Zpět na články

Sportem ku zdraví..

Ale každý podle svých vrozených schopností a aktuální konstelace!

Sportem ku zdraví..

13.6. 2022 proběhla v médiích zpráva, že předchozího dne v neděli odpoledne zemřel na rodinném výletu místopředseda hnutí STAN Věslav Michalík. Muž, jinak silný, zdravý, holdující sportu. V době, kdy téměř každý automaticky předpokládá, že má garantovanou délku dožití kolem 85 let, bývají podobné zprávy pro mnohé čtenáře šokující... Pokud je někdo zdatný, úspěšný, působí sebevědomě a k tomu navíc sportuje, tak jak se může stát, že odejde takto nečekaně? Že by se do předpokladu, že to máme každý jisté, vloudila chybička? A má pak vůbec zdravý životní styl a posilování fyzické kondice nějaký význam?
Když klient přijde k astrologovi, většinou chce slyšet jen samé dobré zprávy. Že se jeho problémy vyřeší, byznys bude vzkvétat, že bude šťastný, zdravý, bohatý... Každý však máme šanci dosáhnout těchto met jinou měrou. úměrnou k vlastnímu horoskopu, který představuje něco jako genetický potenciál.

horoskop Veslav  Michalik

Již letmé nahlédnutí do horoskopu Ing. Michalíka prozradí, že nepatří k těm nejsilnějším. Byla mu sice dána větší míra optimismu a s tím i sebevědomí, velká pravděpodobnost, že bude vyšší postavy, zařadí za společensky minimálně do střední třídy, dosáhne majetku a oblíbenosti. Z jeho horoskopu jsou patrné i ekonomické vlohy, organizační talent a jistá míra životní stálosti, která umožňuje stabilitu rodinného zázemí a růst. Avšak také množství problematických aspektů, které s věkem vedou k většímu opotřebovávání těla a zdravotním problémům.

Astrologové z etických důvodů neříkají lidem, kdy se naplní jejich čas.. Podobné fatální předpovědi by totiž většinu lidí determinovalo a i astrolog je jenom člověk, který se může splést. Ostatně v horoskopu jsou jasné především životní mezníky, ve kterých se člověk dostává do kritického období, ale délku života si může člověk ovlivnit sám svým chováním, péčí o zdraví, harmonickými vztahy a také také sportem.
Nepovažuji však za správné klientům tajit informace, které jsou sice negativní, ale pokud se budou věnovat doporučením, které dostanou, mohou díky nim předejít mnohým problémům a minimálně částečně eliminovat i negativní vlivy na zdraví. V životě jsou prostě dobré a špatné roky a pokud nám právě planety nebo chcete-li štěstí nepřeje, měli bychom svůj režim a diář přizpůsobit těmto podmínkám.

Astrologické vlivy na horoskop Miroslava Michalíka prozrazují, že měl již dlouhodobě oslabená játra, narušený krevní oběh, ledviny, lymfatický systém a nyni i nervovou soustavu. Zejména souběžné oslabení jater a krevního oběhu vede často ke kardiovaskulárním problémům, které mohou vyústit i ve fatální příčinou. Pokud by pan Michalík včas navštívil astrologa, mohl dozvědět tyto informace a podniknout preventivní opatření. Astrolog vidí problémy ještě dříve, než je odhalí podrobná lékařská vyšetření, a tak úpravou životosprávy, vhodných léků a klidového režimu lze snížit pravděpodobnost velkých zdravotních problémů a často i úmrtí.
Podobné konstelace samozřejmě nejsou dobré pro sportování nebo aktivní odpočinek a překonávání limitů svého těla. To je ještě možné v mládí, ale pokud jsou součástky uvnitř našeho těla již opotřebené, měli bychom se spíše věnovat generálním opravám, než se snažit nevnímat blikající kontrolky a za každou cenu pádit dřívější rychlostí. Vlastní auto by takto neriskoval žádný muž, ale k vlastnímu tělu podobné ohledy často nemá..

odkazy:
data narození: https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C4%9Bslav_Michalik
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-komentar-michalikuv-pad-je-politicke-skoleni-pro-petikoalici-181653
zdroj foto: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-zemrel-mistopredseda-hnuti-stan-veslav-michalik-205807

Sdílet na Facebooku
Alena Bratková

Alena Bratková

Astrologické poradenství Výuka astrologie Homeopatie Automatická kresba Výklad snů

Astrologické poradenství - osobně v Brně, Praze nebo na dálku. Zkušenosti profesního astrologa za 25-letou praxi. Konstituční a akutní homeopatie. Astrologická škola Moderní a Lékařské astrologie. Kurz automatické kresby, numerologie. Výklad snů.

Podobné články

Druhé kolo prezidentských voleb

Astrologie a horoskopy Společnost

Jak může dopadnout druhé kolo prezidentských voleb? Popisy horoskopů a jejich manželek v době druhého kola voleb

V březnu se ocitneme v zajetí sil vysokých ideálů

Astrologie a horoskopy Slunce, měsíc a planety Budoucnost Společnost

Jakou kvalitu bude mít měsíc březen z astrologického pohledu a co lze očekávat za události.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu