Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 26 . 5. 2024 °

Karta dne - Rozum postaven výš než srdce. Uvíznutí. „Nejvyšší politickou moudrostí je nečinnost.“ —  Lao-c' 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  26 . 5. 2024 °

Beran

Vy jste ta hvězda jasná, která zazáří v každé společnosti. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Udělejte si nedělní výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele. Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, sauně, u jezu nebo u fontány. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, osmi hodinovým spánkem. 

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

 

Býk

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak nyní máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře, než jiní a nedokáží si říct o pomoc.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Blíženci

Je dobré být připraven na možnost odhalení přetvářky, falše a vedoucí pracovníci se připravit na konfrontaci, kdy na pracovišti budete vyzváni veřejně pokárat jinak vašeho oblíbeného podřízeného. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Vynořil se před vámi problém. Jenže vy si ho nechcete přiznat a zavíráte před tím oči. Co by situaci pomohlo je to, pojmenovat problém, přiznat si okolnosti a vynést je na světlo světa. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Čekáte-li na vrácení peněz, bude to ještě chvíli trvat. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Lev

Možná využijete víkend na návštěvu více rodinných generací, rodičů i prarodičů v jednom dni, kdy bude panovat pohoda. Využijte tento příznivý okamžik, pokud potřebujete udělat nebo vznést změny v investicích v rodinného majetku, dědictví. Ve vztahu hledejte oživení a pochopení toho druhého. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Zkuste si vsadit.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Projevte své milosrdenství, dobročinnost. Máte na to být tím, kdo bude spontánně obdarovávat ty, kteří to potřebují. Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. A že byl právě obdařen někdo jiný v práci a ne vy? Usmějte se. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.


Váhy

Tento den v sobě nese částečný pocit osamělosti a to může být proto, že vás může ovládat ženská stránka, která je založena pouze na rozumovém vnímání, s absencí citů. Proto mějte pod kontrolou vynášení kritických soudů nad druhými a příkazy. Pozitivní stránka takového chování je, že dokážete řešit problémy rozumem, nenecháte si nic líbit a budete si stát za svým názorem i třeba před svou matkou.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Štír

Přichází klidný, Láskyplný čas protkaný skvělou náladou. Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli jeden řekne švec. Vyjadřujte Lásku, buďte usměvaví. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Máte na to, aby se vám zhmotnilo nějaké přání. Pokud stojíte před rozhodnutím, vaše odpověď je rozhodně ano.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Střelec

Vaše myšlenky by měly pozitivně ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Máte se na co těšit, vypadá to, že se k vám blíží nečekaný dar, pomoc, která přijde vhod. Pak bude na místě, aby i vy jste projevili svou ochotu pomoci tam, kde to bude na místě. Určitě máte v okolí někoho, komu se dočasně nedaří.

Zákon tohoto dne : Čím víc dáváme, tím víc dostáváme. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

Někdy je touha srdce v rozporu s povinnostmi a okolnostmi. Líbánky jsou dávno pryč, city a vášeň, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče odezněly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Něco, na čem vám záleželo vás nejspíš opustí, to ale není důvod nebýt nějaký čas o samotě a těšit se na vše nové a od takových lidí, kteří nejen berou, ale i dávají.  

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

 

Vodnář

Dojdete k uvědomění, že končí něco nefunkčního, co už vám neslouží. Uvítejte konec a těšte se na příchod něčeho nového. To vyžaduje změnu v názorech, myšlení, osvojení nových přesvědčení. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. Odhodlejte se trošku zariskovat, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět. Čeká vás transformace, rozkvět. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 Ryby

Cestování v čase zatím není z vlastností, kterou byste ovládali, avšak jedna šance k vrácení do minulosti tady je a to taková, že se tam můžete vrátit v myšlenkách a pokud přijdete na něco, co si zaslouží druhou šanci a nápravu, udělejte to právě teď. Tam, kde přestává hodnocení, se rozjasňuje a prohlubuje vnímání, proto na svém partnerovi nehledejte chyby. Bolesti zad mohou odeznít a záda se vrátí do klidu.

 Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Karta k poslechu - Viselec - https://www.youtube.com/watch?v=Ew2n-x5VoIw 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu