Zpět na články

Jak poznat, že není na lásku pravý čas a co s tím?

Co dělat, když mě můj idol přes veškeré snahy nechce a proč se tak děje.

Jak poznat, že není na lásku pravý čas a co s tím?

Nejen Mars a Venuše hrají prim v partnerských a mileneckých vztazích, pokud se pomocí astrologie snažíme dopátrat, co způsobuje soulad, nebo nesoulad, rozepře, hádky a lásku až za hrob dvou k sobě se magickou silou přitahujících bytostí. Proč nás to k někomu přitahuje, i když nám působí všemožná příkoří, jsem již psala v článku o osudových partnerech a karmických vlivech. https://www.zverokruh.cz/clanek/74/tri-body-jak-poznat-osudoveho-partnera.

Co ale dělat, pokud se nám nedaří realizovat partnerský vztah s osobou, kterou máme v dosahu, vše je zdánlivě v pořádku, ale přesto nám okolnosti "nedovolují" navázat bližší vztah? Důvody mohou být opět karmického charakteru a projevují se např. takto:

  1. Máme pocit, že se jedná o dokonalého partnera (partnerku), jiskra přeskočila, ale dál se vztah neposouvá a zamrzá na mrtvém bodě.
  2. Podnikáme konkrétní kroky, abychom "pomohli" a vztah posunuli dál, ale stejně to nepomůže. "Nepustí" nás to k sobě a jsme stále na začátku.
  3. Když už se nám např. osobní setkání konečně podaří domluvit (často již této domluvě předchází různé problémy - např. zmatek v termínech, problematické určení schůzky z časových důvodů atd.) dojde stejně k jeho zrušení (např. kvůli pracovním záležitostem, mimořádné události v rodině atd).

Zkrátka pokud jsou všechny snahy marné a naše vysněná láska nám i přes veškeré úsilí a zdánlivé nepříznivé zásahy osudu stále uniká, je to znamení, že to má své důvody a zřejmě ještě nenastal ten správný čas, abychom svou životní cestu s tímto protějškem spojili.

Co tedy dělat?

  1. Nic nelámat přes koleno a přijmout realitu.
  2. Pochopit, že nevidíme celý příběh. Nevidíme do minulých inkarnací a neznáme karmické souvislosti. To, že nás v současnosti tato osoba přitahuje, nemusí nutně znamenat, že s ní máme vést aktivní partnerský život. Nevidíme ani do budoucnosti a nevíme, zda pro nás osud "nechystá" partnera, který pro nás bude mnohem vhodnější (i když si momentálně myslíme něco jiného).
  3. Věnovat pozornost sobě. Začít na sobě aktivně pracovat a posouvat se na životní cestě sám za sebe, rozvíjet se. Nevytvářet si závislost na partnerském vztahu a statečně a důstojně kráčet (zatím) single životu vstříc!
Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu