Zpět na články

Jaký bude týden od 10. 6. 2024 do 16. 6. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Kromě obvyklé predikce vás seznámím s tím, jak vaše znamení vidí známí astrologové. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 10. 6. 2024 do 16. 6. 2024  podle kartářky

Berani:

Grant Lewi: síla sebejistého přístupu k životu je nesmírná. Být sebou samým, vyjadřovat se sám za sebe, činit vše podle vlastních potřeb a přání dává Beranovi sílu, která, podepřená jeho vlastní energií, jej vede daleko a často rychle po cestě, kterou si zvolil. A to je klíčem k pochopení vaší osobnosti. Buďte sami sebou, snažte se být sami před sebou co nejlepší.

Máte před sebou nesmírně hektický, ale i zajímavý týden. Bude se vám dařit ve všem, nač sáhnete. Kritické připomínky vysloví hlavně ti, co toho dokáží méně a závidí vám. Takoví lidé přece pro vás nejsou žádným vzorem. Takže je nechejte mluvit, ale hlavně s nimi nediskutujte, raději si jich nevšímejte.

Býci:

Evangeline Adamsová: do milostných vztahů mohou tito lidé vstupovat s vehemencí vichřice, bouře následuje bouři. Až toto období pomine, vztah neskončí zklamáním či tragédií, ale upevní se a vznikne srdečné přátelství. Tato povaha je proto ideální pro manželství.

Rádi máte svůj vnitřní svět, svůj byt, svůj pokoj. Volný čas věnujte práci na zahradě, kontakt s půdou je pro vás vzpruha, načerpáte tu sílu a klid pro náročná pracovní jednání, která vás v nejbližší době čekají. Někteří z vás možná konečně najdou svůj vysněný idol.

Blíženci:

Grant Lewi: s Blížencem jsou věci takové, jak je vidí on. Svým druhům sice přizná právo vidět věci jinak, aniž by měli pocit, že s ním musí souhlasit, ale stejně si půjde svou vlastní cestou, bude se řídit vlastními názory a přitom bude maximální možnou měrou přehlížet názory jiných.

Jestli se chystáte na dovolenou, můžete při návštěvě nějakého exotického místa potkat budoucího partnera. V zaměstnání více poslouchejte, méně mluvte, naučte se číst mezi řádky. Budete hledat cesty k sebezdokonalování, přihlaste se na vzdělávací kurzy, které pořádají univerzity.

Raci:

Evangeline Adamsová: u člověka narozeného ve znamení Raka se často projevuje láska ke starožitnostem, ke starým, věkem prověřeným věcem. Takový člověk pak mívá hluboký zájem o staré knihy, staré obrazy, nejrůznější starožitné věcičky, nebo se zabývá nějakou napůl zapomenutou vědeckou disciplínou, např. heraldikou. Jedná se o člověka energického a činorodého, plně ho zaměstnává přítomnost a má sklon pohrdat tím, co nepatří k tomu nejmodernějšímu.

Nezapomeňte občas prolistovat kalendář, abyste si připomněli významné dny vašich blízkých. Využijte vlastní kreativitu a nedávejte jim stále stejné dárky. Važte si toho, že v příbuzných máte velkou oporu, protože ne každý má s rodinou přátelské vztahy. Protáhněte si tělo v posilovně.

Lvi:

Evangeline Adamsová: lidé narození ve znamení Lva nejsou silní jen sami pro sebe, dělí se o svou sílu s ostatními. Ze všech znamení horoskopu jsou nejpřitažlivější, jsou jako magnet. Možná proto se u nich obvykle projevují sklony k pánovitosti, které se v některých případech mohou změnit až ve sklony k tyranii.

Nastartujte v červnu nové možnosti, pozitivní změny, udělejte důležitá rozhodnutí. Pokud se vám něco v současném životě nelíbí, změňte to, právě nyní. Choďte hodně do společnosti, protože právě tam může z příkopu vyskočit legendární zajíc, který vám přinese štěstí a zajímavé zážitky.

Panny:

Grant Lewi: jedním z negativních symptomů je přílišná identifikace s vlastní prací. Žena narozená ve znamení panny, která je pouze hospodyní a o nic víc se nestará, neprožije svůj život tak, jak by mohla. Životní styl muže narozeného ve znamení Panny, který mluví jenom o své firmě,jehož sociální kontakty jsou zcela nebo převážně svázány s podnikáním, nelze určitě hodnotit pozitivně. Vybočte z vyjetých kolejí a podívejte se na svět novýma očima.

Přitahovat vás bude tajemství, něco záhadného se vám podaří vyřešit. Někdo vás požádá o laskavost, ale zjistíte, že využívání bylo dost. Slušně odmítnete a vybudujete si kolem sebe ochranný štít. Udělejte si malou radost a kupte si něco na sebe, o čem už dlouho sníte.

Váhy:

Vivian Robsonová: ženy jsou romantické a raději milují lásku pro lásku samu, než aby se zamilovaly do někoho sice výjimečného, ale naprosto odlišného. Zrozenci obou pohlaví touží po obdivu a lichotkách, i když si uvědomují, že nejde o nic jiného než o ty lichotky. Nikdo jiný než Váhy se tak ochotně a umíněně nevyhýbá nepříjemným faktům. Nikdo jiný nevěří tak umíněně tomu, o čem ví, že to stejně není pravda.

Překypujete energií, využijte ji k dokončení restů, úklidu v bytě nebo na zahradě. Ujasněte si svou majetkovou situaci. Peníze si nepůjčujte. V zaměstnání si promyslete zjednodušení pracovních postupů, pokud je to možné. Podívejte se na pracovní příležitosti v zámoří.

Štíři:

Sydney Omarr: Jste jako Fénix, který vždy znovu vstane z popela. Máte potěšení z pořádné bitvy. Pročistí vzduch. Jste dynamičtí, občas panovační. Mnozí vás nesnášejí, zatímco jiní se bez vás nemohou obejít. Jste mocní, a přesto slabí. Jste silní, ale také umínění. To, po čem toužíte, je porozumění. Občas na ty, které milujete, dokážete pěkně zařvat. Chcete poskytnout svým blízkým jen to nejlepší. Avšak ne vždy se vaše metody dají označit za diplomatické.

Měli byste se co nejdříve zbavit břemene, které nemusíte unést. Ve středu pozornosti je cizí jazyk, jiná kultura, zahraniční kuchyně a složitý milostný vztah poznamenaný vzdáleností. Věnujte pozornost varovným signálům. Ke slovu se může dostat zmatek, do věci se zkusí zapojit sourozenci nebo přátelé, i když je o pomoc nepožádáte.

Střelci:

Vivian Robsonová: nejhorším partnerem pro Střelce je asi člověk s příliš úzkoprsými či omezenými názory. Takové manželství časem degeneruje na vztah plný sarkasmu, hašteření a všeobecné nespokojenosti, což může, i když nemusí, vést až k vzájemnému odcizení. Koníček, při kterém se uplatní vaše umělecké založení a tvořivost, je pro vaši pohodu a duševní hygienu nutností.

Starejte se více o své zdraví, důsledně dodržujte nedávná rozhodnutí o dietě, cvičení a výživě. Máte před sebou setkání s lidmi různých národností, důležitou roli bude hrát dobrodružné ochutnávání cizokrajné kuchyně. Fyzicky vás bude přitahovat někdo s převládajícím Marsem. Přátelský vztah se může stát něčím vážnějším.

Kozorozi:

Carl Payne Tobey: máte mnoho tváří, pocitů uložených hluboko v sobě, v nichž často hledáte útočiště. Budete-li se stále uzavírat v citové ulitě, může se stát, že nakonec zůstanete v izolaci. Citová rezervovanost ostatní nepřitahuje, musíte vystoupit ze své ulity, odhalit své nitro a vystavit se možným citovým újmám. Protože být zranitelný neznamená jen se vystavit možné bolesti, znamená to také otevřít se radosti.

Můžete si v tomto týdnu nechat vytroubit sólo, budete se hřát na výsluní, dostane se vám většího uznání a odhalíte informace z dokumentů, které byly kdysi cenzurovány, a pak je někdo schoval. V dopravním provozu nepouštějte k volantu nikoho ve znamení Panny. Týká se to v tomto měsíci i krátkých výletů za příbuznými.

Vodnáři:

Evangeline Adamsová: o Vodnářích tvrdila, že by se neměli nikdy řídit radami druhých, které byly v rozporu s jejich intuicí či úsudkem. Jedny z největších chyb, kterých se Vodnáři dopouštějí, pravděpodobně vyplývají z nedostatku sebedůvěry. Musíte důvěřovat svým vlastním duchovním a duševním silám. Pokud se neřídíte svým vnitřním pocitem,, říkáte si o problémy. Jste pozoruhodní, ale ne každý je dost silný na to, aby s vámi vytrval až do konce.

Uspořádejte si domácí záležitosti, složenky, dopisy, adresy, platby apod. Buďte diskrétní, nesvěřujte se tolik a rovněž nevyzvoňte všechno, co víte. Velkou roli ve vztazích budou hrát příbuzní, pokrevní i přiženění. Stále platí – pozor na jazyk. S Kozorohem si budete rozumět v zaměstnání, Rak sehraje důležitou roli v souvislosti s vaším manželstvím.

Ryby:

Alan Leo: lidé narození ve znamení Ryb se pořád na někoho a na něco spoléhají. Jejich okolí si jich ne vždy váží tak, jak by zasluhovali, protože se zrozenci skromně drží v pozadí a nedávají najevo to, co umí. A přece mají sklon k přílišným obavám a jsou dokonce až tvrdohlaví. Často bývají pošetilí, což pramení z jejich trudnomyslnosti a obav z budoucnosti. Proto jim jejich okolí mnohdy nerozumí.

Důležitou roli bude hrát ve vašem životě Blíženec nebo Střelec. S Blížencem budete zažívat pocit naplněnosti a celistvosti. Se Střelcem se budete dobře bavit a hodně se smát. Jste stále jistější v oblasti komunikace, nebojíte se jednat s úřady, hlavně se už nenecháte zahnat do kouta. Čekají vás ceny pro vítěze a obdiv okolí.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu