Zpět na články

Jaký bude týden od 20. 6. 2022 do 26. 6. 2022 podle kartářky

Berani: čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 6, 9, 11, 22. S láskou a s radostí vás budou provázet archandělé Deroisel a Bortegal. Chrání vás před negativními myšlenkami a odkrývají věci, které byly

Jaký bude týden od 20. 6. 2022 do 26. 6. 2022 podle kartářky

Jaký bude týden od 20. 6. 2022 do 26. 6. 2022

Výklad jsem připravila podle andělských karet.

Berani:

čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 6, 9, 11, 22. S láskou a s radostí vás budou provázet archandělé Deroisel a Bortegal. Chrání vás před negativními myšlenkami a odkrývají věci, které byly před vámi skryty. Na svých křídlech odnášejí všechna trápení, kterým jste byli vystaveni. Orientujete se v kdejaké situaci a vaše vědění mnohým lidem nahání strach. Sami na sobě jste vykonali ohromný kus práce. Pokud někdy nebudete vědět, jak postupovat dál, zklidněte se a poslouchejte hlas svého srdce, protože ve fázi současného vývoje už je vaše srdeční čakra zcela otevřená. V žádném případě nemějte strach ze stárnutí, či z nových životních rolí rodinných /matka, babička, teta/ nebo profesních.

Býci:

čísla pro tento týden jsou: 3, 9, 12, 22, 34, 39. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Akolusen a Metulkis. Pomáhají odborníkům v následujících oblastech: finanční poradenství, právo, lékařství, výzkum, vynálezy, zlepšovatelské návrhy. Jsou nápomocni při psaní článků a knih v některém z výše uvedeného oboru. Pokud jste někoho milovali a on už není mezi námi, požádejte archanděly, aby mu vyřídili vzkaz. Někdy se totiž trápíte, co jste udělali nebo neudělali, a proto máte výčitky svědomí. Vzkaz zesnulým můžete archandělům předat ústní nebo písemnou formou. Ať vás trápí cokoliv, vaší duši se jistě uleví.

Blíženci:

čísla pro tento týden jsou: 12, 14, 19, 28, 36, 44. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Miluturgal a Lukasion. Vaše tělo je oslabené, energie nemůže čakrovým systémem volně proudit. Zkuste v hmotném světě nastolit harmonii, věnujte pozornost procvičování páteře a nohou. Volný čas směřujte k duchovnímu rozvoji a četbě. Zbavte se starých návyků, změňte životosprávu, jídelníček, zajímejte se o bylinky, přírodu. Během procházek si všímejte stromů, rostlin a ptáků, kteří se vyskytují ve vašem okolí. Poznáte, jak málo toho víte o věcech, kolem kterých denně bezmyšlenkovitě chodíte.

Raci:

čísla pro tento týden jsou: 12, 18, 24, 29, 33, 40. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Heliot a Golsibal. Máte před sebou období plné zábavy, veselí, šprýmů a smíchu. Nebojte se otevírat své srdce radostem, vaše srdce se zbaví hněvu a na svět kolem sebe se začnete dívat jinýma očima. Pokud potřebujete plakat, plačte. Slzy odplaví smutek a bolest, očistí vaše myšlenky, odstraní zranění z minulosti. Vnitřně se uvolněte a vnímejte své archanděly - průvodce. Tak jako vlny neustále omývají pobřeží, nejste ani vy ve svém trápení nikdy sami.

Lvi:

čísla pro tento týden jsou: 5, 10, 16, 28, 37, 39. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Cooliseluosion a Lumigen. V těchto dnech dojde ke sblížení s dětmi. Navracejí se k vám, protože potřebují vaši radu a pomoc. I když mají hodně znalostí a jsou zabezpečené, budou od vás vyžadovat především vedení, mnoho lásky a světla. Vaše energie a pobyt ve vaší přítomnosti hojí bolístky vašich potomků. A vy, Lvi, pokud se budete cítit vyčerpáni, si uvědomte, že oba archandělé jsou stále s vámi a čekají na pokyn, na zavolání, aby vám cestu životem ozářili světelnou pochodní.

Panny:

čísla pro tento týden jsou: 8, 13, 19, 26, 33, 39. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Coosolisool a Ferwobal. Oba archandělé vám pomáhají zajistit harmonii a pořádek ve všem, co vás obklopuje, učí vás novým věcem a otevírají nové brány poznání a vědění. Karmickým spojením vás vedou k tomu, abyste pokračovali v tom, co jste již kdysi v minulosti znali. Seznamují vás se zajímavými technikami učení a práce, poskytují vám možnost poznávat hlubší smysl vašeho bytí. Postupně ucítíte, jak se rozpouští pocit přílišné zodpovědnosti, čistí se třetí a pátá čakra, solar plexus a krční páteř. Hlavně se zbavte myšlenky, že na svém krku nesete tíhu celé Země.

Váhy:

čísla pro tento týden jsou: 3, 4, 7, 17, 27, 40. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Globiteral a Juliusen. Pomohou vám porozumět slovům vašeho domácího mazlíčka, zvířecího nebo rostlinného. Pomohou vám rozpustit pocity ublížení a sebelítosti, což jsou mocné jedy, které znečišťují vaši auru. Radí vám při úklidu, při péči o zevnějšek, učí vás, jak udržovat sebe, svůj byt a okolí v čistotě. Udržováním pořádku v sobě i kolem sebe vás totiž nemohou ohrozit žádné negativní energie, které by vás možná chtěly ovládnout, případně strhnout do temnoty. Vyhýbejte se médiím, neposlouchejte rádio, televizi, radujte se z obyčejných věcí, kterými jste obklopeni.

štíři:

čísla pro tento týden jsou: 2, 9, 27, 29, 33, 45. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Siriusis a Hurital. Pozor si dávejte na úrazy, pohmožděniny a vše, co se týká pohybového aparátu. Vyhýbejte se adrenalinovým sportům, protože v případě, že hazardujete se životem, nemohou archandělé zasáhnout ve váš prospěch a ochránit vás. Způsob, jakým si přejete přijít mezi anděly, jste si zvolili sami a vaše přání musejí vaši pomocníci respektovat. Současně archandělé bdí nad vašimi financemi. Zavolejte je k sobě, pokud máte strach o svou nemovitost.

Střelci:

čísla pro tento týden jsou: 1, 5, 18, 24, 37, 38. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Bartolil a Koderiok. Nemyslete si, že všemu rozumíte nejlépe a pravdu máte jen vy. Naučte se přijímat též názory jiných lidí. Právě ta různost názorů přece činí život zajímavější. Začněte brát na vědomí, že vaše tělo není bezchybný stroj a uvědomte si, že o své tělo musíte pečovat a hned od počátku léčit sebedrobnější problémy. Hodně spěte, zejména při depresích a těžkých duševních trápeních je spánek důležitý. Jste v jednom kole, a co je nejhorší, chcete všechno hned, chybí vám trpělivost. Pokud se nedokážete ochránit sami, zavolejte si na pomoc archanděly. Pošlou vám lásku, světlo a spoustu nových poznatků. Nikdy sami neodvádějte z těla nízké energie, obraťte se na odborníky - psychoterapeuty.

Kozorozi:

čísla pro tento týden jsou: 13, 14, 36, 37, 40, 47. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Coolusolisea a Tirvegul. Pomáhají vám vidět život z té lepší stránky. Ne všechno se vám vždy dařilo tak, jak jste si vysnili. Občas se zlobíte. Na sebe, na jiné, hledáte viníky. Nepotlačujte v sobě agresi a vztek. Projevte svou zlobu a hněv naplno, ať se ve vašem těle a ve vaší auře nevytvářejí bloky. Archandělé negativní pocity vzteku rozpustí a přemění v nádherné bílé světlo. Vaši duši naplní klidem a pochopením, proč se váš život odvíjí daným směrem. V podvědomí se vynoří podstatné informace, které pročistí všechny vaše čakry, zejména sedmou čakru, korunní.

Vodnáři:

čísla pro tento týden jsou: 18, 26, 29, 34, 46, 47. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Aserkolop a Mertulius. Máte spoustu osobních přání, nebojte se je vyslovit nahlas a požádat archanděly o rady a vedení při realizaci osobních plánů. Mějte na paměti, že vše se dá splnit, ovšem že i vy se na sebe musíte začít dívat jinak, z jiného úhlu. Pomocníci vás zahalí do mocných energií, které vám budou nejen nápomocny při uskutečňování vašich vizí, ale současně vás ochrání od závisti a zášti okolí. Najděte si čas k odpočinku, k meditaci. Procvičujte krční a bederní páteř, dále všechny klouby. Hlídejte si své myšlenky, aby byly vždy láskyplné a soucitné.

Ryby:

čísla pro tento týden jsou: 9, 10, 12, 26, 35, 46. S láskou a radostí vás budou provázet archandělé Coudol a Hozskol. Očišťují vaši první, kořenovou čakru, a zajišťují, aby vás netrápily bolesti zad, kostí a zubů. Tato čakra rovněž ovlivňuje činnost ledvin a nadledvinek. Archandělé vás zbavují strachu, trémy před zkouškami, bázně ze života. Prosvětlí i temnější zákoutí vaší duše, vysílají k vám nebeský paprsek plný lásky. Zavolejte je, pomohou vám zbavit se smutku a trápení. Uvědomíte si silné pouto, které vás váže k nejbližší rodině. Lidé vás mají rádi, snesli by vám modré z nebe. Pokud čerpáte energii z krystalů, nepracujte s nimi v období odpočinku nebo před spánkem.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu