrácejte, i v jídle zachovávejte střídmost.

Vodnáři:

Svatba, Věrnost, Touha

První vytažená karta nemusí znamenat hned svatbu, ale spíše hovoří o příznivých změnách ve vašem životě. Peníze sice dokážete vydělat, ale nezapomínejte odkládat z platu určitou hotovost stranou na horší časy. Svým blízkým a přátelům už rozdávejte skromnější dary. Pozor si dávejte na opožděné placení složenek. Pokud  si koupíte los, máte šanci na výhru. Jste plni energie, nadšení, vidíte dál, než jiná znamení, která s vámi nedokáží držet krok. Důvěřujte svému úsudku a nenechejte se odradit od svých cílů.

Ryby:

Přetvářka, Dítě, Dům

Jste přínosem pro každé pracoviště. Velmi často se stáváte oblíbencem svého šéfa, což může někdy vést k závisti spolupracovníků. Vy si ale nestěžujete, snažíte se úspěšně odrazit všechny sváry. Nezadaní mohou začít plánovat dovolenou a další studium, je zde velká šance na seznámení s kvalitním protějškem. U zadaných dojde k prohloubení vztahu. Posílíte vazby s příbuznými, budete je častěji navštěvovat a více se zajímat o jejich starosti. Budete spokojeni, nic vám nebude chybět k radosti a ke štěstí.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu