Zpět na články

Jak najít partnera na celý život

Vytvořte si nejdřív jasnou představu o tom, jak by měli váš partner či partnerka vypadat. Důležité jsou vlastnosti duše a povaha, vnější vzhled může být zavádějící, proto tyto představy nezdůrazňujte.

Jak najít partnera na celý život

Potkat takovou osobu není jednoduché a vyžaduje to nejen úsilí, ale i dokonalou přípravu. Dobrý začátek je důležitý a naopak - když se zapne první knoflík špatně, je celé zapínání špatné, jak říká polské přísloví.

Vytvořte si jasnou představu o tom, jak by měli váš partner či partnerka vypadat. Důležité jsou vlastnosti duše a povaha, vnější vzhled může být zavádějící, proto tyto představy nezdůrazňujte. Odhlédněte od toho, kdo se vám v současnosti líbí nebo kdo je vám blízký a nechejte představy volně proudit. K očištění myšlenek a ujasnění vnitřní vůle vám velmi dobře pomůže například obyčejný jetel. Můžete ale použít i listy kaštanu, meruňky, vrby, z bylin heřmánek, kapradí, rozmarýnu, maliník nebo žito. Vybranou rostlinu či její část usušte a rozdrťte a nechejte na obětní misce. Rostlinu posvěťte, např.: "Prosím tě kytičko, přines v lásce štěstíčko". Při koncentraci vdechujte její vůni a nechejte plynout představy o svém budoucím životě s partnerem či partnerkou a o zážitcích při společném soužití.

Až budete mít představu natolik jasnou, že si budete jisti, koho že to vlastně chcete, najděte si větší proužek světlé přírodní látky. Namalujte na ni obrys postavy asi 20 - 30 centimetrů vysoký a dvakrát jej vystřihněte. Figurku po stranách sešijte, vyplňte rostlinou, s níž jste pracovali a uzavřete. Pak ji znovu krátce posvěťte a položte na oltář nebo na příjemné místo, na kterém často pobýváte. Rozdělávat byste ji měli až v okamžiku, kdy budete žít ve šťastném svazku.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 5. 5..2023

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet Čarodějnictví a magie

Rady a inspirace nejen v oblasti vztahů, partnerství Lásky. Jak to vidí Tarot v měsíci Lásky? Afirmace pro úspěšný vztah.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu