Zpět na články

Láska prožitá v péči a sentimentu

Venuše je představitelkou ANIMY, MILENKY, LÁSKY, UMĚNÍ… SLABOSTI, POVRCHNOSTI… a znamení, v kterém se právě nachází, jež je RAK od 2. 6. – do 27. 6. 2021 nám naznačuje, jakým způsobem se...

Láska prožitá v péči a sentimentu

VENUšE JE PŘEDSTAVITELKOU ANIMY, MILENKY, LáSKY, UMĚNí... SLABOSTI, POVRCHNOSTI...

a znamení, v kterém se právě nachází, jež je RAK od 2. 6. - do 27. 6. 2021 nám naznačuje, jakým způsobem se tyto její kvality budou projevovat.

Tudíž tenhle venušanský čas Raka, nám bude připomínat lásku v podobě sentimentu, sentimentálních vzpomínek na domov a dětství. Čímž se do popředí našeho zájmu dostanou otázky rodiny, její soudržnosti, zázemí a snahy, zda je dostačující pro vytvoření místa, kde se všichni cítí bezpečně a vnímají láskyplnou náruč.

KAŽDá ŽENA JE PŘI PRŮCHODU VENUšE TíMTO ZNAMENíM POSíLENA

a je v ní zažehnuta otázka mateřství, jestliže matkou ještě není. Pokud již potomka má, bude mu nyní věnována daleko větší pozornost, což děti velice záhy vycítí.

Poněvadž jejich radary jsou ještě přirozeně vyladěny, a jsou schopny tuhle bujarou touhu své mámy, ale i babičky, vycítit. Využít ji ve svůj prospěch a získat něco navíc. Není na tom nic zlého, když jsme schopni situaci udržet v určitých hranicích, tak aby nesklouzla k slabé vůli a přílišné shovívavosti dopřávat.

Je to čas, který by měl být naplněný jemností, něhou a romantikou, jenž si v žádném případě netyká s něčím takovým, jako je napjaté domácí prostředí, jakékoliv hádky a nedej-vesmíre citovým vyhrožováním a vydíráním. V takovém případě, se nám tyhle neblahé záležitosti zaryjí hluboko do našeho nevědomí a ulpí tam, na dost dlouho na to, aby nás v budoucnu dokázaly potrápit.

PROTO JE DŮLEŽITé TUHLE RAČí VENUšI HýČKAT VE VšECH SMĚRECH.

Je prvotní nesobeckou dárkyní života v bezpečí. Dokáže mít soucit s každou bolístkou. Pofoukat rány a zahojit je nějakou krásnou odměnou. Nenuťme ji proto nyní ustoupit do ústraní, hrubým jednáním a chamtivostí.

Nyní je pro lidi, kteří se rádi obklopují nějakými hezkými věcmi, jako jsou všemožní sběratelé, či tvůrci harmonického prostředí, moderní designéři, zástupci propagující feng shui a další, posíleni. Což jim může přinést úspěch, hmotný - peníze, nový úlovek do sbírky, ale také vnitřní. A nejen jim, ale všem, kdo pracují s něčím, co se podílí na zkrášlování domova, jeho zařízení, uměleckých předmětů, zahrady, ale také duše.

Mnozí z nás s tímto již pociťují touhu obklopit se takovým prostředím a věcmi, jež jsou tu především proto, aby vyživovaly naši potřebu vidět, že jsme v bezpečí a můžeme si nyní dovolit, uvolnit se, ze sevření a dopřát si něco navíc. A to něco navíc nemusí být nový šperk, či módní oblečení, ale může to být i usmíření a zahojení starých ran v rodině.

PŘI JEJíM PUTOVáNíM RAKEM SE STŘETNE S TĚMITO PLANETAMI

2 . - 9. června je příznivě ozářena Jupiterem z Ryb, který dále rozvíjí naši citovost. Otvírá srdce nezištným způsobem. Je výbornou podporou při navazování nových vztahů, či rozšíření těch stávajících.

11. - 15. června se jí dotkne Uran z Býka a doširoka tím otevře bránu pro průchod nových vizí, jak naplnit a uspokojit, ale i stabilizovat to co je nyní tak vzácné.

14. června plně přechází do vlivu Neptuna z Ryb a ten jejímu citu přidá na bezbřehé rozlehlosti. Ukáže se tak skrytá tvář imaginace a fantazie i v běžném životě, kterou zachytí všichni jemnocitní, umělecky nadaní lidé ve svých inspiracích.

27. června bude ukončen neptunský vliv s přechodem Venuše do znamení Lva, o kterém vám napíšu něco v dalším článku. Jak se zde bude projevovat a koho svojí přítomností podpoří.

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Zastavení se Saturnem

Slunce, měsíc a planety

Možná mě toto téma napadlo z důvodu, že již podruhé v tomto roce tranzitní Saturn přechází nad Merkurem v mém nativním horoskopu, který stojí na 29,6 st. kozoroha.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu