Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 23 . 5.

Karta dne -   Lákavá nabídka. Početí dítěte. 🎀 „Na trhu s radami,  nabídka vždy silně převyšuje poptávku.“  Josh Billings 🎀

Dnešní ♑ horoskop  pro všechna znamení -  23 . 5.

Beran

Pokud chcete prožívat radost, proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Své nadšení a radost mějte pod kontrolou, pokud budou ve vaší blízkosti osoby, pro které může být těžké přijmout vaše štěstí, obzvlášť když samy prochází obdobím potíží. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se to obrátit proti vám, pokud by přišly horší časy. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Klíčové slovo dne - sebeláska. 

Býk

Mějte se na pozoru před hlavou v oblacích. Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami. Tam patří i přemíra kávy a energetických a bublinkových nápojů. Ono už samotné uvědomění této skutečnosti může přinést úlevu a vy máte možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Ve vztahu buďte realisté, co nemají růžové brýle. Vrácení do reality by bylo dosti bolestivější. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - přátelství.


Blíženci

Jestliže nastane nepříznivá situace a vy budete stát před rozhodnutím, zda zvolit kompromis nebo se tvrdě obhájit, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem. Vítězství máte na dosah, chce to si věřit. Neobětujte se ve prospěch druhých a propusťte trému. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - sebeláska.


Rak

Plánování a mírné riskování, cestování, seznamování i sňatky přes rozum, to vše se dnes může stát. Někdo si s vámi rád zakoketuje a bude očekávat, zda přistoupíte na románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah. Chce to však mluvit upřímně. Nastavte si ty nejvyšší cíle, mnozí se budou inspirovat navzájem, někdo může posunout někam vás a i vy nezůstávejte pozadu. Celkově se jedná o spolupráci větší skupiny lidí, ať už v podnikání, či v kolektivním sportu. Trojice různých osobností si může být nejvíce prospěšná, proto nezůstávejte s partnerem doma u zpráv. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - dovolená.


Lev

Rozuzlení vaší zápletky je blízko. Pak je na místě si všímat znamení. V nabídce dne bude šance se setkat s těmi, kteří vás posunou dál. Nějaká závislost je na ústupu. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu vemte za své moudro : “lepší dramatický konec, než další závislost.” Přinese vám to okamžik znovuzrození. To, co se vám dnes zrodí v hlavě jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou pocítit v těchto místech úlevu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Klíčové slovo dne - moře.  

Panna

Den je vhodný pro pořízení a zařizování praktických věcí, jako je koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných předmětů a všeho, co je dlouhodobého rázu. Myšlenky, které zatím nebyly zhmotněny, čekají na proměnu v činy v činy, dejte jim šanci se proměnit do reality. Pak je první předpoklad přestat říkat měl bych, ráda bych, někdy to udělám. Udělejte to právě teď. Někdy není další den v týdnu. V pracovním prostředí nastavte vysokou laťku činorodosti, buďte pilní, zároveň obezřetní.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.

Váhy

Přivítejte velkou podporu Vyšší moci, kdy je na čase se vymanit z pout, jež vás omezují. Možná zažijete pocit beznaděje, poznáte svou temnou stránku vašeho Já. To vás povede k uvědomění faktu, že je na místě přijmout i temnou stránku vaší duše, váš stín. Vaše pochopení vás posune dál a vy budete schopni přijetí. Život je o dualitě. Ve středu zájmu budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Klíčové slovo dne - cestování. 

Štír

Využijte příležitost být úspěšným byznysmenem. Málo slov a více skutků. Tak se chová muž činu, který instinktivně ví, kdy je vhodná příležitost udělat dobrý obchod. To samozřejmě platí i pro ženy obchodnice. Takové chování vyžaduje být zásadová. Dodržovat stanovené postupy, neodchylovat se od prověřených principů. Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - moře. 

Střelec

Jestliže pracujete na nějakém projektu, máte vizi, pak sami nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění hrdi. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny, prémie. V oblasti zdraví nepřehlížejte varovné signály těla a věnujte péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Páteř je v symbióze s břišními svaly, proto posilujte i je.  

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Kozoroh

Porovnejte vaše ideály s konkrétní skutečností. Blíží se pravý čas sklízet ovoce. Vaše okolí nemusí být ve své kůži a může se projevovat zákeřně. Dovolte svým emocím, aby se projevily, zrovna tak jako váš hněv. Vypusťte páru a naopak propusťte strach a potřebu ochrany. Postavte se sami za sebe. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Klíčové slovo dne - radost.


Vodnář

Změna už nesnese odklad, vemte na vědomí, že se uzavírá něco nefunkčního, co už vám neslouží a oznamuje příchod něčeho nového. Říká se, že bez umírání nelze žít, nebude od věci to přijmout za své. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nastavte nový životní a také stravovací styl. Buďte odvážní a trošku zariskujte. Zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Klíčové slovo dne - příroda.

Ryby

Pokud budete stát před volbou, vsaďte na realitu nežli byste se lacině nechali ošálit. Sliby chyby. Ověřte si informaci z více zdrojů, nesázejte vše na jednu kartu. Vaše zbožné přání nemusí být to, co je pro vás v tuto chvíli to nejlepší. Vyčkejte na lepší časy. Pozor na nepoctivce okolo vás. Vaše znamení může častěji než jiné inklinovat ke škodlivým látkám, buďte více obezřetní, jak se zachováte v době stresu. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - les - hory. 

Karta k poslechu - Páže pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=KlCxefdwaFo 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu