Zpět na články

Jaký bude týden od 15. 8. 2022 do 21. 8. 2022 podle kartářky

Archandělé – pomocníci vašich strážných andělů. Každý z uvedených archandělů odpovídá jednomu ze znamení zvěrokruhu. Ovšem o pomoc a ochranu je může požádat kdokoliv.

Jaký bude týden od 15. 8. 2022 do 21. 8. 2022 podle kartářky

Archandělé - pomocníci vašich strážných andělů. Každý z uvedených archandělů odpovídá jednomu ze znamení zvěrokruhu. Ovšem o pomoc a ochranu je může požádat kdokoliv.

Berani:

archanděl Ariel. Požádejte ho o pomoc, když máte plno plánů, nápadů a nevíte, jak začít, nebo se pohnout z místa, když potřebujete najít odvahu k tomu, abyste ve svém životě učinili radikální změnu. Ariel vám pomůže najít ten správný vztah, umí vás zbavit strachu. Jste příjemní, dokážete vyslechnout potřeby jiných - a v budoucnu získáte velkou podporu pro uskutečnění odvážných projektů. Svoje přání neskrývejte a ani se je nesnažte potlačovat. V brzké době vyplave na povrch pravda o nějaké události, která vám ztrpčovala život. Pokud máte doma zahradu, zasaďte tam léčivé bylinky.

Býci:

archanděl Chamuel. Požádejte ho o pomoc, když potřebujete peníze, hledáte práci, když chcete navázat kontakt s dávno ztracenou láskou. Zabředli jste do jednotvárnosti, začínáte se nudit. Zbavte se lenosti a zapojte se do společenského života. Překonejte náladovost a více se usmívejte. Pokud rádi diskutujete, nebojte se vyjádřit svoje stanovisko veřejně, třeba i písemnou formou. Zamyslete se nad tím, proč se tolik vyhýbáte lásce a důvěrným vztahům. Bojíte se, že se chytíte do pasti a nebudete moci vést nezávislý život, na který jste si zvykli?

Blíženci:

archanděl Zadkiel. Požádejte ho o radu, když máte před sebou těžkou zkoušku, konkurz, soudní jednání apod. Když vás někdo neprávem kritizuje a vy nevíte, jak byste se měli bránit. I vaše děti, když si nebudou moci zapamatovat obtížné učivo a důležité údaje, by se měly s důvěrou na archanděla Zadkiela obracet s prosbou o pomoc. Vy, kteří cítíte citový blok, byste měli okamžitě ukončit nezdravý a vyčerpávající vztah. Někteří zrozenci budou mít v těchto dnech mnoho příležitostí k flirtování. Ovšem nezapomínejte na únikovou cestu, abyste se vyhnuli možným problémům.

Raci:

archanděl Gabriel. Požádejte ho o pomoc, když kupujete nový dům, byt, auto, když si přestáváte rozumět s rodiči a se sourozenci, když se vám nedaří otěhotnět, když chcete adoptovat dítě. Těm, kdo procházejí v lásce složitým obdobím, nebo novou lásku teprve hledají, archanděl Gabriel rád pomůže. Záležitosti, které čekají na vyřešení, neodkládejte. Volný čas věnujte úpravě dětského pokoje, můžete zde uplatnit svou kreativitu a umělecké nadání. Postarejte se též o pohodlí vzdálenějších členů rodiny. Vstupte do politiky a pracujte na své kariéře.

Lvi:

archanděl Raziel. Požádejte ho o pomoc, když se potřebujete zbavit zlozvyků a drogových závislostí, když chcete někoho upoutat, když chcete vyléčit hluboké životní rány. V současnosti se vám daří, vyzařují z vás všechny barvy duhy. Pro své okolí jste symbolem bezpečí, světla a správného směru, majákem uprostřed rozbouřeného moře. Pokud si koupíte los, přichází k některým výhra. Určitě víte, že když člověk dobře vypadá, otevře se mu více dveří. Takže se nezapomeňte vyfešákovat, když půjdete do společnosti. A nastal čas vyrazit na cesty, nejlépe do neznáma.

Panny:

archanděl Metatron. Požádejte ho o pomoc, když se chcete zbavit komplexů, které vám ztrpčují život, když se snažíte najít bylinku nebo přírodní léky na nějaký zdravotní problém. Pokud vás někdo bude žádat o radu, používejte zdravý selský rozum, jinak raději držte jazyk za zuby. Nezasahujte přehnaně do života svých potomků, dočkali byste se hořkého zklamání. Někteří zrozenci mají herecké nadání, možná by stálo za úvahu přihlásit se do nějakého divadelního spolku. Zvýšíte si sebevědomí, posílíte své komunikační schopnosti a hlavně - poznáte nové a zajímavé lidi.

Váhy:

archanděl Žofiel. Požádejte ho o pomoc, když si potřebujete zvednout sebevědomí, které se týká vašeho vzhledu, když máte zlomené srdce, cítíte se staří, nedocenění, zoufalí. Dostaňte se ze začarovaného kruhu a stále si opakujte, jak jste krásní, mladí svěží, zdraví a žádoucí. Věnujte volný čas úklidu, zbavte se starých a nepotřebných věcí. Obklopte se květinami, kupte si něco krásného na sebe. Na pracovišti čekejte hloubkovou kontrolu, dejte si do pořádku dokladový materiál. Líná letní atmosféra vás vybízí k lenošení pod slunečníkem v cukrárně nebo u rybníka. Opalujte se, radujte se z tepla a sluníčka.

štíři:

archanděl Jeremiel. Požádejte ho o pomoc, když se něčeho bojíte, máte dluhy, chcete zlepšit svou fyzičku, když jste někomu hodně ublížili a nedokážete se omluvit. Dávejte si pozor na jazyk, občas je ostrý jako břitva. Nadmíru se vám bude i nadále dařit v sexuální oblasti. Zde jste po všech stránkách výborně vybaveni. Pozor si dávejte na majetnické sklony a žárlivé scény, mohli byste se také postarat sousedům o zábavu. Jezte zdravě a vyhýbejte se práškům na hubnutí. Při hledání zaměstnání se soustřeďte na povolání v oblasti umělecké, vojenské, uplatníte se i jako fyzioterapeuti.

Střelci:

archanděl Raguel. Požádejte ho o pomoc, když toužíte po exotice, dobrodružství, adrenalinu, když jste udělali ve vztahu chybu a chcete ji napravit, když potřebujete získat přátele. Raguel vám pomůže najít společnou řeč se stávajícími i s novými známými. Při hledání perspektivního vztahu se nemusíte bát odmítnutí. Někteří budou jednat s právnickými firmami, urovnání sporů bude provedeno ve váš prospěch. Při narození jste dostali do vínku více štěstí než ostatní. Mějte na paměti, že ať se vám přihodí cokoliv, není to pohroma, ale zkušenost, či vyšší vůle, abyste se stali moudřejšími.

Kozorozi:

archanděl Azrael. Požádejte ho o pomoc, když se chcete vyléčit ze zármutku, protože vás někdo blízký opustil, když si chcete najít novou lásku nebo novou práci. Každý Kozoroh s postupujícím věkem mládne. Proto k moudrosti nezapomínejte přiřadit mladistvý šatník a dobrou náladu. Pozor si v těchto dnech dávejte na to, abyste pravdu nesdělovali okolí neomaleně, nýbrž raději diplomaticky. Pro nejbližší rodinu jste zdrojem síly a bezpečí. Nedokážete odpočívat, stále jste v akci. Ve společnosti necháte vyniknout svou přirozenou krásu a eleganci. Půvab vyzařuje z celé vaší osobnosti, z vašeho zájmu o dění kolem sebe. Okolí vás bere jako moudrého člověka, na něhož je spolehnutí.

Vodnáři:

archanděl Uriel. Požádejte ho o pomoc, když chcete najít partnera nebo partnerku, který by s vámi našel společnou řeč. Když se potřebujete v určité situaci rychle rozhodnout, když si příliš nerozumíte s moderní technologií. Pokud chcete skutečně najít novou lásku, musíte začít jednat, nestačí, když žijete ve světě snů a fantazie. A jestli jste ve vztahu, dejte tomu druhému více volnosti. Při hledání partnera si vybíráte dominantní typy, kterým chcete později ukázat, kdo je tady pánem a kdo má navrch. V osobním životě budete spokojenější, když přestanete vyhledávat názorové protipóly. A netrapte se tím, že někdo vydělává více peněz než vy.

Ryby:

archanděl Sandalfon. Požádejte ho o pomoc, když se chcete věnovat umělecké tvořivosti, když se těšíte na bezproblémový průběh těhotenství a porodu, na zdravé děti, když vám chybí v osobním životě více klidu a drobných radostí. Pokud vás trápí finance, poproste Sandalfona o radu. Mluvte s ním, poslouchejte, co vám říká, a modlete se. Mladší ročníky by neměly mít trauma z toho, že je někdo napomene. Musíte se naučit, jak s lidmi mluvit, jak na ně zapůsobit, jak přijmout jejich názory a případnou kritiku. Nezvyšujte hlas, spíše si něco nastudujte, abyste mohli prosadit svoji pravdu. Volný čas byste neměli trávit v kuchyni nebo na gauči, ale zaskvěte se ve společnosti v plné kráse.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu