Zpět na články

Jaký bude týden od 18. 7. 2022 do 24. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Tarotových karet. Berani: vytažené karty: Síla, Královna holí, Trojka mincí. Jste nesmírně akční lidé. Potřebujete mít k tomu, abyste realizovali svoje plány a došli tam

Jaký bude týden od 18. 7.  2022 do 24. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Tarotových karet.

Berani:

vytažené karty: Síla, Královna holí, Trojka mincí. Jste nesmírně akční lidé. Potřebujete mít k tomu, abyste realizovali svoje plány a došli tam, kam chcete, dostatek energie. Využijte dary přírody a sílu čerpejte ze stromů, květin, vody apod. A pokud se objeví nějaký problém, nic se neděje, berte ho jako příležitost k tomu, abyste se něčemu novému naučili. Zajímejte se o názory jiných, buďte pozornými posluchači. Brzy se vám ozve někdo, kdo je nezávislý, temperamentní, vzdělaný a nesmírně schopný. Dostanete šanci posunout se dál, tam, kde vaše znalosti a vědomosti bude potřeba ještě více vybrousit. Proto se připravte na nutnost sebevzdělání, kurzu, školení apod.

Býci:

vytažené karty: Slunce, Eso mincí, Poslední soud. Važte si toho, co máte, otočte svou tvář ke Slunci a nepříjemnosti nechejte za zády. Před nezadanými je nový milostný vztah. Zrozenci, kteří mají děti, se budou moci chválit úspěchy svých potomků. Karta Slunce některým přinese těhotenství, jiným materiální úspěch. Pokud chcete změnit zaměstnání, máte výbornou příležitost ke změně k lepšímu. Nastal ideální čas k tomu, abyste konečně vyřešili problematickou záležitost a začali se opět věnovat rodině. Nezapomínejte na pohyb a naplánujte společné rodinné vycházky a zajímavé aktivní činnosti.

Blíženci:

vytažené karty: Měsíc, Páže holí, Ďábel. Máte problémy se spánkem, něco vás hodně trápí. Stále jste čekali, že se věci vyřeší samy, nebo vyšumí do ztracena, ale bohužel se to nestalo. Přestaňte žít ve snech a iluzích, zbavte se co nejdříve falešných lidí. Nestýkejte se hlavně s těmi, kteří nemají vyřešen vztah k jakékoliv závislosti. Nemluvte stále o tom, co musíte udělat, ale konečně se pusťte do práce. V zaměstnání se soustřeďte na plnění pracovních povinností a při jednání s kolegy nebo kolegyněmi potlačte silný sexuální pud, abyste si nepřivolali další problémy. Pomocníkem je v těchto náročných dnech pokora, pracovitost, pečlivost, pravdomluvnost a slušnost při jednáních nebo při jakékoliv komunikaci.

Raci:

vytažené karty: Svět, Páže pohárů, Mág. Jste stále v pohybu, neumíte odpočívat. Máte širokou škálu možností, jak se v životě dále uplatnit. Všechna řešení sice nejsou ideální, je třeba zapojit intuici a vybrat si cestu, která vám vyhovuje. Spoléhejte též na svou vnitřní moudrost, případně se s někým zkušeným a důvěryhodným poraďte. Někteří začnou podnikat, jiné čeká nová harmonická láska, další dobrodružné výlety a cestování. Hlavně musíte být odvážní, nepřipouštět si negativní myšlenky, zůstat stát pevně nohama na zemi.

Lvi:

vytažené karty: Velekněžka, Devítka pohárů, Velekněz. Vaše myšlenky se točí hlavně kolem zahrady. Hledejte informace o tom, jak místo nudné zahrady vytvoříte vlastní kouzelný projekt - pastvu pro oči bez velké námahy. Trávník zkuste proměnit v kvetoucí louku, zeleninu pěstujte na vyvýšených záhonech a na kvalitní půdě. Zbavte se vtíravých myšlenek, že na zahradě musíte mít stále uklizeno. Zeleň kolem vašeho domu by vám měla přinášet radost, pohodu, odpočinek a ne dřinu. A za odměnu si kupte něco na sebe.

Panny:

vytažené karty: Hvězda, Rytíř mincí, Císařovna. První vytažená karta přináší do vašeho života úspěch, rozmach a naději, že se vaše sny začnou konečně plnit. I když se objeví překážky, vítejte je a hledejte v nich především klady a výhody pro budoucnost. Spoléhat se můžete na mladého černovlasého a činorodého muže sportovního typu, který vám v těžkých situacích pomůže. Pro nezadané to může být i pozdější manžel. Zachovejte si humor, rozvahu a dobrou náladu. A hlavně nechtějte mít všechno a všechny záležitosti pod kontrolou.

Váhy:

vytažené karty: Páže mincí, Král mincí, Zamilovaní. Po materiální stránce se rýsují nové možnosti, jak si zvýšit životní úroveň. Lépe placené zaměstnání, výhra, dědictví, finanční dar. Některé ženy mohou počítat s nabídkou k sňatku a těhotenstvím. Nezadané ženy čeká seznámení s mužem starším, bohatým, který má rád dobré jídlo a hlavně sex. Pro obě pohlaví platí, že si z nápadníků budou moci vybírat. Ovšem možnost volby bude mnohdy značit i ukončení neperspektivního vztahu. Rada na závěr zní: mějte rádi sami sebe a na nekultivovaného partnera nebo partnerku neberte ohled.

štíři:

vytažené karty: Viselec, Desítka holí, Mírnost. Hodně se trápíte. Zamyslete se a ujasněte si důvod vašeho trápení. Zřejmě nastalo období vyrovnání karmických dluhů a pro to, abyste se cítili mnohem lépe, budete muset něco obětovat. Někteří se budou muset začít léčit ze závislosti na drogách nebo alkoholu. Jiní přijmou nové zaměstnání, třeba s nižším platem, ale s výhodami, které jim zajistí vnitřní klid a více volného času. Najděte si čas na odpočinek, zajímejte se o svůj zdravotní stav, vneste do svého života harmonii a pohodu. Kreslete, pište, tancujte, sněte.

Střelci:

vytažené karty: Královna mečů, Eso pohárů, Vůz. V každé situaci jednáte otevřeně, nezávisle, máte smysl pro realitu. Okolí dokážete poskytovat cenné rady. Připravte se na to, že, v budoucnu budete muset trochu změnit zaběhnuté vzorce chování. Na jedné straně jste otevřeni novým citovým i pracovním vztahům, na straně druhé míváte jazyk ostrý jako břitva, postrádáte soucit a vřelost. Každopádně druhá vytažená karta je velmi pozitivní a predikuje vám hodně lásky a osobních úspěchů. Podle karty Vůz se připravte na časté cestování, změnu profese a zlepšení vztahů s rodinou.

Kozorozi:

vytažené karty: Desítka pohárů, Eso mečů, Sedmička mincí. Jste obklopeni milující rodinou, važte si těchto okamžiků. A štěstí, klid a pohodu, tyto pozitivní pocity, přenášejte i na jiné lidi kolem sebe. Nevíte jak? Stačí pozdrav, úsměv, pár slovíček, pochvala. Blíží se k vám nějaká nová situace, v níž se budete muset rychle rozhodovat. Dávejte si pozor na emotivní rozhodnutí, spíše jednejte klidně a s čistým svědomím. Vy, kteří máte více partnerských vztahů najednou, se dostanete do prekérní a nezáviděníhodné situace. Budete se muset rozhodnout, kde žít a s kým. Někdo vaše rozhodnutí nebude přijímat klidně a může vám způsobit problém.

Vodnáři:

vytažené karty: Král pohárů, Trojka holí, Kolo štěstí. Přesně víte, co chcete, a umíte jít tvrdě za svým cílem. Máte výbornou vyřídilku a přesvědčovací schopnosti. Nespoléháte na druhé, umíte se sami prosadit. V hlavě máte stále plno nápadů. Pokud i nadále budete jednat rozumně a čestně, splníte si své sny. Ovšem nezapomínejte na mravenčí píli, bez ní se neobejdete, protože to, co začnete, je třeba také dokončit. Pokud jsou některé finanční transakce nad vaše síly, vyčkejte, peníze si nikde a u nikoho nepůjčujte.

Ryby:

vytažené karty: Sedmička holí, šestka pohárů, Eso holí. Jste zahlceni pracovními povinnostmi, vyrovnávat se musíte rovněž s konkurencí. Nevzdávejte se, štěstěna stojí po vašem boku. V brzké době se setkáte s někým, koho jste už dlouho neviděli. Vzpomínky budou příjemné, v minulosti najdete sami sebe, své vlastní hodnoty a zapomenete na pracovní zátěž. Setkání vám dodá impulz k tomu, abyste se přihlásili na konkurz, který je nutný pro novou pracovní nabídku. Nezadaní by měli být při hledání partnera nebo partnerky mnohem aktivnější než dosud. Podle karet vás někdo perspektivní čeká na letních kulturních akcích.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu