Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 31 . 5.

Karta dne -  Magie a čáry máry. „Vše má své kouzlo,  ale ne všichni ho vidí.“ Konfucius 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop   pro všechna znamení - 31 . 5.

Beran

Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy. Dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Býk

Nuda nemá u vás šanci, pro ni jsou dveře v tento den uzavřeny. Počítejte s tím, že k vám budou přicházet nové nápady a den celkově oproti jiným nabere větší tempo. Proto je dobré dbát na to, abyste měli pod kontrolou svou zbrklost či netrpělivost. Ten, kdo to dokáže, bude mít skvělou vyřídilku. Na druhou stranu ti, co se dlouho nemohli rozhoupat, zda se ucházet o ruku své vyvolené nebo si říct o zvýšení platu by měli této energie využít k rozpohybování situací, které stagnovaly. Důležité je si vše připravit a promyslet do detailů.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Čeká vás klíčové rozhodnutí. Možná v Lásce a ve vztahu nebo v otázkách financí a vašeho domova. Měli byste se rozhodovat srdcem a spojit protiklady mezi mužem a ženou. Co byste naopak neměli je být v přílišné závislosti na druhých lidech.  Někteří zažijí pocit, že stojí před volbou mezi rozumovým a srdečným duelem. Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí.

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Rak

Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. Buďte autentičtí, přetvářky by vás svedly z vašeho cíle. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí, čekají na přeměnu v činy do reality, pokud přestanete říkat měl bych, já vím, někdy to udělám. Někdy není nový den v týdnu. Na obzoru se rýsuje skvělá finanční příležitost, která rozhodně není krátkodobého rázu. K tomu může být nápomocen mladý člověk, který zastupuje týmového hráče. Od něho lze očekávat skvělou inspiraci v podobě dobře promyšleného nápadu.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Lev

Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. V problémových situacích zachovejte klid a přibližte se vnitřní pravdě. A to i v případě, že byste se stali objektem kritiky. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat klid. Podaří-li se vám to, získáte čas a časem získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Panna

Máte šanci se osamostatnit a dostat se znovu do rovnováhy. Jednejte se sebedůvěrou a buďte si jisti svým úspěchem, ať vás dnes čeká cokoliv. Možná vás někdo nazve věčným optimistou. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. Váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka. Ve vztahu můžete zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k uskutečnění.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Je potřeba se přizpůsobit měnícím se okolnostem. Získat odstup. Nevměšovat se do věcí za každou cenu. Tím možná překvapivě dojdete k osvícení. Někdy je méně více. Dejte i své hlavě odpočinek, nejspíš se cítí jako přetížená hlava. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. 

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Štír

Možná budete čelit strachu z chybných rozhodnutí, nedůvěře a zatěžování hlavy. Přichází změna a uvědomění, že není divu, pokud člověk zažije zklamání, že se stáhne před okolím a vytvoří si svůj vlastní svět, nastaví si ochranný štít, který ho má chránit před dalším zklamáním a bolestí. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám sebou svou vlastní cestou. Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věci klid.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Střelec

Možná by se vám mohlo ulevit, protože může přijít nečekané ukončení něčeho, co vás dlouho tížilo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek může být odlišný od toho, v co jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu, což by vás později mohlo mrzet.  

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout

Kozoroh

Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. I ve vztazích je moudré více konat. Je vhodné obdarovat partnerku květinou

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

 

Vodnář

Oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Tento den je pro vás ve znamení radosti, štěstí, oslav, vnitřního naplnění. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Ryby

Nezadaní, radujte se, těšte se, tento den může pro vás ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Věnujte dárky a jídlo chystané s Láskou. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Pro zadané naopak může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.Takže se ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat. Rozhodování se může dále týkat se dětí nebo starší generace, financí, zdraví a vašeho domova. Celkově se tedy jedná o den volby a rozhodování.   

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Denní karta k poslechu - video - Magie - https://www.youtube.com/watch?v=TwNOROR7UwA  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu