Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 8. 5. 2024

Denní karta  - Patová situace, pomluvy, klevety. 🎀 „Kleveta je jako uhel: když nespálí, aspoň ušpiní.“ -  Ruské přísloví. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ —  Louisa May Alcott 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 8. 5. 2024

Beran

Využijte volný den k tomu, abyste si vytyčili cíl do dalších dní a v době klidu si nastavte sebedůvěru, věřte si, že brzy přijde to, co si přejete. Nedejte šanci impulzům zvenčí, aby vám narušily vaši sebejistotu. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Býk

Starosti hoďte za hlavu, vždyť ony jsou tou brzdou v rozvoji a pak není divu, že se projeví jejich dopad v podobě nahromaděného stresu. Ten má pak za následek nespavost, noční můry, nekvalitní spánek, úzkost během dne a zesilující napětí okolo jistého problému. Říká se sdílené starosti, poloviční starosti, máte-li možnost si s někým o nich promluvit, učiňte tak, situace se brzy zlepší. Věřte, řešení je na blízku, nedovolte proto negativním myšlenkám, aby se u vás usídlely na věčné časy.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Blíženci

Neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se zamyslete nad finančními operacemi, které slibují dlouhodobou perspektivu. Nenechte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Buďte sebejistí jako vždy. Okolí vás bere tak, že řeči a klevety druhých vás nechávají chladným. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Rak

Někde uvnitř sebe víte, že se dere na povrch splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Odlehčenou, volně plynoucí komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy až z daleké Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.


 

Lev

Dnes můžete zhmotnit své plány i přes prvotní zdání, že okolí vám nepřeje a staví vás na druhou kolej. V případě, že byste při komunikaci váhali a museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci asertivně ne. Možná vaše předtucha, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od skutečnosti, proto nastavte vysokou míru sebehodnoty, odhodlání a věřte si. Pak druzí pochopí a uznají vaše přednosti.  

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Panna

Nenechte vaši mysl, aby byla ta, kdo vás ovládá a našeptává vám, že přes strach je cesta k vlastnímu selhání a ztroskotání. pokud jste takto paralyzovaní, může se dostavit pocit, že okolo vás mnohé nedává smysl. Tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni se může stát, že bouchnou saze a vy se rozhodnete udělat rychlý konec. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohly vzniknout z obav o finance nebo odloučení partnera. Věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a úspěšně zdolat.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Den volna a přesto je na místě být na pozoru před nepoctivým jednáním přátel okolo vás. Berte situace tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte přespříliš a zaměřte pozornost jen na dosažitelné. Mějte oči na stopkách a nestavte si vzdušné zámky. Pokud někdo ze známých bude propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Cesta ven přes závislosti není to, co právě potřebujete. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.


 

Štír

Možná zažijete odstup i chladné chování od svého okolí, to je jedna z možností a ta druhá je, že tyto známky chování budete vyzařovat vy sami na vaše známé. Proto je na místě výzva nebýt ve spěchu, nedělat unáhlená rozhodnutí a tiché sledování reality. Přestože je sváteční den, někteří si neušetří jízlivé poznámky. Podívejte se na věc z ptačí perspektivy. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Střelec

Ve chvíli klidu můžete nabýt dojmu, že vás to směřuje k učinění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. Je tu velká pravděpodobnost k získání daru nebo nečekaná pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Má to však jeden předpoklad, nastavit si vyšší cíle a z nich neslevovat.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Kozoroh

Hlásí se změna, která může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Jenže vaše odklady a neustálé dávání druhým šanci tam, kde se neukazuje změna, má za následek, že jste sami sobě největším nepřítelem a doslova se trýzníte pocity, které toto sebezapírání způsobuje. Dopřejte si klid a dejte druhým najevo, jak se uvnitř cítíte, když popíráte sebe sama.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Vodnář

Přišel okamžik, kdy dostáváte ještě jednu šanci tam, kde máte pocit, že jste kdysi mohli udělat více nebo změnit k lepšímu něco, kde vás tíží svědomí. Je však třeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. Nastal čas se k minulosti otočit zády.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Ryby

To, co budete prožívat je pod taktovkou nostalgie. To by mohla být nečekaná návštěva z dětství, ze školních let. Volný den tomu nahrává. Možná si i vzpomenete na svou první Lásku. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Buďte bez výčitek a ostražitosti před okolím tím bezstarostným dítětem. S partnerem třeba zjistíte, jak se vaše sexualita pozvolna mění a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce

Denní karta k poslechu : 5 mečů. https://www.youtube.com/watch?v=6f-7OHmcCaA 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 20. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Vzít do zaječích.  Negativní očekávání. „Za dobrý skutek, život ti utek“ —  Jan Hrnčiřík 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu