Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 20. 5.

Karta dne -  Vzít do zaječích.  Negativní očekávání. „Za dobrý skutek, život ti utek“ —  Jan Hrnčiřík 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑  pro všechna znamení -  20.  5.

Beran

Pro ty, jež čeká zkouškové období je tu radostná zpráva, bude úspěšně složena. To může být zkouška v autoškole nebo rekvalifikace, která vám pomůže se dostat se na vyšší úroveň, cestu k povýšení a vyššímu vzdělání. Studovat a sbírejte užitečné informace, pak se z vás stane mistr ve svém oboru. Všechny vaše zkušenosti vás povedou na novou cestu vedoucí k pravdě. Mezi partnery lze očekávat po období krize čas růstu, vhodná je společná meditace a otevřený rozhovor o situaci, která vás uvnitř tíží. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

V minulých dobách se hlásilo, že rodina je základ státu a ta pro vás bude tento den. Neměli byste zůstávat sami, naopak se zúčastnit skupinových aktivit, rodinné párty třeba na zahradě nebo i pracovních projektů. Nezapomeňte přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Blíženci

Zdá se, že vám dělá starosti, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti. Pak si připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si nastolit odstup, nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení. Zachovejte si jasnou mysl.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Očekávejte moc a sílu bystrého a vtipného rozumu, duchaplnost a na druhou stranu i protiklad těchto vlastností, jež jsou lstivost a ironie. Ne každý dokáže mít pochopení pro dvojsmyslnost a cynickou kritiku, proto více jak jindy zvažte, co vypustíte z úst. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Motivujte druhé pro vaše plány, a to nejen v oblasti obchodu. Nebuďte lhostejní k názorům ostatních.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Lev

Dnes to budete vy, kdo bude sršit nápady, inspirací, energií a svobodou ducha.To vás přiměje k cestování, pohybu, rozhodně žádné nudě. Investice, dlouhodobé plánování a vše, co se jeví jako dlouhodobá perspektiva, která bude mít v tento den základní stavební kámen, bude časem mnohonásobně zúročena. Ukažte se otevřeně a bez obav svému partnerovi. Navštivte divadlo, seminář nebo přednášku.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Zlepšete své stravovací návyky a doplńte spánkový deficit. Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami. Tím jsou káva i čaj. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle, okamžik procitnutí by byl o to bolestivější. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Den, kdy budete jak na vážkách zvažovat pro a proti.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Váhy

Vyvěste bílý prapor na váš dům. Při dosavadním vynaložení maximálního úsilí se dostaví náhlý průlom a na cestě bude vaše vítězství. Vaše dosavadní snaha a píle bude korunována úspěchem. Čeká na vás ocenění, na které jste dlouho čekali. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživostí a kontrola. Je možné, že dostanete zprávu nebo vám někdo zavolá. To vám přinese radostný okamžik.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Štír

Je tady den, který vás přiměje k vyjádření svých citů. Líbí se vám někdo z okolí a zatím jste se neodvážili k vyjádření Láskyplného gesta? Pak využijte příchozí energii, která je tomuto nakloněna. Můžete být v opojení, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Je však dobré míti jasno, zda stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Střelec

Využijte váš čas na odpočinek a nechte dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete popohnat semínka, aby vykvetly rychleji. Je tu pro vás výzva umět si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. 

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Kozoroh

Zpytujte svědomí a otevřete resty, kdy můžete odpustit druhým a dát jim druhou šanci. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Pro někoho to znamená, že vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, bude líp. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Ujasněte si, čeho chcete v zaměstnání dosáhnout, zda se přidáte na stranu, která je nakloněna povrchním důvodům, nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Dlouhodobé váhání vám dnes nebude ku prospěchu. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Ryby

Bude dobré se vymanit ze stresující situace. Jedná se o dobrovolnou nečinnost a nebo o to, že vaše tělo volá po rekonvalescenci, léčení, odpočinek a načerpání nové energie. Nepřeceňujte se tedy a včas změňte ve vašem kalendáři to, co nepoloží odklad a naopak si naplánujte to, co pro samou práci stále odkládáte. Ve vztahu nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu. Nejlepší volba je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid, převzít zodpovědnost za sebe.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Denní karta k poslechu - S edm mečů - https://www.youtube.com/watch?v=pNInSigOil4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu