Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 12. 5.

Karta dne -  Spolupráce v týmu, učení. „Je obtížné dosáhnout ducha skutečné spolupráce, dokud jsou lidé lhostejní k pocitům a štěstí druhých.“ —  Dalajláma 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní ♑ horoskop  pro všechna znamení -  12. 5.

Beran

Vášeň a nadšení pro práci, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou předpokladem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Tento den má slibný potenciál na využití vaší vitality, optimismu, srdečnosti. To vše a ještě navíc vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vlivu, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Býk

Cítíte se unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a zůstali doma sami se sebou? Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi naopak nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Blíženci

Nastavte si správnou míru, nedělejte zbrklá rozhodnutí. Svým sebevědomým nastavením si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které už by mělo zůstat neměnné. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Rak

Využijte pro den volna energie, která volá po činnostech, kde je zapotřebí odhodlání a adrenalin v krvi. Je nějaký sport něbo činnost, kterou stále odkládáte? Že toužíte po skoku z padáku? Proč ne? Jděte do toho. V partnerství lze čekat přísun a projev vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Lev

V tento den je dobrá rada nad zlato a ta zní. Buďte ve střehu, dost možná zažijete odstup, chladné chování svého okolí. Tato energie může ovládat i vás samotné a pak se může stát, že že tyto známky chování budete vyzařovat vy sami na své okolí. Někteří se uchylují k praktikám, které nemusí být v souladu s těmi vašimi, proto buďte obzvláště obezřetní, s kým budete cokoliv řešit a zda nepodlehnete a i vy nebudete sršet jízlivými poznámkami, které byste si v jiné dny odpustili.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Panna

Je to pár dní zpět, co se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí? Pak jistě uvítáte, že nedělní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás bez vašeho přičinění. Všímejte si znamení. Rozuzlení problému je hodně blízko. Máte šanci najít své poslání, je to váš úkol. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete přijít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad.

Afirmace: Odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Váhy

Měli byste to být právě vy, kdo se zastane sociálně i materiálně slabších. Postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, představte si, jak je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin, třeba jen prostým pochopením. Stańte se mecenášem tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se projevit své touhy a potřeby.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Štír

Je tady někdo, s kým jste doposud v rozepři a neměli jste odvahu k usmíření nebo gestu Lásky? Možná se vám dostane podnět k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Nechte padnout pouta připoutanosti k partnerovi a propusťte manipulaci a boj. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Využijte volný víkend pro setkání s přáteli a s těmi, kteří vás umí pobavit a rozesmát. Dopřejte si relax, péči o sebe sama, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž hlavy, očních partií nebo plosek nohou? Dnes vás bude provázet touha užít si den do sytosti. Budete vyhledávat pro sebe to nejlepší, luxus, blahobyt. Je však dobré si být vědomi toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto to nepřehánějte.  

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Jak jste na tom byli v předchozích dnech se zdravím? Cítili jste se slabší a bez energie? Pak berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Propojte hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Bohatství se nabízí bez omezení přesně takové, jaké je vašemu srdci nejbližší.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Vodnář

Je tady den, který si vás prověří. Jak jste na tom při hledání smyslu života? Nenechte se vést prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Buďte objektivní a důvěřujte své vnitřní pravdě, moudrosti. Dodržujte etický kodex. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství, ale trvalých hodnotách. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Ryby

A je tady den, který je nakloněn k zhmotňování vašich přání. Přáli jste si novou pracovní pozici? Investovali jste v minulosti do nějakého projektu? Neskrývejte své pocity a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění. Pokud stojíte před rozhodnutím, vaše odpověď je rozhodně ano.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Denní karta k poslechu - video - 3. pentakly https://www.youtube.com/watch?v=4AvFJJ-l5E8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu