Zpět na články

Jaký bude týden od 1. 8. 2022 do 7. 8. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karmických karet. Karma je ve skutečnosti ekvivalentem rady, kterou nám dává Bible  - Co zaseješ, to sklidíš.

Jaký bude týden od 1. 8. 2022 do 7. 8. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení: podle pověry je 1. srpen pokládán za nešťastný den, v žádném případě by se neměly konat svatby.

Výklad jsem připravila podle karmických karet. Karma je ve skutečnosti ekvivalentem rady, kterou nám dává Bible - Co zaseješ, to sklidíš. Tyto karty nám pomáhají objevit své vlastní možnosti a schopnosti.

Berani:

i dál se nebojte jít se vztyčenou hlavou vpřed a vsadit na sebeprosazování. Rozhodně nežijte tak, jak by to vyhovovalo vašemu okolí. V případě, že řešíte dilema, jednejte vždy podle prvního impulsu. Opatrnost je na místě při vaření nebo při práci s ohněm, hrozí popáleniny. štěstí vám přinesou čísla 8, 10, 89. Vyhýbejte se číslům 24, 57, 61, predikují, že se snažíte zbytečně. Volný čas věnujte umělecké tvorbě a uměleckým řemeslům. Dnem úspěchů a možných výher je pro vás úterý.

Býci:

každý krok, který učiníte, si vždy předem rozmyslíte. Někdy pomalu, ale vždy s jistotou směřujete ke svému cíli. Na svém promyšleném plánu tvrdohlavě trváte a nenecháte si nic rozmluvit. Věnujte více pozornosti krční páteři, objednejte se na masáž. Překonejte pohodlnost a choďte častěji pěšky. Volný čas byste podle karet měli trávit raději na vesnici, kde byste měli větší klid a prostor k relaxaci. Nejlépe byste si odpočinuli v místech, kde rostou břízy. Vaše čísla pro tento týden jsou: 3, 17, 77 - skrývají magickou sílu lásky.

Blíženci:

budete se hodně setkávat s rodinou a s přáteli. Připravte se výměnu rodinných novinek a místních klepů. Po pracovní stránce vás čekají poměrně časté služební cesty. V barevných odstínech žluté a fialové barvy si kupujte šaty a další doplňky. Vyhýbejte se číslům 4, 22, 40 - pro vaše znamení jsou to pro uvedený týden čísla velkých změn a zkázy. Signálem pro úspěch jsou čísla 55 a 74. V politickém životě se občas orientujete chaoticky, ale vítáte každou změnu, i když intuitivně cítíte, že sliby jsou plané a nesplnitelné.

Raci:

středem pozornosti je v těchto dnech váš domov a jeho vylepšování. Pokyny budou ovšem dávat ostatní, vy budete fungovat pouze jako Ferda Mravenec - práce všeho druhu. Zrozenci, kteří hledají zaměstnání, se mohou úspěšně uplatnit jako námořníci, vinaři, lékárníci, bankovní úředníci. Raci, kteří se zajímají o nadpřirozené a okultní jevy, by si měli dávat pozor, aby se příliš nevzdálili od skutečného života. Vaše šťastná čísla jsou: 3, 5, 32. Ostražitost při úředních jednáních je na místě v úterý a v pátek.

Lvi:

čeká vás nesmírně akční období, nezastavíte se. Rodinní příslušníci vás nenechají odpočívat. Vám to ale nevadí, pomáháte rádi a těší vás, když můžete svým blízkým pomoci. Vyhýbejte se jídlům, která zatěžují žlučník, začněte se stravovat dietněji. Každodenní samozřejmostí vašeho jídelníčku se musí stát ovoce a zelenina. Rozhodně nezapomínejte na citrony, jablka, ořechy, hlávkový salát, kmín, kopr, mátu a petržel. Příjemná překvapení jsou spojena s čísly 3, 6, 26, 59, 77. A číslo 40 vymaže z vaší paměti nepříjemné okamžiky.

Panny:

pozornost zaměříte na zahradu, sklizeň, zavařování. Při práci venku nezapomínejte na repelenty a opalovací krémy. Pokud podnikáte, je nejlepším dnem pro vyřizování podnikatelských aktivit středa. Budete vystupovat sebevědomě a energicky, nenecháte se zahnat do kouta, ani neuvěříte sladkým řečem a slibům. Zázračným číslem je pro vás číslo 9, je spojováno se štěstím, spokojeností a moudrostí. K neradostným číslům naopak patří čísla 10 a 88. Přinášejí beznaděj a stresové situace.

Váhy:

vaše myšlenky se točí kolem partnerských vztahů, ale v současné době je podle karet vše v pořádku. Jednáte diplomaticky, daří se vám udržet i při diskuzích vyváženost názorů a harmonii. Nenecháte se vyprovokovat k hádce. Budete se elegantně oblékat, dáváte přednost kvalitě, občas též výstřednosti, vyhnete se laciným oděvům. Vaším nejvhodnějším dnem je pátek, je to den vaší vyrovnanosti, jistoty i dnem, kdy se dovíte zajímavé a radostné zprávy. Ve společnosti zazáříte jako lidé, kteří mají vytříbený vkus a smysl pro umění. Vašimi čísly jsou: 2, 10, 15.

štíři:

budete mít hodně pracovních povinností, debat na odborné úrovni. Občas budete muset vystupovat energicky a při řešení problémů jít přímo k jádru věci. Nebudete mít čas záležitosti odkládat nebo je prodlužovat. S konečným vyjádřením musíte vystoupit okamžitě. Máte tvořivé a samostatné myšlení, nestrpíte odpor. Pravdu máte vy a jenom vy. Uplatnění můžete najít v oblasti přírodních věd, v armádě, v policii i v tajných službách. Vaše čísla pro tento týden: 3, 43, 59.

Střelci:

máte před sebou období, kdy budete hodně cestovat. Předem si ale o lokalitě, kterou navštívíte, něco přečtěte. A budete překvapeni, jak se vaše osobní představy budou lišit od skutečnosti. Pokud jste někomu ublížili, pocítíte velké bolesti v kříži. Nesnesete omezování a dáváte přednost volnosti a svobodě před životem ve dvojici. Příznivým dnem je pro vás čtvrtek, hrajte sportku nebo si kupte los. V jídelníčku nezapomínejte na citrusové plody, pšeničné klíčky, švestky, hrušky, česnek, majoránku, šalvěj. Vaše čísla pro tento týden jsou: 1, 5, 1028. Zklamání přinese číslo 13.

Kozorozi:

potrápí vás zdraví. Mladší ročníky karty upozorňují na nutnost ochrany zejména pohybového aparátu. Žádné krkolomné výstupy, zapomeňte na adrenalinové sporty. Uplatnit se můžete v oblasti zemědělství jako konstruktéři zemědělských strojů, v oblasti mineralogie a astronomie. Baví vás také každá činnost, která souvisí s penězi. Banky, směnárny, spořitelny, hrací automaty, herny. Podle astrologie budete spokojeni v manželství s člověkem, který je narozen ve znamení Býka, Panny nebo Ryb. Čísla pro úspěch v tomto týdnu: 2, 9, 77.

Vodnáři:

současnost vás neuspokojuje, toužíte po změně v zaměstnání i v partnerských vztazích. Hledáte cestičky, jak získat více peněz. Máte výrazné umělecké schopnosti, novátorské myšlenky a smysl pro barvy. Hlavně se nezajímejte o úřednická místa, na takových postech byste se trápili. Vaším dnem je pátek, ale úspěch ve společnosti vám přinese sobota. Nemilujete pondělky, obtížně se zařazujete do plnění pracovních povinností. Vaším magickým číslem je 12, je to jistota, spokojenost a štěstí. Pokud se objeví těžkosti, pomohou vám je překonat čísla 17 a 18.

Ryby:

pro tento týden vám karty radí, abyste více mysleli na sebe a nesnažili se stále někomu ustupovat. Pro klid vaší duše je sice pohodlnější udělat, co si okolí přeje, ale tento stav nemůže trvat do nekonečna. Možná budete muset zvýšit hlas, aby vás vaši blízcí vzali na vědomi a zajímali se více o vaše vlastní potřeby. Neradi navazujete nová přátelství, stačí vám mít kolem sebe ty, jejichž charakterové vlastnosti jste si v mnoha vypjatých situacích ověřili. Vystupujete vždy čestně, nikdy byste nezpronevěřili peníze. Uznání a úspěch vám přinesou čísla: 1, 40, 47.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu