Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení Zvěrokruhu ♓ - 21. května

„Milenec naučí ženu všechno, co jí manžel zatajil.“ —  Honoré De Balzac 🎀 Karta dne -  Milenci.  Láska. Volba. Nový vztah.  Více ke kartě dne na konci příspěvku ve videu. Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení  Zvěrokruhu ♓ -  21. května

Beran

S partnerem zažijete šťastné období na společné cestě životem. Nezadaní mají možnost získat dobrou partii v podobě životního druha nebo i skvělého manžela. Možná také dostanete jako dárek trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Jestliže by vám přišlo pár financí navíc vhod, pak právě teď buďte připraveni na příjemné změny. V povolání můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Býk

V hlavě se vám zrodí spoustu nápadů, zrod nové idey, průnik do něčeho nového. Využijte překvapivou a cennou zkušenost, kterou je dobré přijmout za svou. Otázky pochyb a nejistoty jsou na vzestupu, dost určitě se vyjasní. Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bylo by dobré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými peněžními prostředky. Zúročte tyto myšlenky do vašeho dění právě teď.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Blíženci

Vaši kreativitu a rozhodování může ovlivnit vaše vnitřní dítě. Co to pro vás znamená? Znamená to, že máte být na chvilku tím malým dítětem, které jste kdysi byli. Byli jste spontánní, veselí a vyjadřovali bez ohledu na okolí své emoce. A dále se nabízí životní lekce, jak překonat svou žárlivost a naopak více posílit svou sebedůvěru. Získáte více nezávislosti. Nechte se hýčkat na kosmetice, protřiďte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Rak

Určitě víte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů. Pojmenujte ho nahlas, udělejte si výstřižky a připíchněte si je na nástěnku snů. Využijte přicházející odvahu a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a sny. Využijete příležitosti jít na rande na slepo, začít si vztah na dálku nebo jste ti, kdo touží po sňatku z rozumu, tak, jak to bylo za dob našich babiček? Vydejte se cestou vpřed. Večer ukáže, zda to byla honba za pokladem nebo stoupání na vrcholky hor. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Lev

Máte velké plány, jak začít úspěšné podnikání? Proto nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Budou přicházet nabídky k rozvoji a plánování budoucnosti. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru. Dejte čest svému znamení a myslete velkoryse a s otevřenou náručí. Plánujte a mírně riskujte. Budete přitahování druhým pohlavím, dost možná se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku otevření. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

 

Panna

Přepadly vás obavy a následně stres, jak se bude vyvíjet vaše finanční situace? To bylo do času, blýská se na lepší časy. Je potřeba mít utrácení pod kontrolou. Odstraňte zkostnatělé postoje, zvyky. A to nejen ve financích, ale i ve vztahu. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Váhy

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom nebo satisfakci. To by vám mělo přinést energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř sebe. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva. Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch. Ve vztahu můžete zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k proměnění do reality.  

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.


Štír

Máte utkvělou představu, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně nevěšte hlavu, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok před konkurencí, která nemá takovou výhodnou pozici, jako vy. Má to však jeden předpoklad. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ti, kdo budou rozhodovat o vítězi. Pak se pro ně stanete neodolatelnými. Věřte - nevěřte.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.


Střelec

Cítíte se oslabení, nezajištění tak, jak byste chtěli? Pak není divu, že se cítíte jako ten, komu háže život klacky pod nohy. Pomoc je nablízku, je však potřeba nebýt ponořeni do vlastní sebelítosti a hmotné nouze. Pak prožíváte krizi i ve skrytu duše. Dejte si večer nohy do lavoru se solí a zatopte si. Máte-li krb, bude to ideální relax. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Situace vás povede k opuštění všeho, co vás již nenaplňuje a je nefunkční. Jen vy sami víte, kde se cítíte nepotřební a že toto nic vás někde uvnitř užírá. Je dobré změnit nastavení a směr a těšit se na nové zítřky, opuštění starých známých cest, jenže někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Nepřikládejte velkou pozornost vašim úspěchům na předešlých zkušenostech a hledejte nové podněty a změnu. Ten, kdo věří ve výhru v podobě sázení, zkuste štěstí ve Fortuně nebo na burze. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. Vše, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze, se dle vaší denní karty ukazuje jako šance využít příznivého okamžiku.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Budete muset zvážit, která možnost mezi vícero je ta správná. Podívejte se na věc z pohledu praktičnosti. Ty dopodrobna proberte a pak si udělejte jasný úsudek. Pokud nebudete odmítat přicházející změny a využijete je, úspěch se jistě dostaví. Ve vztahu naopak příliš neriskujte a nezvažujte, zde je dobré si stát za svým rozhodnutím.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Karta k poslechu - Milenci -  https://www.youtube.com/watch?v=_rLH109GpKg&t=1s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu