Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 14. 5.

Karta dne -  Povýšení, uznání, pochvala. Věnujte zvýšenou pozornost vaší páteři. Více informací k ozdravění ve videu na konci příspěvku. „Chceš-li dosáhnout nejvýš, začni nejníž.“ —  Publilius Syrus 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  -  14. 5.

 Beran

Začátkem týdne to nejspíš budete vy, kdo nastaví tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost a budete ten, kdo bude vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem. Je vhodný čas pro investování na burze. Pro ty, kteří chtějí něco udělat pro své zdraví je vhodné navštívit léčitele nebo se poohlédnout po alternativní léčbě. Je dobré dělat nějakou činnost z radosti a naplnění bez ohledu na finanční ohodnocení.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Býk

Dnes bude vaše zemské znamení pod vlivem ženského aspektu vodního elementu, a to pro vás znamená citlivost, schopnost se vcítit do ostatních až obětavost. Možná v sobě objevíte nebo posílíte léčitelské schopnosti. Den bude obklopen předtuchami a je vhodný pro výklady karet a snů. Objednáte se? Co by vás mohlo potěšit je návštěva kadeřníka, nový topík do garderoby. Dají se očekávat příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Jak jste na tom v partnerském vztahu? Jestliže ustrnul na mrtvém bodě a vaše vzájemná výměna citů uvízla a nepostupuje směrem kupředu, pak vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Je na zvážení se rozloučit a vymanit z toxického vztahu, který už vás nenaplňuje, ba naopak oslabuje. Je potřeba začít myslet srdcem a obrátit vaše myšlení vzhůru nohama. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Rak

Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká vaše denní karta od nuly. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi. Zanechte za sebou minulost a obavy a vykročte bez plánů kupředu tak, jak se chová spontánní dítě. Nebojte se zdravého riskování a udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Lev

Život nám občas hází klacky pod nohy, na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zda se necháme zahnat do kouta nebo to přijmeme jako výzvu. Je to takový malý test bobříka odvahy, zda vás malé překážky nezastaví od vašeho cíle. Pokud se dnes budou drát na povrch vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré si je uvědomit a nedovolit jim, aby vás ovládaly. Možná už jste unaveni, ještě se však nevzdávejte a bojujte do posledních sil. Cíl, ač není vidět je na dosah. Dejte do tohoto dne velké odhodlání, budete ho potřebovat. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Dostáváte se opět do centra dění, spojíte se s větším počtem lidí. Lze očekávat větší přísun komunikace i v písemné verzi nebo ozvání člověka, se kterým jste byli v rozporu a tím pádem se nabízí šance urovnat neshody a nastolit mír. Proto využijte tohoto okamžiku, vyjadřujte se na rovinu a pokládejte otázky tak, aby vyžadovaly jasnou odpověď. Cesty, které vás čekají mohou být i na delší vzdálenost mimo domov a bude žádoucí si nastavit priority mezi schůzkami, projekty a přáteli.

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

Cesta je cíl, i když se vám může zdát, že je zdlouhavá a klikatá. Věřte, že kvalitně promyšlená strategie s malými krůčky má trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Využijte své komunikační schopnosti, vžijte se do role diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude se po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší přítomnosti.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život. 

Štír

Tím, že jste dnes pod nejvyšší ochranou kartou, budete v jisté výhodě. Avšak je potřeba mít na paměti, že jsou jistá pravidla morálky, které je potřeba dodržovat, pak se vám to vrátí v podobě podnětné rady od nějaké autority, učitele nebo rádce. Otevírají se vám brány do nového světa. Duchovního a světa poznání. Dodržujte tradice, mějte mysl otevřenou pro nové impulzy a okolnosti.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Střelec

Rodina i romantické vztahy prosperují a rozvíjejí se tam, kde je v rodině a ve vztazích využita energie mateřství, teplo domova a vřelá péče. Proto výše jmenované atributy nechte vstoupit do vašich domovů. Ti, kdo touží po narození potomka, mají dnes velké šance jít tomu naproti. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny. Přijměte nové podněty, ať může vzniknout něco nového. 

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Kozoroh

Možná dostanete moudrou radu od muže, obchodníka, který se z počátku může zdát chladný. Tuto radu bude výhodné si poslechnout, uvidíte sami, že bude časem zúročena. Tento muž středního věku je ve svých názorech objektivní. Berte na zřetel názory ostatních. Vyhněte se vychytralosti a lsti.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Vodnář

Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme společně počítat hvězdy, mluvte na rovinu a raději řekněte, že máte chuť se tělesně sblížit, milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko, pak se dostaví uspokojující výsledky. V oblasti zdraví věnujte pozornost sezónním alergiím, potížím s hlasivkami a bolesti v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po vodě v dál.  

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby

Zažili jste nedorozumění nebo nepřízeň osudu? Ať vás postihly jakékoliv problémy, věřte, že v tento den se vaše situace v dobro obrátí. Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti. Je šance rozetnout nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme už udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších okolnostech.

Afirmace: Důvěřuji vesmíru, že mě pošle tam, kde potřebuji být.

Denní karta k poslechu - 3. pentakly - https://www.youtube.com/watch?v=FfnUBPQUbYY 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu