Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 5. 6. 2024

Karta dne -  Radostná zpráva. Být na straně vítězů. Vavřínový věnec pro vítěze. Váce ve videu 🎥 na konci příspěvku. „Bez zápasu nemůžeš dosíci věnce vítězství.“-  Tomáš Kempenský 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní ♑ horoskop  pro všechna znamení -  5. 6. 2024

Beran

Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Dojděte si na kosmetiku, masáž a protřiďte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Býk

Neskrývejte své city a buďte otevřeni svému okolí. Čeká vás čas o zhmotňování vašich přání. Přáli jste si novou pracovní pozici? Investovali jste v minulosti do nějakého projektu? Rádi byste posunuli váš vztah? Že by zásnuby? Buďte otevřeni příznivým nabídkám a informacím. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření. Rozhodněte se být tím, kdo přijde s Láskyplným gestem. Pokud stojíte před volbou, vaše odpověď je rozhodně ano.

Afirmace: Jsem otevřená životu ve společenství,které mě naplní a obohatí.

Blíženci

Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Souběžně oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek. Uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. Nastavte nový životní a také stravovací styl. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 

Rak

Dnes vám nebude činit žádný problém vyvinout aktivitu a být činorodá. Budete pod vlivem mužského aktivního principu. Ten s sebou nese podnětnou sílu, tvůrčího ducha. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Bude zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. V tento magický den můžete být zkoušeni, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Lev

Jsou vaše tohuhy založení rodiny? Nebo se sejít se svými bližními? Využijte energie k sdružování s rodinou, se svými přáteli, účastněte se společenské události. Věnujte péči i své matce, možná dojdete k uvědomění, kolik toho pro vás dělá, někdy na úkor svého volného času. Kdo věnuje více péče druhým, nežli sobě, může trpět nedostatkem vápníku. Proto ho doplňte mákem a sedmikráskovým čajem.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Panna

Výzva pro tento den je umět si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. Je tudíž žádoucí pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.


Váhy

Nastal čas k větší samostatnosti a odpovědnosti. Bude vás popohánět touha po získávání nových informacích, ale i k materiálnímu uspokojení. Co myslíte, jste připraveni na nastoupení dráhy k osobnímu podnikání? Vy jste ten, kdo sebou již nenechá manipulovat. Jestliže potřebujete v rodině mluvit o nějakém problému, nastiňte ho právě dnes a to optimistickou cestou a cestou diplomacie, myslete o dva kroky dopředu před ostatními.  

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Jedna z možností je partner nebo seberealizace? Změnit povolání, rozhodnout se pro nové místo, novou oblast úkolů? Také se může stát, že dospějete k uvědomění, že dočasné překážky byly odstraněny a vy naopak ujistíte sebe sami, že na současném postu ještě vydržíte. Rozhodování se může týkat dětí nebo starší generace, financí, na pracovišti, v oblasti zdraví. Tady například alternativní medicína nebo léky? Nezadaní mají šanci k seznámení.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla

Střelec

Máte na to poznat, kdy je boj s druhými nevyhnutelný a nebo kdy s ním přestat. Nemusíte za každé situace a za každou cenu stát na straně vítězů. Myslete na vaší osobu v tom nejlepším světle. Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Čekáte na to, jak dopadne vaše schůzka? Žádali jste v posledních dnech o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu nebo jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Pak uvěřte, že jste ve výhodě oproti druhým. Stůjte si za svým názorem. Prosazujte více své přesvědčení bez kompromisu. Věřte si, nemějte trému, pak ve vás uvěří i ti, kdo budou rozhodovat o vítězi.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch a tím vás zneklidňovat. Kdyby se náhodou vynořily vzpomínky na špatné zkušenosti, je dobré se mít na pozoru, abyste neprožívali den s obavami z dávných dnů.  Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Je to takový malý test bobříka odvahy, zda vás malé překážky nezastaví od vašeho cíle. Čekáte na vrácení peněz? Čekání se možná prodlouží.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Ryby

Vaše jistota a představa o tom, že jsou věci a situace, které jsou neměnné a doživotní může být podlomena a vy můžete zažít nečekanou změnu a ztrátu. Je dosti pravděpodobné, že tomuto předcházela předtucha, kterou jste nebrali na zřetel. Prožití této ztráty vás posílí a vy si můžete vystavět nové, pevnější základy. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. To vás dovede k uvědomění, že už vámi jen tak něco neotřese.

Afirmace: Podléhám okolnostem a věřím, že se mohu vystavět znovu.

Denní karta k poslechu - video - 6. holí - https://www.youtube.com/watch?v=ACAxoZPeI8k 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu