Zpět na články

Jaký bude týden od 3. 6. 2024 do 9. 6. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Tento výklad vám poskytne lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. A co na to Lucinda Riley? „Žádná naděje není falešná. Naděje je volba. Naděje znamená doufat, i když všechno vypadá beznadějně. Když si člověk zvolí Naději, začnou se dít zázraky.“ Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 3. 6. 2024 do 9. 6. 2024  podle kartářky

Berani:

Červen je pro vás měsícem zúčtování. Pro každého znamená něco jiného. Může to být konec studijního období, završení práce, odchod ze zaměstnání, dlouho plánovaný rozchod s partnerem apod. Hodně toho znáte a nyní se vydáváte za něčím, co bude lépe vyhovovat vašemu životnímu stylu. Příznivé dny: 6, 7, 8, 9. Nepříznivé dny: 18, 19, 20, 21, 22. Připravte se na to, že prožijete milostné dobrodružství, nebo se vrhnete do tvůrčí práce. Do vašeho života vstoupí mnoho nových a umělecky založených lidí.

Býci:

Čeká vás láska, vzrušení, aktivita v současném zaměstnání. Povýšení a nečekaný zdroj peněz. Výhodné postavení byste mohli zaujmout v nově vzniklé organizaci. Příznivé dny: 8, 9, 10, 11. Nepříznivé dny: 21, 22, 23, 24. Zdokonalujte své vyjadřovací schopnosti, budete je potřebovat, protože vás čekají důležité diskuze s vlivnými lidmi. Soustřeďte se na rozvíjení sebevědomí a na péči o svůj zevnějšek. Nic nepřehánějte, ani pohyb ne. Přílišná sportovní zátěž by vám mohla přinést zdravotní problémy a nutnost rehabilitací.

Blíženci:

Minulých změn bylo tolik, že zamotaly hlavu i vám, Blížencům. Konečně se hektické tempo zpomalí, vy si budete moci oddechnout, ale hlavně pozorně se nad vším zamyslet. Méně mluvte a více naslouchejte tomu, co vám sděluje okolí. Na místě je trpělivost, nikoliv ukvapenost. Příznivé dny: 10, 11, 12, 13. Nepříznivé dny: 23, 24, 25, 26, 27. Pokud si budete přát pozměnit svůj vzhled nebo barvu vlasů, vyhněte se úpravám zevnějšku 27. června. Jinak se k odborníkům objednejte raději na odpolední hodiny – nejdříve od dvou hodin.

Raci:

Před sebou máte neustálé střídání nálad, mrzutost nebo veselí, nic mezi tím. Velmi vhod vám přijdou nové společenské kontakty. Budete hodně cestovat a nacházet sympatie tam, kde byste je nejméně čekali. Příznivé dny: 12, 13, 14, 15. Nepříznivé dny: 1, 2, 26, 27, 28, 29. Všechny volné dny, které v červnu prožijete, budou skvělé a budete na ně vzpomínat ještě po letech. Važte svá slova, mohli byste někomu něco nechtěně říct. Ublížili byste mu a vyřčená slova byste už těžko vzali zpět. Začněte bojovat se svou leností a každý den se vydejte na procházku.

Lvi:

Jste pořád v jednom kole, stále někam spěcháte. Úkoly, které máte před sebou, byste měli promýšlet do nejmenších detailů. Nikým a ničím se nesmíte nechat odradit od svých dlouhodobých cílů i tajných přání. Příznivé dny: 14, 15, 16, 17. Nepříznivé dny: 1, 2, 3, 4, 28, 29, 30. Pozor na žárlivost svého partnera. Promění se ve stíhacího psa a bude vám neustále v patách. Nic si z toho nedělejte, po pár žárlivých výstupech se zklidní. Zárukou vašeho fyzického zdraví je psychická pohoda, proto se snažte odpočívat, relaxovat, věnovat se svým zálibám.

Panny:

Červen je pro vás nesmírně přínosný, pokud se jedná o kariéru. Otevřete se stykům s jinými lidmi a připravte se na možné změny. S někým novým budete řešit otázky intelektuální a filozofické. Po 12. červnu se někteří zrozenci rozhodnou, že změní zaměstnání. Jestli chcete psát nebo malovat, či jinak tvořit, budete mít v tomto období plno výborných nápadů. Příznivé dny: 16, 17, 18, 19. Nepříznivé dny: 3, 4, 5, 6, 7. Zanedbáváte své přátele, udělejte si na ně čas, vymyslete třeba nějaký společný program. Více se usmívejte, zamračený obličej vám nesluší.

Váhy:

Budete vést mimořádně společenský život. Na programu budou večírky, výlety, návštěvy divadla apod. Koncem měsíce budou na vás kladeny velké nároky doma i v zaměstnání. Zřejmě budete muset převzít část agendy po nemocném kolegovi. Příznivé dny: 18, 19, 20, 21, 22. Nepříznivé dny: 6, 7, 8, 9. I když rádi pomáháte ostatním, žádost o půjčku pro vašeho kamaráda nebo kamarádku zvažte a raději prosbu odmítněte. Sami byste se časem mohli dostat do potíží. Zamyslete se nad tím, za co zbytečně utrácíte. Omezte výdaje.

Štíři:

Udělejte si pořádek ve svém šatníku a zbavte se oblečení, které stejně nenosíte. Nejraději byste zmizeli z povrchu zemského a nikoho známého neviděli. Zařiďte si co nejdříve dovolenou u moře nebo u vody. Únikem do soukromí získáte nový pohled na vše, co vás doma i v zaměstnání obklopuje. Příznivé dny: 21, 22, 23, 24. Nepříznivé dny: 8, 9, 10, 11. V soukromém životě šetřete silami, budete je potřebovat pro různá veřejná vystoupení. V okolí se budou rovněž konat společenské akce a vy budete požádáni, abyste přispěli k zábavě svým dramatickým talentem.

Střelci:

Starší osoba, která se pohybuje ve vaší blízkosti, vám ráda půjčí peníze k nákupu pozemku nebo nemovitosti. Při jednání s mladšími členy rodiny buďte ve střehu a nejednejte impulsivně. Příznivé dny: 23, 24, 25, 26, 27. Nepříznivé dny: 10, 11, 12, 13. Někteří zrozenci se hodlají zasnoubit, jiní uzavřít smlouvu, která se týká veřejného dění. Zúčastníte se schůzí a porad na vysoké úrovni. Atmosféru dokážete zklidnit svým ostrovtipem a smyslem pro humor. Okolí ocení váš šarm i schopnost jednat moudře.

Kozorozi:

Po 6. červnu očekávejte dárek ve formě pozvání do divadla nebo na kulturní událost. Doba je rovněž příznivá k tomu, abyste vyhráli v loterii. Příznivé dny: 1, 2, 26, 27, 28, 29. Nepříznivé dny: 12, 13, 14, 15. V partnerském vztahu může dojít k hádce. Jestliže zůstanete klidní a budete se ovládat, překonáte většinu rozporů. Záležitosti, které ustrnuly na mrtvém bodě, zatím neřešte, vyřeší se časem samy, bez vašeho přičinění. Z pomluv, pokud se objeví, si nic nedělejte. Názory některých lidí stejně nezměníte, zbytečně byste vysvětlováním ztráceli energii.

Vodnáři:

Tento měsíc je příznivý pro lásku, úspěch i peníze. Buďte odvážní, chopte se příležitosti, které se vám nabízejí. Hodně se usmívejte a svět se bude usmívat s vámi. Můžete začít realizovat své plány, vše, do čeho se pustíte, vám bude přinášet úspěch a radost. Příznivé dny: 1, 2, 3, 4, 29, 30. Nepříznivé dny: 14, 15, 16, 17. Osobní program přizpůsobte společenským požadavkům. Seznámíte se s někým zajímavým, upřímným a srdečným. Mohl by to být ideální vztah, pokud se nebudete snažit ovládnout jeden druhého.

Ryby:

Společenský život vás lákat nebude, nejraději se budete zdržovat doma a dáte přednost pohodě a klidu. Radostné období je rovněž pro vaši tvůrčí a uměleckou činnost. Příznivé dny: 3, 4, 5, 6, 7. Nepříznivé dny: 21, 22, 23, 24. Pozor si dejte na náladovost, pesimistické myšlenky, plačtivost. Zveřejníte svůj citový vztah, i když jste poměrně ostýchaví a o skutečných pocitech neradi veřejně mluvíte. Na obzoru je svatba, snad se dokonce jedná o svatbu vaši. Pokud ne, budete se podílet na svatebních přípravách. Připravte se na zvýšené výdaje.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu