Zpět na články

Sexuální magie

Sluneční a lunární cyklus jsou do značné míry protikladné – slunce je světlem vědomí, kdežto Luna symbolizuje hlubinu nevědomí. Oba cykly však zároveň s protiklady zacházejí každý po svém.

Sexuální magie

Slunce zapadá a vychází, Luna má svůj úplněk a nov. Přestože tyto tak protikladné cykly pojímají polarity každý po svém, stále se jedná o tytéž protiklady - jen přioděné do jiného šatu.
Vše, co se týká polarit, zpracovává ve svých tradicích sexuální magie. Sex - ten je přece o muži a ženě, čili o protikladech. Tradicí a různých škol sexuální magie je velmi mnoho a bohužel existuje v této oblasti mnoho pověr. A kde je místo pro pověry, je místo i pro chybné výklady, dezinterpretace, manipulaci a pro podvodníky, kterým jde o sexuální uspokojení, případně o pozornost či dokonce peníze. Je proto velmi předvídavé znát teorii o protikladech a jejich zákonitostech a také používat při naslouchání učitelům a "guruům" vlastní rozum. Všechno magické vědění je logické a jasné, vše zapadá do sebe. Jen ta logika je trošku jiná než naše všednodenní - ale jakmile si jednou zvyknete, už vám to půjde snadno.
Sexuální magii lze rozdělit přibližně do dvou skupin.
Tantrická magie je podobná józe. Při posvátné souloži slaďují partneři svůj dech a snaží se omezit pohyby těla na minimum. Mnohdy setrvávají ve zcela nehybném spojení po několik hodin a nechávají cirkulovat energii skrze sedm čaker, což jsou energetická centra uvnitř těla. Častým účelem tantrických rituálů je získání vnitřní síly, rovnováhy a duchovního pokroku.
Západní sexuální magie oproti tomu více využívá vizualizačních technik. Následující příklad popisuje rituál moderní sexuální magie: účelem operace je získání odpovědi na otázku. Před uskutečněním soulože je připraveno sigillum, posvátné znamení, na něž je vázána bytost z astrálních končin. V okamžiku tělesného spojení promítá partner svou vůlí představu sigilla do nitra lebky partnerky. V následném spánku se partnerce zjeví odpověď. Rituály jsou prováděny za dosti přísných podmínek, je pečlivě voleno prostředí, doba sexuálního styku, obřadní šat, vůně a pomalování těla atd. Ani jeden z dvojice nesmí po celou dobu rituálu včetně soulože ztratit koncentraci. Na rozdíl od tantrické sexuální magie partneři vzájemně stimulují své vzrušení fyzicky a mnohdy se dynamicky pohybují. Častým účelem rituálů západní sexuální magie je nalezení sebe sama a promítnutí své vůle do makrokosmu - čili do vnější reality.
A odsud právě pochází nejvíce pověr. Neznalí lidé se často domnívají, že sexuální magie je využíváno pro splnění osobních přání a tužeb. Samozřejmě - i toto se děje. Každé učení může být překrouceno a každý nástroj lze využít k ničení. Původním určením sexuální magie je uvedení sebe sama do harmonie s Universem. Druhotně jde o podpoření sil, které udržují stvořené světy silou svou vlastní. Pravá Vůle člověka je v dokonalém spojení s těmito silami a nalezení Pravé Vůle pomocí sexuálních praktik je velmi účinnou cestou magického vývoje.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Lunární cyklus

Čarodějnictví a magie

Sluneční cyklus lze ztotožnit s rytmy života. Ve chvíli, kdy si na něj zvyknete, bude vám připadat zcela zjevný a jasný – inu jako Slunce.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu