Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. květen 2024

Karta dne -   Pozastavení. Rekonvalescence. „Odpočinek, jako všechno, končí únavou.“  Alexandre Mladší Dumas 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  9. květen 2024

Beran

Ocenění vaší dosavadní práce a píle je na vzestupu. K dnešnímu dni jste dosáhli první fáze projektu. Může se jednat o úspěšný pohovor, prezentaci nebo přednášku, kterého se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a tleskají vám. To vás popožene k další aktivitě. Pokud vás čeká vystoupení na jevišti, věřte, že zazáříte. Spojte svého ducha s fyzickým světem, odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o schůdek výše v pracovní pozici.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

Je tady nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. Aby mohlo přijít něco nového, je potřeba udělat tomu novému prostor a nechat odejít nefunkční a přežité vzorce. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Blíženci

Kde se nemůžete rozhodnout a tápete? Určitě si už jste vědomi, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City musí jít stranou a vy se budete muset pomocí rozumu rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Možná se budete muset  postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Rak

Život je nestálý a vrtkavý a takový může být od samého rána i tento den. Na vás pak bude, jak přistoupíte k této nestálosti. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně, novým podnětům a proměně. Můžete se poohlédnout po novém bydlení nebo se vydat na výlet. A že jste jste momentálně bez partnera? Buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změna přichází proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Obě změny by měly probíhat současně, protože pokud byste se zaměřili jen na změny vnější, cítili byste se nenaplněni uvnitř. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém životě.

Lev

Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové impulsy a den celkově oproti jiným nabere větší tempo. Proto je dobré dbát na to, abyste měli pod kontrolou svou zbrklost či nedočkavost. Možná budete působit jako dobrodruh s horkou hlavou, sršet náladou plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Vše má svůj čas a vás to má naučit, že ne všichni jsou dynamičtí jako vy. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Panna

Pokud se vám bude zdát dnešní den zmatečný, neberte si to moc k srdci, naopak se snažte přizpůsobit změnám a proměnlivosti. Prožijte ho hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nestandardního. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové abyste vyšli s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. Pokud nebudete odmítat přicházející změny a využijete je, úspěch se jistě dostaví. Ve vztahu příliš neriskujte a nezvažujte, zde je dobré si stát za svým.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Váhy

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá bárku na klidné hladině. Nastavte správnou míru komunikace, pak budete mít dobrou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží situaci využít a spojit síly, mohou přeměnit soupeření a ze soupeřů se stát úspěšní partneři.  

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Štír

Při hledání smyslu života se nenechte vést nic neříkajícími formulemi a prázdnými frázemi. Buďte objektivní a důvěřujte své vnitřní pravdě, moudrosti. Jste pod nejvyšší ochranou kartu, osud je vám nakloněn, má to však jeden předpoklad. Chovat se zodpovědně, morálně, dodržovat etický kodex. Den je ideální k zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Střelec

Zůstat ve svém středu a klidu je na místě, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Ato nejde v době, kdy jste obklopeni hlučnými lidmi a velkou společností. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. 

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Kozoroh

Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešní den už nesnese váhání a je na místě udělat jasné rozhodnutí, abyste se posunuli o krok vpřed a nesetrvávali dlouho stát na místě, kvůli zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s nefunkční minulostí a odstranit povrchní city. Ať už bude rozhodnutí jakékoliv, hlavně už se rozhodněte pro jednu z cest. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a vlažnými city. To by mohlo mít za následek odloučení partnerů kvůli planým nadějím.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Vodnář

Myslíte, že jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno? Pak by vás mělo uklidnit to, že dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si budete vědomi toho, že už jste zdolali větší výzvy. Hektický styl života zkuste změnit třeba tak, že budete praktikovat efektivnější řešení. Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti všech z okolí nebo celého světa? Tyto překážky nejlépe odstraníte tak, že si konečně dopřejete zábavu i klid, které jste dlouho odkládali. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Ryby

Zaměřte se na to, v čem jste úspěšní, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Přijdete na to, že trvalé hodnoty zrají pomalu, ale jistě. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch je na dosah těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Buďte ten, kdo dnes pomůže svému okolí a to nejen ve finanční oblasti.  

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.


Denní karta k poslechu - video - 4.meče - https://www.youtube.com/watch?v=9ry0g4y2i94 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 20. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Vzít do zaječích.  Negativní očekávání. „Za dobrý skutek, život ti utek“ —  Jan Hrnčiřík 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu