Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 4. 6. 2024

Karta dne - Neutralita, nerozhodnost. „Pokud jsi neutrální, když se děje nespravedlnost, zvolil jsi stranu utlačovatele. Stojí-li slon myši na ocásku a ty říkáš, že jsi neutrální, myš tvou neutralitu neocení.“ —  Desmond Tutu Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Horoskop  pro všechna znamení -   4. 6. 2024

Beran

Zdá se, že jste nerozhodní a váháte mezi dvěma cestami. Věřte, že dnešní den už nesnese odklad a je moudré udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, vypořádat se s minulostí a odstranit povrchní city. Ať už bude rozhodnutí jakékoliv, hlavně už se rozhodněte pro jednu z cest. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdu.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

 

Býk

Ženy se dnes budou cítit jako opravdová Žena, která je vnímavá, oddaná, ovládaná vnitřní moudrostí. Buďte klidné a počkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Můžete se setkat s učitelem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své spirituální schopnosti. Nemusíte pokaždé, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, být laskaví, přizpůsobiví, vciťovat se do pocitů druhých. Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nějaký, možná trochu prorocký.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Blíženci

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty. Naopak. Nejspíš se budete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami. Můžete je změnit tak, jak je vám příjemné. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Rak

Nenechte se rozhodit, pokud  vám vstoupí do tohoto dne někdo, kdo vás bude s oblibou kritizovat a bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Nedovolte mu vás z počátku vykolejit a využijte tuto příležitost k naslouchání. Někdy v zápalu boje protihráč řekne i něco, co vám přijde vhod a vám se náhle rozsvítí. Jasně, že se kritika neposlouchá s nadšením. Obhajte sami sebe, berte to jako výzvu, ten kdo je ve střehu a je připraven, má velké šance z této situace projít bez úhony a poučen pro další dny.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Lev

V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí omezují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou, proto zvyšte svou ostražitost k přiděleným úkolům. Chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o váš nápad připravit a vzít ho za svůj a chlubit se cizím peřím. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama, kde si nevěříte? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce

Panna

Kdo by si nepřál klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu? Čekají vás krásné chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření. Nebojte se být vy tím, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Tam, kde není spokojenost může dojít k odloučení partnerů. Mezi obchodními partnery lze též zaznamenat konec dosavadní spolupráce. Váš pohled na sebe sama může vést k sebe kritickému pozorování. Je tady tedy doba, kdy vás mohou obklopovat a trápit značné pochybnosti. Má to však i jednu pozitivní stránku této skutečnosti. A tou je očistný vliv této situace, která vás nutí přezkoumat hodnotu a pravdu vašeho lehkomyslného přesvědčení, ať se jedná o cokoliv.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

 

Štír

Vstupujete do nového období. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je blízko. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Střelec

Dnes můžete prosadit své plány i v nepřejícím prostředí a kolektivu, kteří s vámi mohou chtít soutěžit. Co možná zažijete je pocit, že kolegové jsou oproti vám v přesile. Žádoucí je tedy pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Nemějte obavy a trému a nastavte si od časného rána vysokou míru sebehodnoty. Ta vás dovede k vítězství, 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vyloudí vzpomínky na předešlá místa, kde se vám dařilo lépe než dnes. Minulost vám dnes může náhle vstoupit do života a to v podobě dávného přítele nebo nějakého vzkazu, který se týká vzdálené minulosti a vy budete zasněni. To vám může zlepšit náladu a dát naději na do dalších dnů. Nešetřte dnes něhou a pohlaďte druhé byť jen vlídným slůvkem. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Vodnář

Žijte v radosti, mějte radost ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Buďte autentičtí, přetvářky by vás odvedly od vašeho cíle. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí, čekají na přeměnu v činy. To má ale jistý předpoklad. Přestat říkat měla bych, já vím, já někdy to udělám. Někdy není nový den v týdnu. Udělejte to právě teď. Mějte své finanční prostředky pod kontrolou, tento den přeje financím, dlouhodobým, pracovním vizím. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Ryby

Dnes vás bude vézt touha po stabilitě, struktuře, jistotě a též trvalých hodnotách. Možná vás bude více jak jindy zajímat téma a debaty okolo vpádu člověka do přírody, její zotročování a zavádění novinek do obydlí, které už nejsou přirozené. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše. Nezastiňujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Denní karta k poslechu - video - 2. hole - https://www.youtube.com/watch?v=UIqfzky_7sA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu