Zpět na články

Jaký bude týden od 25. 7. 2022 do 31. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsme připravila podle Generologických karet. Jedná se o méně známé karty, které říkají, čím se zabývají naše myšlenky. A některým možná odpoví na otázku, co mají udělat, jak se mají rozhodnout

Jaký bude týden od 25. 7. 2022 do 31. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsme připravila podle Generologických karet. Jedná se o méně známé karty, které říkají, čím se zabývají naše myšlenky. A některým možná odpoví na otázku, co mají udělat, jak se mají rozhodnout nebo zachovat v dané situaci. Vezměte na vědomí, že během života můžete vlastní pílí, slušností a pokorou cokoliv změnit.

Láska spočívá v tom, že se dva osamělí navzájem chrání, dotýkají a vítají jeden druhého /Rainer Maria Rilke/.

Berani:

vytažené karty: Začátek, Láska, Krása. Máte před sebou zcela nové životní období a nastává čas na radikální změnu. Na život se dívejte realisticky a těšte se na příjemné zážitky. Vaše myšlenky se budou točit kolem partnerských vztahů. Mějte na paměti, že to, co rozdáváte, budete dostávat zpět. Jedná se o lásku, přátelství, něhu. Láska je pro vás jako katalyzátor, síla, která vám dodá mnoho životního elánu. A vůbec nezáleží na tom, jestli se jedná o lásku partnerskou, lásku k potomkům, k umění nebo k přírodě. Rozvíjejte vše, co jste jako dítě dostali do vínku. Pečujte o sebe, najděte si čas pro odpočinek, relaxaci, pro návštěvu kadeřníka a kosmetičky. V pracovní oblasti zaujmete postavení, které vám vyhovuje, a mílovými kroky směřujete k výraznému upevnění své pozice.

Býci:

vytažené karty: Síla, Start. štěstí. Podle karty Síla patříte k lidem, kteří mají v sobě velké množství vnitřní síly. Často si to ani neuvědomujete, pracujete na doraz. Zbavte se pesimistických nálad a nepříjemných emocí. Síla by totiž mohla přerůst v násilí nebo agresi. Začněte si plnit osobní přání, která jste léta odsouvali na vedlejší kolej. Nastal čas udělat ve svém životě ráznou změnu. Povzneste se nad všední starosti, pozvěte přátele a věnujte se bezstarostné zábavě. Naskytne se vám příležitost, která výrazně změní kvalitu vašeho života. Hlavně ji nesmíte promarnit. Vydejte se co nejdříve na dovolenou do ciziny.

Blíženci:

vytažené karty: Beznaděj, Hádka, Klid. Beznaděj je třeba chápat jako ryze subjektivní pocit. Intuice nám sice něco napovídá, snaží se nám pomoci, ale my ji v daném okamžiku neslyšíme. Domníváme se, že náš život skončil a že už nás nečeká nic dobrého. Pozor si dávejte na útěk do nemoci, raději hledejte příčiny svých pesimistických nálad. Je to nespokojenost doma, v zaměstnání? Vaše tělo je přepracované a vy, místo odpočinku, mu nakládáte stále další a další úkoly. Něčeho se bojíte a chcete přesvědčit okolí o vlastní výjimečnosti. Možná budete muset jít na nemocenskou, do lázní, vzít si dovolenou, či navštívit odborníka. Zpomalte své životní tempo a zamyslete se nad tím, čeho jste v životě dosáhli. Vycházejte ve svých myšlenkách z toho, co se vám povedlo. A začněte být k sobě i k ostatním trochu přívětivější.

Raci:

vytažené karty: Soucit, Kritika, Tolerance. Nasadili jste si růžové brýle, které zkreslují pohled do budoucnosti. Odhadněte, co je třeba změnit a pokud jste se k nějaké změně rozhodli, uskutečněte ji co nejdříve. A smiřte se s věcmi, které se změnit nedají. Někteří zrozenci budou nespokojeni v partnerském životě. Ovšem pokud chcete mít klid, dbejte na zvýšenou míru tolerance. Každou situaci se snažte zvládat pomocí rozumu. Uvědomte si svoji moudrost, takže vaše rozhodnutí budou vždy podložena zkušenostmi a vědomostmi. Nesmíte nechat zvítězit negativní emoce. Oslovte přátele a zajděte si s nimi na skleničku, hned se vám zlepší nálada.

Lvi:

vytažené karty: Ochota, Usmíření, Statečnost. Pozor, ochota není slabost, nýbrž vždy souvisí s intuicí, která nám napovídá, kdy bychom měli ustoupit a kdy nikoliv. Patříte k lidem, kteří velmi rádi vykonávají dobré skutky. Ovšem musíte umět najít rovnováhu mezi tím, co rozdáváte jiným a co od nich přijímáte. Záležitosti, které vás trápily, se v dohledné době vyřeší. Životem budete procházet s úsměvem a s vědomím, že vše, co vás v budoucnu potká, dokážete zdolat. Bitva skončila a máte před sebou skvělou kariéru. Namasírujte si svaly a usmívejte se. V těžké zkoušce jste obstáli. Naplánujte si odpočinek a pak se pusťte do realizace dalších projektů. Příští týden se bude odvíjet ve jménu lásky a zvýšené přitažlivosti.

Panny:

vytažené karty: Moudrost, Cíl, Spokojenost. Moudrost není závislá na talentu ani na vzdělání. Můžeme si ji přinést na svět, ale také ji můžeme získat díky tomu, co nás v životě potkalo. V moudrosti najdeme odraz harmonie, vyrovnanosti a spokojenosti se svým společenským postavením. A jestli umíme žít spokojeně mezi lidmi, tak si můžeme gratulovat, jsme moudří už nyní. Už víme, co od života chceme a co nechceme. Neumíte odpočívat, stále si hledáte nebo vymýšlíte další práci. Každý zrozenec si ji dopřává v jiné oblasti. Někoho těší zahrada a zavařování, jiného tanec, hudba, sport. A tak by to mělo být i v budoucnu, abyste se cítili spokojeně.

Váhy:

vytažené karty: Touha, Opravdovost, Vzdělanost. V hlavě nosíte plno smělých plánů. I když se stydíte o nich mluvit hlasitě, nesmíte je rozhodně z hlavy vyhánět. Tyto myšlenky považujte za motor, který vás žene vpřed. Věřte si, odežeňte všechny smutky. Vy to dokážete. Jste obklopeni přáteli, kteří vám vždy pomohou a nikdy vás nenechají na holičkách. Učte se v každém věku a budoucnosti se nemusíte bát. Řada z vás touží po uplatnění a po vyšším postu. A to je dobře, protože získáváním dalšího a dalšího vzdělání rozvíjíte své schopnosti. Nové zkušenosti vás obohatí. Vše máte na dosah ruky, zatněte zuby a směřujte co nejkratší cestou k dosažení vnitřního uspokojení.

štíři:

vytažené karty: Sen, Nespokojenost, Chvála. I když si to neuvědomujete, prožíváte období, v němž jste velmi výkonní. Právě nyní jste ve správný čas na správném místě. Udělejte si pořádek v partnerských i pracovních vztazích. Rozlučte se s tím, co vás tíží, trápí a přináší vám místo radosti pouze pocit smutku. Neobviňujte se z něčeho, co jste nezpůsobili, nepřenášejte cizí trápení a karmické zatížení na sebe. Pojmenujte i nepříjemné záležitosti pravým jménem, zamlžováním nic nevyřešíte. Naučte se chválit sami sebe i své blízké. A začněte se více spoléhat na zdravý selský rozum.

Střelci:

vytažené karty: úspěch, Vděk, Velkorysost. Možná jste si sami všimli toho, že úspěch často nezávisí pouze na vašich schopnostech, ale i na tom, jak vycházíte s lidmi, kteří vás obklopují a kteří se starají o vaši kariéru. Poděkujte jim a oceňte je aspoň dobrým slovem. V soukromém životě řešíte problém, který má spojitost s partnerstvím. Na místě je pravdomluvnost, přiznání viny. Výsledkem omluvy bude pro vás vnitřní vyrovnanost a směs příjemných pocitů. Važte si zdraví, zatím můžete být sami se sebou spokojeni. Ovšem pozor na lidi, s nimiž se přátelíte, u některých jste jejich idolem pouze z vypočítavosti.

Kozorozi:

vytažené karty: Dokonalost, Odpuštění, Odvaha. Dokonalost představuje krásu, kterou si ani neuvědomujeme. K vnitřní kráse patří i spokojenost, která se odráží ve zdraví našeho vlastního těla. Nechtějte být dokonalí ve všem a za každou cenu. V tomto směru byste k cíli nikdy nedošli. Výsledkem, který by vás srážel zpět, by byla agresivita, závist a roztržitost. Váš život není vždy procházka růžovým sadem, trpíte pocitem křivdy a obtížně se vyrovnáváte s minulými událostmi. At už šlo o cokoliv, zbavte se této zátěže a hleďte vstříc optimistické budoucnosti. Žijte aktivněji, všechny okolnosti jsou vám nakloněny. A poděkujte těm, kteří vám vždy věrně stáli po boku.

Vodnáři:

vytažené karty: Společnost, Strach, Bohatství. První vytažená karta neznamená pouze příjemné zážitky a neustálé radovánky. Spíše vás upozorňuje na to, že nemusíte být stále středem pozornosti. U přátel nehledejte pouze zábavu, ale spíše poučení. A to zejména v oborech, kterým příliš nerozumíte. V určité oblasti svého života cítíte nespokojenost, která se odráží ve vašem zdravotním stavu. Bolí vás klouby, dolní končetiny, cítíte tlak na hrudi a v oblasti břicha. Raději se moc nepozorujte, všímejte si více, co se děje ve vašem okolí. Važte si nejbližší rodiny, dejte jim najevo, jak jsou pro vás důležití. Bohatství není spojeno pouze s materiálními statky, ale spočívá ve skvělé rodině a dobrých sousedech.

Ryby:

vytažené karty: Poctivost, Spolehlivost, Radost. Máte-li čisté svědomí, můžete klidně spát a kohokoliv s čistým svědomím potkat a podívat se mu do očí. Poctivost vám přináší život bez nepříjemností a bez stresu. To, co jste dosud v životě prožili, prověřilo vaši poctivost a spolehlivost. Sami se pochvalte nebo pokárejte, jak jste obstáli. Pokud jste obstáli, můžete se pochválit. Ne všichni ale mohou být ocenění tou nejlepší známkou. Pak je třeba začít na sobě pracovat. Umět se radovat z každodenních maličkostí, dát do pořádku rodinné a pracovní vztahy, zaplatit dluhy. Klaďte důraz ne na velké věci, ale na maličkosti, protože z nich je přece všechno složeno.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu