Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení - 1. 6.

Karta dne - Láska kolem nás. Láska k dětem, rodině. 🎀 „Největší láska je k sobě, pak k dětem a až na třetím místě k životnímu partnerovi. Pokud se týká lásky k bližnímu, ta je až na posledním místě.“   Jean Hippolyte Giraudoux 🎀 Denní karta k poslechu na konci příspěvku. Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní horoskop   pro všechna znamení -  1. 6.

 

Beran

Mohli a měli byste u sebe objevit a projevit sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Jak jste na tom s dáváním nezištných darů? Dáváte proto, abyste tím uspokojili sebe nebo obdarovaného? Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu, to znamená, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Býk

Nebuďte zaskočeni. Mezi partnery je možné zaznamenat chlad, odstup, jízlivé odmlouvání. Tam, kde je to na místě může dojít o odloučení partnerů. Mezi obchodními partnery lze taktéž zaznamenat konec dosavadní spolupráce. Buďte ten, kdo zastává a hledá pravdu. Najděte smysl života, prosazujte si své ideály.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

 

Blíženci

Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je nyní pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních příchozích nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru. Vzpomínáte na pohádku, kde se náhle otevřela brána k pokladům? To můžete zažít i vy. Sezame, otevři se! 

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

 

Rak

Převezměte odpovědnost za sebe i své blízké. Je na místě převzít otěže, prosadit si svou autoritu a soustředit se na výkonnost v práci i ve svém domově. To se může ukázat jako dobrý tah k povýšení. Nasaďte disciplínu a uspořádejte si své věci, které jste doposud odkládali nebo dělali jen tak na půl, aby se neřeklo. Vedoucí zaměstnanci budou dnes v dobré formě a mohou motivovat druhé k těm nejlepším výkonům. Proměňte své plány v realitu, změňte úmysl v čin. 

Afirmace: Jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Lev

Dost možná vás budou ovládat vaše vnitřní obrazy, fantazie, pak je na místě si uvědomit vaše přání i obavy. Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Věnujte zvýšenou pozornost vašim snům. Budete více senzitivní, jak v jiné dny. Pak nebude divu, že dokážete nechat vyjít z hlubin vaší duše, co se chce dostat na povrch. To mohou být nepochopené situace z minulosti, ze kterých jste měli strach a nechtěli se jim podívat pod pokličku.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Panna

Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud uděláte radikální krok, už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše rozhodnutí udělat změnu dosavadního místa se ukazuje jako přínosné. Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešní den už nesnese odklad a je moudré udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s minulostí a odstranit povrchní city.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

Od časného rána budete na vlně smyslnosti a naplněné sexualitě. Budete pociťovat Lásku k životu i druhým. Pak pro vás nebude problém přijímat i dávat dary, pracovat i si užívat. Tomu se říká nezištné jednání. Ukažte se okolí ve své podstatě, odstraňte strach, nemusíte si přikládat masku. S partnerem zažijete šťastné období na společné cestě životem. V povolání můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Štír

Pokud potřebujete něco vyřídit, máte nejvyšší šanci k úspěšnému vyřízení. Budete totiž pod vlivem rychlého, cílevědomého rozhodování a jednání. Buďte plni tolerance a porozumění, mějte své jednání pod kontrolou, abyste pak příliš nezdůrazňovali svou hlavu. Máte velký předpoklad pochopit všechny souvislosti, o kterých jste v minulých dnech přemýšleli. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se ocitnete, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Kozoroh

Některé ženy by mohly dojít k uvědomění, zda se necítí jako pták ve zlaté kleci. Je pro vás domácí zabezpečení přednější nežli porozumění s partnerem? Vše, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze. Sklízejte plody bohatství veškerých možností. Avšak pro horečné podnikání neopomínejte i vnitřního naplnění a bohatství, které si prožijte uvnitř sebe. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni. 

Vodnář

Je možné, že zažijete pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů, ocitnete se v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý. Nenechte se touto energií rozhodit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. Naplánujte si vše s předstihem. Některé vztahy žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Ryby

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Je žádoucí se zamyslet nad tím, jak zhodnotit vaše finance, aby se rozmnožily a neležely ladem. Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se posunuli ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.


Denní karta k poslechu - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=dQKJMYvTsAk 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu