Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 11. 6. 2024

Karta dne -   Velké a neobvyklé štěstí. Náhody.🎀 „Někdy je třeba náhodu postrčit, aby náhoda náhodou byla…“  Patrik Čechov 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  ♑ pro všechna znamení - 11. 6. 2024

Beran

Pokud se vám do dnešního dne nepodařilo najít své poslání, své místo, nabízí se velké šance k jeho objevení. Můžete najít svůj vnitřní i vnější svět. Klid na duši a radost v zázemí a ze života, lehkost bytí. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou být překvapení v podobě návštěvy z velké dálky. Pro zdraví je dobré věnovat péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Býk

Přišel den, kdy dostáváte ještě jednu šanci tam, kde máte pocit, že byste mohli udělat více nebo odčinit něco, kde vás tíží svědomí. Je však třeba už nepřistoupit na žádné polovičaté jednání. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Zkuste svého partnera chápat bez následné kritiky a přijmout jeho plusy i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a projasněte váš vztah. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Blíženci

V partnerství možná usoudíte, že je potřeba si dát malou přestávku, protože jste se od sebe emocionálně vzdálili. Celkově se jedná o dobrovolnou nečinnost a nebo o to, že vaše tělo vyžaduje rekonvalescenci, léčení, odpočinek a sbírání nových sil. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid, převzít zodpovědnost za sebe. Za své činy, odstup a zvážení, co chcete od života dál. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Rak

Viděli jste někdy sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahovaly k zemi? Takto se dnes můžete cítit vy. Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Předejít bolestem hlavy můžete popíjením Ginkgo biloby, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

 

Lev

Pro ty, jež čeká zkouškové období je tu radostná zpráva, zkouška bude úspěšně složena. To může být zkouška v autoškole nebo rekvalifikace, která vám pomůže se dostat se na vyšší úroveň, cestu k povýšení a vyššímu vzdělání. Všechny vaše zkušenosti vás povedou na novou cestu vedoucí k pravdě. Mezi partnery lze očekávat po období krize čas růstu. Ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Kdo by si nepřál klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a s radostí vzpomínat. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření a smír. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Možná vaše utkvělá představa o nějaké situaci dostane dnešním dnem úplně jiný směr pohledu na věc. Ti, kdo se v minulých dnech snažili dostat až příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být vystavěno na základě získaných zkušeností. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z připoutanosti, nové obzory uvidíte jasněji.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Štír

Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Budete více senzitivní, jak v jiné dny. Pak nebude divu, že dokážete nechat vyjít z hlubin vaší duše, co se chce dostat na povrch. To mohou být nepochopené situace z minulosti, ze kterých jste měli strach a nechtěli se jim podívat pod pokličku. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Můžete se přistihnout v obavách, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Střelec

Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. Buďte tím, kdo přijde s Láskyplným gestem.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Kozoroh

Příležitosti k rozvoji a plánování budoucnosti budou pomalu a jistě přicházet. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru. Už od časného rána začněte myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Plánujte a mírně riskujte. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nechť se mlčky připraví na možnou partnerovu žárlivost. Dost možná se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku upřímní. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Prožijte odlehčeně dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, jinak. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové abyste vyšli s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. Pokud nebudete odmítat přicházející změny a využijete je, úspěch se jistě dostaví. Ve vztahu naopak příliš neriskujte a nezvažujte, zde je dobré si stát za svým rozhodnutím.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Ryby

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Buďte otevřeni vizi, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Zaplaťte si rekvalifikační kurz, autoškolu, prosaďte nový projekt. Nespěchejte na výsledky, dejte jim volný průchod. To vám rozšíří obzory a za po čase může zvýšit plat i sebevědomí.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Denní karta k poslechu - video - Eso pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=-6BEQz4Z5NM 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu