Zpět na články

Jaký bude týden od 20. 5. 2024 do 26. 5. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Tento výklad vám poskytne lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 20. 5. 2024 do 26. 5. 2024  podle kartářky

Berani:

I během jarních dnů budete stále něco organizovat, na odpočinek zapomeňte. Lidé, kteří nejsou tak soběstační jako vy, kteří před prací dávají přednost lenosti a pohodlí, se budou vašim aktivitám bránit a hledat důvody, proč něco nejde. Udělejte na dva týdny ve svém životě malou změnu. Vypusťte úplně honbu za úspěchem a zaměřte se raději sami na sebe. Dát si po obědě šlofíka není nic takového, zač byste se museli stydět. I nadále se snažte být elegantní, plánujte zahraniční dovolenou, navštěvujte koncerty a výstavy.

Býci:

Setkáte se s lidmi, kteří se budou zajímat o váš majetek. Jejich chování vás dovede k zuřivosti. Ovšem navenek nesmíte svoje emoce dát najevo, budete muset jednat diplomaticky. Při hledání zaměstnání se zajímejte o zemědělské projekty, reality, úřady. Vyhýbejte se extrémům v životosprávě a ve sportu. Občasný zákusek s vaší linií nic špatného neudělá. Není přece nutné, abyste na sebe byli tak přísní. Naučte se radovat i z občasných hříchů. Volný čas zkuste trávit v domácí dílně, při kutilských aktivitách.

Blíženci:

Budete muset častěji vystupovat veřejně, zvládat komunikaci s lidmi. Planá a nic neříkající slova by vám přinesla pouze ostudu. Opravdu se dobře připravte, budete muset posluchače a účastníky přesvědčovat. Fyzické práci se budete vyhýbat, rovněž vás blízké okolí nesmí zatěžovat rodinnými povinnostmi. Vyhýbejte se zbytečnému stresu, zaměřte se na psychohygienu. Jestli vás začne polet hlava, nesahejte hned po lécích proti bolesti, ale zkuste bylinky nebo procházku. Rozhodně své úspěchy neoslavujte přemírou alkoholu.

Raci:

Při nákupech potravin ve slevách si dávejte velký pozor na kvalitu i původ nabízeného zboží.. Vyhýbejte se všemu, co by mohlo narušit vaši psychickou pohodu i váš pozitivní náhled na okolní svět. Při hledání zaměstnání se uplatníte v těchto oborech: chůva, učitel, řemeslník, pracovník v reklamě. Milujete zaměstnání, v němž se můžete něčemu novému naučit. Zdraví bude stabilní, z obyčejné rýmy si zbytečně nedělejte těžkou hlavu. Kupte si kvalitní krém a udělejte si beauty den, kdy se budete věnovat jen sami sobě.

Lvi:

Záříte všude, kam přijdete, i v davu jste nepřehlédnutelní. Máte pronikavý intelekt, můžete dosáhnout uznání v umění i v přírodě. Myslete více na pohyb. Nikdo neříká, že byste měli běžet zrovna maraton, ale každodenní procházka na čerstvém vzduchu zklidní nejen vaši mysl, ale pomůže vám shodit i přebytečná kila. Vše, na co sáhnete, pod vašima rukama pokvete. Více než kdy jindy se budete zajímat o svou nejbližší rodinu. Těšit se můžete na společné posezení na zahradě, na grilování, na rodinné oslavy.

Panny:

Patříte k upřímným lidem a věříte tomu, co říkáte. I když rádi budete dělat věci podle sebe, zůstanete i nadále tolerantní a shovívaví k ostatním. Stále budete hledat další a další cesty k seberealizaci. Budete plni síly a houževnatosti poprat se se vším, co vám vstoupí do cesty. Doma příliš nezůstávejte, choďte na různé společenské akce, vystrčte hlavu ze své ulity, abyste viděli, co nového a úžasného pro vás život tam venku připravil. Nejlepší byliny pro vás jsou kozlík lékařský, chrpa, pelyněk černobýl.

Váhy:

Jste stále dobře naloženi, usměvaví, klidní a spravedliví. Rádi pobýváte mezi lidmi, jste přínosem každého pracovního kolektivu. Týden se ponese ve znamení osobního růstu, nepříjemnosti i neduhy se vám budou vyhýbat, dopřejete-li si dostatek odpočinku. Nemusíte přece jet neustále na maximum. Všechno počká. Ve stravě se zaměřte na dostatek ovoce a zeleniny. Sem tam se jděte protáhnout do tělocvičny nebo do posilovny. Pohyb potřebujete jako sůl. Pijte častěji mátový čaj. Můžete k němu přidat i kousek citronu.

Štíři:

Budete se muset naučit nakládat s tajemstvím. Zapomeňte na rčení – co na srdci, to jazyku. Raději si dejte na ústa zámek a k ničemu se nevyjadřujte. Budete řešit dilema, které se bude týkat jak dluhů, tak bohatství. Zřejmě se bude třeba obrátit na odborníka s prosbou o radu. I nadále se snažte, abyste si udržovali mladistvý a atraktivní vzhled, ohnivý pohled a odhodlanost k činu. Pozor na sarkastické a ironické poznámky, zbytečně bystě někoho provokovali. Přihlaste se do nějaké vědomostní soutěže, máte šanci na postup do dalšího kola.

Střelci:

Jste veselí, spravedliví, přímí, velkorysí, milujete cestování a nesnášíte pokrytectví. V příštích týdnech a měsících se vám bude dařit v zahraničí nebo mimo místa svého narození a současného bydliště. Umíte pracovat se slovem, okolí zaujmete svými znalostmi, úrovní vyjadřování i znalostí zvukové stránky jazyka. Což znamená, že při větě oznamovací klesáte správně hlasem, což u profesionálních hlasatelů se až tak často neslyší a nám, posluchačům, to „rve“ uši. Během odpočinku popíjejte šalvějový nebo meduňkový čaj. Někteří zrozenci se mohou uplatnit v reklamě, v zábavním průmyslu.

Kozorozi:

Láká vás politická kariéra, pokud se do kampaní pustíte naplno, zaznamenáte velký úspěch. Pracovní kariéra je rovněž na vzestupu, během konkurenčního boje musíte zachovat chladnou hlavu. Pozor na klouby, hlavně kolenní. Radujte se z maličkostí, protože právě z drobností se během pár týdnů stanou velké věci. Dávejte si pozor na zbytečné utrácení, rozdíl mezi bohatstvím a chudobou má tenkou hranici. Zbytečně se nerozčilujte, když něco stagnuje. Občas je dobré nechat věci plynout a počkat si na výsledek.

Vodnáři:

Příští dny si budete lebedit, jste v naprosté fyzické i psychické pohodě, rovněž pozitivně nahlížíte na okolní svět. Nemyslete tolik na ostatní, upřednostněte občas i své vlastní potřeby. Na prvním místě musí být vždy pohoda vaší duše. Bydlení zatím neměňte, ani se nestěhujte do jiného města nebo na venkov. V brzké době vám přijde na účet hodně peněz, ale při neopatrném zacházení s nimi by mohly zmizet jako pára nad hrncem. Snažte se dodržovat sliby. Rozmyslete si, zda se stýkáte se spolehlivými lidmi.

Ryby:

Stále patříte k lidem, kteří si dokáží získat lásku a úctu okolí. Budete muset pracovat více než ostatní, ale nebraňte se, při nejbližší dovolené si můžete dovolit lepší hotel i větší rozmazlování. Zajímat se začnete o historii své rodiny, občas si koupíte nějakou starožitnost. Naslouchejte své intuici, vždy vám dobře poradí. Čekají vás zásnuby, svatba, společné bydlení, utužení vztahu. Zásnubní prsten má mít jediný diamant. Symbolizuje trvání lásky ve společném životě. A svatební šaty by měly být bílé, zvolte satén nebo krajku, případně obě látky kombinujte.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu