Zpět na články

Jaký bude týden od 11. 7. 2022 do 17. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Knihy proměn, starověké čínské věštby.

Jaký bude týden od 11. 7.  2022 do 17. 7. 2022 podle kartářky

Jaký bude týden od 11. 7. 2022 do 17. 7. 2022

Výklad jsem připravila podle Knihy proměn, starověké čínské věštby.

Pro všechna znamení - verš 7

Má-li národ dobrého vládce,

bude žít v blahobytu

a hromadit bohatství, jež přinese radost,

vždyť zdraví je největší štěstí.

Berani:

verš 25

Trojice je tvým společníkem,

blahodárné světlo září,

podmínky jsou příznivé

a příležitost přijde sama.

Slovo Trojice označuje čínské bohy štěstí, bohatství a dlouhověkosti. Tito bohové bdí nad vaším blahobytem. Další dva řádky naznačují, že je čas mířit výš a sklízet ovoce toho, co jste v minulosti zaseli. Objeví se příležitost, ovšem pouze díky tomu, že jste dosud tvrdě pracovali, ji dokážete využít. Lenochy tato příležitost vůbec neosloví. Konečně se vaše sny začnou plnit a vy zcela využijete svých znalostí. Ovšem pamatujte na pokoru, sebeovládání a slušné chování k okolí.

Býci:

verš 32

Bronzové mince jsou pohřbeny v prachu,

drahocenný nefrit zapadl do bláta,

kdy se znovu objeví,

aby dal zaskvít své kráse?

Číňané připisovali nefritu léčivé účinky. Drahokam, který zapadl do bláta, a nikdo si toho nevšiml, pomáhá ve formě šperku nebo amuletu při potížích s močovým měchýřem, ledvinami, nespavostí. Možná i vaše práce a vaše nápady nejsou náležitě slovně ani finančně oceňovány. Na místě je trpělivost, neztrácejte naději, protože brzy se objeví někdo, kdo si všimne vašich kvalit. Radikální změna a uznání jsou na dosah. Budete překvapeni, jaké poklady ve vás dotyčná osoba objeví.

Blíženci:

verš 6

Zaujmi postoj učence,

nenaslouchej pošetilým slovům,

buď opatrný a obezřetný

a zachovej klid.

Doma ani v zaměstnání nemáte klid, stále se něco děje. Zmatek, občas úzkost, že nesplníte zadaný úkol. Nezoufejte, víte, že děláte, co je ve vašich silách. Máte jen jedno zdraví a den má 24 hodin. Zachovejte klid a nestresujte se. Záležitosti řešte podle důležitosti. Určitě víte, že občas se něco vyřeší samo, tak proč byste si měli kazit zdraví. Snad vám bude útěchou stará známá pravda, že fyzické a duševní zdraví je stejně cenné jako materiální úspěch.

Raci:

verš 12

Pokrok bude odměnou přehlíženému učenci

a on vymění svůj prostý šat za vyšívané roucho,

člověka s tímto poselstvím

čeká jen dobro.

Vzdělanci staré Číny trávili dlouhá léta studiem a přípravou na zkoušky, pokud se chtěli stát císařskými státními úředníky. Po složení zkoušek se jejich nuzný život změnil v blahobyt a symbolem nového postavení bylo právě vyšívané roucho. Cesta k cíli a lepšímu životu byla opravdu těžká. Z toho plyne i věštba pro vás. Pokud jste na každou situaci a na každé jednání dobře připraveni, vaše úsilí bude odměněno úspěchem, finančním ohodnocením a spokojeností.

Lvi:

verš 2

Vojáci oblékli zbroj,

čas přeměn nastal,

kapr přeskakuje Dračí bránu

a obyčejný člověk se stává nesmrtelným.

Jedná se o velmi příznivý verš. Prošli jste bitvou a nyní se jako zkušený voják vracíte domů. Jste moudří, zoceleni útrapami, ale připraveni konečně se pustit do realizace svých plánů a přání. Kapr a Dračí brána jsou v čínské mytologii symboly štěstí. Kapr, který proplul Dračí bránou, dokázal, že umí překonávat překážky a zaslouží si odměnu. Ovšem pasivita není na místě, nikdo za vás nic neudělá. Sami se musíte chytit všech příležitostí, které se vám nabízejí - a vaše přání se splní.

Panny:

verš 11

Neštěstí je zažehnáno a dveře k lepšímu zítřku se otvírají,

nastane doba velkého štěstí a radosti,

brzy potkáš cenného člověka

a dostaneš neočekávaný dar.

Měli jste dojem, že se vám nic nedaří, že žijete ve slepé uličce, z níž se nemůžete nikam dostat. Už první řádek naznačuje velkou změnu, jejímž nositelem, jak se dovídáte dál, bude někdo nebo něco, s čím jste už nepočítali. Snad někoho potkáte, něco se dovíte, dostanete dopis apod. Každopádně půjde p pozitivní změnu, kterou budete považovat za dar z nebe. S letním sluníčkem rozkvete i rodinná pohoda, možná se budete vznášet na křídlech lásky.

Váhy:

verš 20

Ze silných kořenů se rodí zdravé větve a listy,

v hustém lese rostou stromy různých tvarů,

když se všechno daří,

i voňavé orchideje se rozrostou jako plevel.

Buďte vděčni za to, že osud je vám příznivě nakloněn. Vše, do čeho se pustíte, každou práci, fyzickou i duševní, dělejte od počátku s chutí a důkladně. Pevný základ je vždy nutností. Važte si obyčejných věcí i obyčejných lidí, a vše pod vašima rukama bude rozkvétat. Nevnucujte nikomu svoje názory, podporujte různorodé přístupy, nemyslete si, že pouze to, co vymyslíte vy, je správné. Vyvarujte se zneužití moci a dočkáte se hojnosti ve všech aktivitách a činnostech.

štíři:

verš 26

Toto proroctví dosahuje šesti bodů harmonie,

přináší mnoho štěstí a dobra

jako tulák, který si cestou domů

pobrukuje veselou píseň a v srdci cítí veliké štěstí

V úvodu je zmíněno šest bodů harmonie - což jsou čtyři světové strany a směr nahoru a dolů. Základem tohoto velice příznivého proroctví je vnější a vnitřní štěstí. V závěru verše se hovoří o cestě domů. Může jít o získání ztracené rovnováhy nebo o skutečný návrat domů, k rodině. Vracíte se na známá místa a zpíváte si veselou písničku. Neodpočíváte, nezastavujete se, cíl je blízko stejně tak jako radost, pohoda a štěstí.

Střelci:

verš18

Lékem si chceš přivolat zdraví,

ale nemoc neustává,

buď opatrný a vytrvej

a sám sobě přej klid mysli.

Pracujete do úmoru, zapomínáte odpočívat. Do cesty se vám pletou různé potíže. Může jít o problémový vztah, potíže v zaměstnání, možná se ozývá i vaše tělo. Hlavně se uvolněte, dostatečně spěte a nezapomínejte se hodně smát. Zvolněte, nikam nepospíchejte, dopřejte si dovolenou. Během pěší turistiky i při jízdě autem buďte opatrní a zachovejte si klid mysli. Po bouři opět vyjde slunce a vy se nemáte čeho bát.

Kozorozi:

verš 23

Ten, kdo má zdraví, má i štěstí,

sláva přináší bohatství,

drahocenná orchidej naplní vzduch svou vůní,

která se nese široko daleko.

Věštba vás upozorňuje na to, že skutečným bohatstvím každého člověka je zdraví a měli bychom si ho více vážit. Verše neradí, co máte nebo nemáte dělat, je na vás, jak se ke svému tělu chováte, jak se stravujete. V současné době se vám daří, obklopuje vás aura blahobytu, která se jako vůně orchidejí line do velké dálky. Aby vám toto současné štěstí vydrželo co nejdéle, jednejte moudře a zabývejte se svým zdravím.

Vodnáři:

verš 19

Toto poselství je jako hrbolatá stezka,

jako rez užírající měděnou minci,

myšlenky a obavy přinášejí lítost,

lidské životy nejsou vždy harmonické.

V současnosti prožíváte nelehké období, kdy se střídá vítězství s porážkou. Trápíte se, hledáte chyby v sobě a občas nevíte, jak se v určité nepříjemné situaci zachovat. Vyhýbejte se špatným myšlenkám, myslete raději na pěkné věci. Pokud máte toto nepříznivé období přečkat, potřebujete hodně vnitřního klidu, moudrosti. Možná čekáte od života příliš mnoho. Zkuste své plány změnit a obklopit se lidmi se smyslem pro humor. Uvidíte, jak se stres bude postupně ztrácet.

Ryby:

verš 9

Stromy spí zimním spánkem

bez listí a bez květů,

ale jaro je již za dveřmi

a poupata se začnou brzy rozvíjet.

Vaše plány se nehnou z místa, jednání s úřady je zdlouhavé, veškeré činnosti zamrzly, stagnují. Brzy se situace změní, připravte se. Tak jako jarní poupata během pár dnů rozkvetou na větvích, tak i ve vašem životě se začnou dít nové věci. A hodně rychle, proto mějte všechny materiály připraveny. Dávejte si pozor na závistivce, kteří by se na vaší kariéře chtěli přiživit. Některým z vás se možná podaří proniknout na zahraniční trhy nebo navázat spolupráci s většími firmami.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu