Zpět na články

Jaký bude týden od 5. 9. 2022 do 11. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Mystický Kipper. Berani: vytažené karty: Obývací pokoj, Voják, Karta manželství. V současné době se nejlépe cítíte doma, mezi čtyřmi stěnami a v bezpečí rodiny.

Jaký bude týden od 5. 9. 2022 do 11. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Mystický Kipper.

Berani:

vytažené karty: Obývací pokoj, Voják, Karta manželství. V současné době se nejlépe cítíte doma, mezi čtyřmi stěnami a v bezpečí rodiny. Něco se ale chystá, v krátké době, do 24 hodin nebo do čtyř týdnů se změní to, v co už delší dobu doufáte. Některé zrozence čeká seznámení s někým v uniformě. Může to být pracovník na železnici, v autobusové či letecké dopravě, policista, hasič, celník, voják z povolání, lékař. Mějte doma pořádek, někdo v uniformě vás brzy navštíví. Připravte se na brzkou svatbu nebo společné bydlení. Vy, kteří někoho hledáte, hlavně nezůstávejte doma, máte výbornou příležitost navázat perspektivní vztah.

Býci:

vytažené karty: Chmurné myšlenky, Práce, Setkání. Hodně přemýšlíte, nad něčím se trápíte, vaše rozmrzelost může u slabších jedinců vyústit v depresi. Raději myslete na něco pěkného, vyjděte si častěji na procházku do přírody. Nepracujte tolik duševně, občas se uvolněte u zahradničení, sekání trávy, stříhání keřů, zavařování apod. Rozhodně nepodepisujte nic, žádnou smlouvu, pokud se neporadíte s právníkem. Na rodinné oslavě nebo na služební cestě se potkáte s řadou nových a zajímavých lidí. I když budete flirtovat, nezapomínejte na zdravý rozum.

Blíženci:

vytažené karty: Krádež, Soud, Bohatá dáma. Hlídejte si osobní majetek, zamykejte dům, zloději nechodí pouze v noci. Nevěřte lidem, kteří vám nabízejí lukrativní obchody, ohledně peněz se držte raději při zemi. Někteří si musí dávat pozor na to, aby nebyla odhalena jejich nevěra. V jisté záležitosti můžete být předvoláni na nějaký úřad, třeba i jako svědek. Možná vás druhá vytažená karta vyzývá k tomu, abyste se hlouběji zamysleli nad svým chováním, a to v domácím i pracovním prostředí. Vy, kteří jste přitahováni osobou stejného pohlaví, máte výbornou příležitost najít partnera nebo partnerku.

Raci:

vytažené karty: Změna, Očekávání, Velké štěstí. Počítejte s řadou změn. Dají vám sice zabrat, ale neublíží vám. Budete muset něco koupit, přestavit nábytek, jezdit jiným dopravním prostředkem, změnit patro kanceláře apod. Karta Očekávání vás připravuje na radostnou událost, konečně se vám podaří otěhotnět. Zajímavá bude rovněž nabídka druhého zaměstnání a přivýdělku. Pokud chcete věci nějak nasměrovat nebo uspíšit, požádejte o pomoc své strážné anděly a archanděly. Svá přání ale nepřehánějte, hlavně si nepřejte peníze, ale zaměřte se na to, co si za ně koupíte. Pokud se nacházíte v obtížné situaci, změna je nablízku. Buďte trpěliví, vyhýbejte se negativním myšlenkám.

Lvi:

vytažené karty: Bohatý pán, Dům, Vysoká výhra. Váš život se konečně zklidní. Přicházejí k vám samé dobré zprávy a máte kolem sebe lidi, kteří vás podporují a vždy dobře poradí. Homosexuálové se potkají s někým, kdo je zaujme. Doma je vám nesmírně dobře, žijete ve spořádaných rodinných poměrech. Zkuste více času trávit na zahradě, v lese, v parku. Poslední karta neznamená výhru v kasinu nebo v loterii, ale výrazné zlepšení zdravotního stavu, úspěch v soutěžích, radostné zprávy nebo setkání s milým člověkem. Čeká vás podzimní dovolená nebo relax v lázních. Při odpočinku nezapomínejte na turistiku, procházky, ale i na kulturu.

Panny:

vytažené karty: Žal a nesnáze, Milý dopis, Dostat dárek. Nebojte se, ve vašem případě se žal bude chovat jako tulák. Nezůstane u vás, ale jenom vás krátce navštíví a zase půjde dál. Nejlépe je nedělat nic, možná bude stačit, když se doma i v zaměstnání budete vyhýbat konfliktům. Zaměřte se na vyřizování pošty a dalších restů, pečlivě proberte doručené dopisy. Dokumenty roztřiďte a všímejte si data splatnosti či aktuálnosti jednotlivých smluv. Někoho čeká těhotenství, jiného návštěva, ale každopádně budete v centru pozornosti, chváleni a uznáváni. A důležitá informace, vy nemusíte hnout ani prstem a budete si užívat plno slávy.

Váhy:

vytažené karty: Bohatá dívka, Krátká nemoc, Hlavní osoba. První vytažená karta neznamená, že máte hodně peněz, ale že jste bohatí uvnitř. Máte okolí co nabídnout, rozdáváte radost a štěstí. Všechno jde hladce a vy se cítíte dobře. Vše, do čeho se pustíte, je korunováno úspěchem. Karta Krátká nemoc má přezdívku "postelová karta". Někdy znamená potíže spojené s těhotenstvím, jindy krátkou nemoc, kterou vyležíte během dvou dnů. Zbavte se závazků, které vám žádný užitek nepřinášejí. Každý den si udělejte ve svém životě malou radost, těšte se z drobností, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Všímejte si změn v přírodě, hovořte se stromy, květinami, zvířaty i kameny. Poděkujte za každý ořech nebo švestku, kterou vám zahrada dala. Nasbírejte si šípky a připravte si šípkový čaj nebo šípkové víno.

štíři:

vytažené karty: Soudce, Smutná zpráva, Jeho myšlenky. Stýkejte se s lidmi, kteří jsou ochotni bojovat za spravedlnost, právo, pravdu a dobrou věc. Připravte se na konflikty a hádky, protože kolem sebe máte nejenom příznivce, ale i plno odpůrců. Může se stát, že jsou na vás kladeny takové požadavky, které nemáte šanci splnit. Přiznejte si pravdu, najděte si spolehlivého pomocníka. Některým pomůže vyplakat se, takže se slzám nebraňte, uleví se vám. Milostná romance ani prázdninový flirt nebudou mít dlouhého trvání, s příchodem zimy postupně zamilovanost odezní. Pokud se věnujete tvůrčí práci, je tento týden jako stvořený k přemýšlení a hledání nových nápadů.

Střelci:

vytažené karty: Dlouhá cesta, Velká voda, Falešná osoba. Ještě nejste u cíle, dochází k neočekávanému zdržení. Pokud hledáte nové zaměstnání, počítejte s tím, že práci můžete najít v jiném městě, v jiném kraji, možná i v jiném příbuzném oboru. Jestli jste začali nějaký nový vztah, tak pokud vytrváte, má budoucnost. Vše, co chcete, nejde provést rychle, musíte být trpěliví. Brzděte se v přehnaných očekáváních, karta Dlouhá cesta je rovněž varováním před drogami a alkoholem. Některé zrozence čeká cesta přes moře a velký úspěch ve finanční sféře. Vyhýbejte se osobám, které překrucují skutečnost a nevěřte slepě všem lidem ve svém okolí.

Kozorozi:

vytažené karty: Změna, Hlavní osoba, Dobrý konec v lásce. Ke změnám, které jste měli provést už kdysi dávno, nedošlo. Důvodem byla možná vaše lenost, pohodlnost, strach. Ovšem nyní nastala doba, kdy je třeba určité životní změny provést. Neváhejte a dejte se do pohybu. Studujte, cestujte, navazujte styky se zajímavými lidmi. Pokud jste muž, tak každá žena by si vás přála za partnera, pokud jste žena, tak právě po takové muži touží. A jestli nikoho nemáte, mohlo by v tomto týdnu dojít k setkání, které natrvalo ovlivní vás oba. Poslední vytažená karta je jedna z nejlepších karet vůbec. Může se to týkat lásky, zaměstnání, společenských vztahů. Můžete se zabývat čímkoliv, vše se vám podaří, na žádné potíže a problémy nenarazíte.

Vodnáři:

vytažené karty: Vězení, Cesta, Bohatý dobrý muž. I když jste stále mezi lidmi, cítíte se osaměle. Máte dojem, že se vám nic nedaří, že jste někde uvízli a nevíte, jak se dostat ven. Hlavně nepropadejte sebelítosti a začněte jednat. Stýkejte se s lidmi různých profesí, zapojte se do charitativní činnosti. A uvidíte, že brzy se záležitosti, které vás trápí, dají do pohybu. Možná pojedete na seminář, na školení, na kurz, hlavně se musíte přeorientovat na jiný cíl. Najednou zjistíte, že máte výborné nápady, zejména v oblasti peněz. Jestli budete mít v jednání v bance, třeba abyste si vyměnili cizí měnu, tak se nastrojte a upravte, protože narazíte na příjemného bankovního úředníka nebo bankovní úřednici.

Ryby:

vytažené karty: Malé dítě, Nečekané peníze, Dojít velké cti. Do vašeho života vstupuje něco nového. Po bolestivém konci přichází začátek, který nečekaně změní váš život. Může to být těhotenství, nové pracovní místo, nové bydliště, nový přístup k životnímu stylu. Připravte se na zvýšení platu, zisk z akcií, výplata pojištění, prémie, odměna, dědictví. Také někdo, komu jste dříve půjčili peníze, konečně splatí svůj dluh. Nezapomínejte se také vzdělávat, protože jen tak můžete počítat s dalším kariérním postupem. Stojíte ve středu pozornosti, sklízíte plody své práce, některé čeká i vyznamenání za mimořádné výkony. Zraky budou na vás upřeny nejen v místním, ale i v regionálním nebo celostátním měřítku.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu