Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 29. 5.

Karta dne - Stagnace. Jiný úhel pohledu na věc. „Nikdy se netrap věcmi, které nemůžeš změnit. Změň svůj úhel pohledu na pravdu.“  Sri Chinmoy 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  29. 5.

Beran

Nechte se svézt na silné energetické vlně. Přemýšlíte už dlouho o nějakém plánu? Máte vizi, nápad, který byste rádi proměnili do reality? Pak je to tady. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Je třeba rozvinout svou ctižádost a sebevědomí. Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Býk

Býci nemají rádi velké a nečekané změny, raději se drží prověřené jistoty. Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše asi platit nebude. Přichází změna, která může být dobrovolná, iniciovaná vámi samotnými nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Jenže vaše odklady a dávání druhým šanci tam, kde se nic nemění má za následek, že jste sami sobě největším nepřítelem a doslova se trýzníte pocity, které toto sebezapírání způsobuje. Dopřejte si klid a dejte druhým najevo, jak se uvnitř cítíte, když popíráte sebe sama.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Hvězdy jsou vám nakloněny, vy jste ten, kdo můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. V práci a mezi kolegy nejspíš dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost. Prožili jste kus života a nyní se uzavírá určitá fáze a je na místě posun. Plánujte a popusťte uzdu své fantazie u svých snů. 

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Rak

Je potřeba se přizpůsobit měnícím se okolnostem. Získat odstup. Nevměšovat se do věcí za každou cenu. Tím možná překvapivě dojdete k osvícení, pokud jste ochotni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra.. Možná potřebujete počkat s nějakým rozhodnutím, s pracovní nabídkou. Zatímco budete vyčkávat je možné, že se dostaví nový náhled na situaci. Můžete se cítit jako oběť, možná vám to nepřipadá jako nejlepší cesta a ne podle plánu. Doba není vhodná na investování a ani půjčování peněz. 

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Lev

Dojděte k uvědomění, jaký máte vztah k přírodě a jaký ke hmotě. Věřte ve vlastní úspěch, napřed je dobré zvážit, než začnete jednat. Vnímejte své nitro a dle pocitů zvažte, zda budete ten, kdo bude ochotně pomáhat těm, co na tom jsou zrovna hůře jak vy, nebo usoudíte, že i vy sami si zasloužíte od někoho pomoc. Jste silná osobnost, přesto není vaše motto: “Kdo má peníze, ten rozhoduje”? Nebo pro dnešek ano? Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedostali.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Dnes vás na vaší cestě bude provázet mužský element vzduchu. Vzduch podněcuje tvořivé síly a moudrost ve vás. To vás může dovést k propojení vnitřní moudrosti, dle které pak budete dělat rozhodnutí na základě porozumění, a tak spojovat protiklady. Spojte tedy intuici i rozum. Jin a jang. Postavte se tváří tvář nějakému strachu. Přiznejte si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál? Nebo i změnu zaměstnání. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Váhy

Máte na to sjednotit to, co je k sobě v protikladu. Protiklady se vzájemně přitahují. Buďte dnes ten, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Budete ve spojení se svou životní energií a spojí se vaše síly. Ty můžete využít při pomoci druhým, avšak je potřeba jednat uvážlivě, aby se z toho nestalo přílišné vměšování. Změna je na místě a to třeba i ve vašem obydlí nebo šatníku. 

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Štír

Přichází k vám ženská, zemská energie, která vás bude burcovat ke změně, konfliktu. To vás naučí přijímat krizi jako zkoušku, výzvu k nové orientaci a tím se přiblížit sám k sobě. To znamená nebát se dočasné krize proto, abyste si pak nastavili vyšší cíle a ideály. Bez poznání temné stránky, neoceníte tu světlou. Cítíte se oslabení, nezajištění tak, jak byste chtěli? Pak není divu, že se cítíte jako ten, komu háže život klacky pod nohy. Pomoc je nablízku, je však potřeba nebýt ponořeni do vlastní sebelítosti a hmotné nouze. 

Afirmace: Jsem otevřen/a a připraven/a být upřímný/á k sobě a svým potřebám.

Střelec

Přichází chuť do života, máte se na co těšit. Projeví se vaše přirozená autorita. Budou vás ovládat vaše pudy. To má své přednosti i úskalí, na vás bude, jak s touto energií naložíte. Potřebujete-li se odhodlat pro nějakou správnou věc, bude vám tato síla nápomocna. Je to vnitřní síla, nikoliv ta vnější, fyzická. Využijte ji třeba k tomu, že se odhodláte odpustit někomu, komu by tento čin byl prospěšný a je k němu potřeba usebrat hodně sil. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. Projevte svůj názor a za ním se rozhodněte stát. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Kozoroh

Možná budete dnešní cíle prosazovat až příliš přísně a budete sobě nebo i druhým přičítat vinu. Vaše pochybnosti vás mohou uvést do stavu, kdy byste nejraději vzali do zaječích. Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. V problémových situacích zachovejte klid a přibližte se vnitřní pravdě. Nezaplétejte se do nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Přichází ohnivá vlna mužské síly, tu je možné využít tak, aby se člověk uplatnil, prosadil své cíle ve smyslu vlastních potřeb, a to především tam, kde je předpoklad konkurenčního boje, soutěživosti až rivality. Ne každý umí mít tuto energii pod kontrolou. Vymezte se tam, kde mají druzí nepřiměřené nároky, buďte přístupní podstoupit konflikt a střet zájmů. Pohybuje se okolo vás více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu ? Rozhodně nevěšte hlavu, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok před konkurencí.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.


Ryby

V tento den budete pod vlivem dvojí ženské energie. A to spojení elementu vody a země. Je to velmi plodná konstelace dvou ženských sil. Proto využijte tuto dvojí energii jako starostlivá, dobrosrdečná matka, která žije v souladu se svým tělem. Na druhé straně je to energie trpělivosti a nacítění se do druhých. Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda takové vlastnosti chcete přijmout za své a nebo naopak si uvědomit, že pokud vám nebyly dosud vlastní, můžete už dnes dát péči nejen sobě, ale i dát na potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Karta k poslechu - Viselec - https://www.youtube.com/watch?v=2EM2BUdxwcU 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu